Kwam snel en was makkelijk

Ging snel en soepel alleen het probleem was dat een paar isolatie pakketten beschadigd waren. Van binnen nog okay gelukkig, maar wel even schrikken.

Goed product en prima bezorging

Fijne vervoerder, ze nemen even contact met je op over de bezorgtijd en waar ze het kunnen plaatsen .De eps korrels zaten in grote zakken die precies door het kruipluik paste . Plakken niet aan elkaar en niet aan jezelf, ook fijn. De isolatie werkt nu al omdat de vloer niet zo koud meer aanvoelt en dat was ons doel. Bestel ruim genoeg, wij hadden 1 zak te weinig maar dan zijn de bezorgkosten te hoog om er 1 bij te bestellen.

Snelle levering, ook vragen door medewerkers goed beantwoord. Min puntje is dat er een paar platen beschadigd waren door vervoer, de verpakking met folie alleen is niet voldoende voor deze broze platen. Maar voor de rest prima,

Netjes verzorgd

Alles op de site goed kunnen vinden; snel geleverd; Netjes verpakt.

Heel tevreden

Een tevreden klant , prijs zit heel goed en houden zich aan de gemaakte afspraken.

goedkoop en snel geleverd

snel, goedkoop en goed verpakt geleverd

Altijd voorraad

Binnen 2 dagen leveren. Grote voorraad

Optijd en correcte levering

Mooi dat ik ook een half pak kon bestellen

goed product

mooi te verwerken

Super.

Zeer klantvriendelijk. Afhalen geen probleem. Nette prijsstelling.

perfect

Snelle levering zoals beloofd

Klantgericht, snel en goede service

Werd prettig geholpen met mijn vragen. De bestelling werd ook snel en netjes geleverd. Ook de nazorg was prima, ik had me in een maat vergist en binnen een dag (op zaterdag!) had ik al de goede schroeven in huis en een retouretiket om de andere terug te sturen. Kon gelijk het hele weekend aan de slag. Ook blij met het materiaal (PIR + gips).

Probleemloos

Zeer correct en behulpzame medewerkers

Geweldigggg

Snelle levering,vriendelijke mensen

zeer tevreden

Goed advies gekregen en een snelle levering.

Mijn eerste ervaring met Isolatienoord is gelijk heel positief. Voor mijn aankoop heb ik telefonisch contact opgenomen op advies over de producten in te winnen. Hierbij werd ik goed geholpen om het juiste product te selecteren. Na bestelling van het product werd dit snel geleverd. Kortom, volledig tevreden.

Betaalbaar

Zeer fijne site, snelle levering en goede service

Het leek bijna te mooi om waar te zijn maar soms maken mensen iets waar. De communicatie was top. De prijs was superscherp. Netjes en snel geleverd door een hele vriendelijke chauffeur. Ik weet waar ik moet zijn vanaf nu. Top gedaan mannen!!

Vlot met bezorgen, maar niet goed verpakt

Isolatie platen +spano bestelt helaas veel mes verbindingen afgebroken of beschadigd

Super service

Aardige,vriendelijk en voorkomend.

Topbedrijf, goede prijs, goede service

Het personeel denkt met je mee, de prijzen zijn scherp en bezorging volgens afspraak op tijd! Nu twee leveringen gehad, heel tevreden mee.

snel en netjes geleverd

Goed en snel

In 1 woord geweldig

Makkelijk via de site alles besteld en toen werd het ook nog eens super snel bezorgd top spul top leverancier

Snelle levering, alleen jammer dat de kwaliteit niet helemaal in orde is...

Ik heb voor 2 Slaapkamer plafonds Pir+gips platen besteld. Deze werden snel geleverd en het grootste deel ziet er goed uit. Helaas is bij een paar platen de pir plaat niet helemaal recht op de gipsplaat gelijmd waardoor kleine kieren zullen ontstaan bij het plaatsen. Dit lijkt me iets wat met een simpele mal niet voor had hoeven komen...

Reitsmastritte 48

9281LE Harkema

0512-232 292

Over Isolatienoord

Het adres voor betaalbaar isoleren! Groot assortiment isolatiematerialen tegen scherpe prijzen. Zoals PIR platen (A- en B-keus), Steenwol, Glaswol, XPS, EPS, folies, benodigdheden en afwerkingsmateriaal. Eenvoudig online bestellen in onze webshop.