Tevredenheid

Een productiefout heeft gezorgd voor extra werk. In goed overleg is dit tot tevredenheid gecompenseerd

Gewoon goed!

Eerst even gebeld voor advies, daarna het benodigde besteld via de site. Alles de volgende dag geleverd. Kortom, een tevreden klant.

Levering zeer vlot

Spijtig van de trek volgens die ik niet heb gekregen ik was nu wel aanwezig .

Prima bedrijf.

Prettige overzichtelijke website, makkelijk een bestelling te plaatsen. Vlotte levering, binnen na 3 dagen (website gaf aan 5-10 werkdagen).

Verkeerd product geleverd, maar toch uitstekend opgelost

Na deze review heeft Installatienoord met mij contact opgenomen en men heeft de kwestie zeer netjes voor mij opgelost. Er was wat met inpakken mis gegaan; zoiets kan natuurlijk een keer gebeuren. Nogmaals: de levering zelf was snel en netjes, ook de communicatie en oplossen van eventuele issues is keurig. Vandaar dat ik mijn beoordeling nu heb aangepast naar een 10! Bedankt Installatienoord !

Snel en correcte levering van isolatie platen tegen een redelijke prijs. Toppie

Fijne & vriendelijke mensen en een goed product tegen een mooie prijs

Ik ben zeer tevreden

Snelle levering en uitstekende service

Ik heb 5 m3 EPS parels besteld en deze waren binnen enkele dagen geleverd. Vooraf werd ik gebeld om de tijd af te stemmen wanneer de spullen geleverd werden. Het bedrijf heeft een eigen bezorgdienst. De EPS parels hebben we zelf onder de vloer aangebracht, goed te doen voor de handige doe-het-zelver. Al met al geslaagde klus die begon met de uitstekende service van IsolatieNoord :-)

Materiaal was snel en correct bezorgt

Materiaal was op voorraad en snel en correct bezorgt.

Goede prijs kwaliteit

Alles voldeed aan mijn verwachting

Goed materiaal snel volgens afspraak geleverd

Heldere goed werkende website. Het juist materiaal tegen een goede prijs snel geleverd door een vriendelijke chauffeur.

Prima communicatie ,een behulpzame chauffeur en op tijd geleverd. Zoals het hoort.

Goed geregeld

Voordelig, snel geleverd, goede service bij aflevering

Snelle levering. Top! Ondanks langere voorspelde levertijd

Top product. En netjes geleverd.

Altijd goed

Gewoon zeer goed bedankt.

Top.

Alles mooi op tijd zo als afgesproken.

Wederom uitstekend

Weer een prima ervaring met IsolatieNoord. Goede kwaliteit isolatie die snel geleverd wordt.

Keurig

Snel en goed geleverd

Kwaliteit en goed verlijmd

Vriendelijke chauffeur , prima volgens afspraak

Snelle levering prima afgeleverd. Top

prima service, snelle levering

prima service, snelle levering

Geen problemen en correcte levering

Snelle levering, goede service

Erg tevreden!

Reitsmastritte 48

9281LE Harkema

0512-232 292

Over Isolatienoord

Het adres voor betaalbaar isoleren! Groot assortiment isolatiematerialen tegen scherpe prijzen. Zoals PIR platen (A- en B-keus), Steenwol, Glaswol, XPS, EPS, folies, benodigdheden en afwerkingsmateriaal. Eenvoudig online bestellen in onze webshop.