Snel en volgens webside

Zie hierboven

Super materialen om mee te werken!

De titel omschrijft alles. Bestelling was prima in orde en de materialen top om mee te werken! Enige puntje van verbetering, waren de schroeven welke wij erbij hadden besteld. Deze waren in feite te kort.. pakten niet goed op de platen en ventilatielatten, wat erin resulteerde dat sommige platen weer loskwamen, hierdoor eigen schroeven gebruiken moeten welke langer waren.

snel en goed geleverd

snel en goed geleverd

Goed product

Hulpvaardig, vriendelijk en snel

Hulpvaardig, vriendelijk en snel

Alles correct en volgens afspraak

Alles correct en volgens afspraak

Scherpe prijs en goede service

Door de scherpe prijs, goede service en nabijheid van mijn woonplaats ben ik voor meerdere doeleinden bij Isolatienoord geweest.

Pir platen besteld, volgende dag geleverd. Top!!

Complimenten aan de chauffeur, ik woon in een autovrije straat met wat lantaarnpalen die in de weg staan, maar de chauffeur heeft alle moeite gedaan om het netjes aan de voordeur af te leveren. De volgende bestelling komt eraan!

snel duidelijk en correcte levering

Heldere uitleg op mijn vragen die de montage zeker gaan vereenvoudigen

Alle volgens afspraak

Bestelling netjes op tijd,gewoon goed

Goed geregeld en optijd geleverd toppers

Gewoon goed

Prima kwaliteit, snelle levering voor een goede prijs!

Prima kwaliteit, snelle levering voor een goede prijs!

Prima zaak

Behulpzaam personeel, goede en voordelige producten. Vlotte levering.

HEEL GOEDE ERVARING

GOEDE SERVICE

Prima materiaal, fijn contact

PIR platen voor een vloer opgehaald.

Goed ervaring, vlotte dienstverlening en snelle reacties op mails

Zeer goed.

goed materiaal ,vlot geleverd

Snel en op tijd

top

top

Topbedrijf, goede service en heldere communicatie

Wij hebben adhoc verschillende dingen nodig gehad, waarbij Isolatienoord goed heeft meegedacht.

Goedkoop en stellen services

Makkelijke isolatie kunnen bestellen en snel geleverd.

very good material

Bought four panels with gips glued on top. Very solid and resistant. They went in to place easily with some correct screws and did not move anymore. Reccomandaded. Delivery not cheap

uitstekend

goede webshop zeer snelle levering dinsdag besteld woensdag geleverd.

Vanaf bestelling t/m levering was alles duidelijk en is alles volgens “afspraak ” verlopen.

Telefonisch is het bedrijf goed te bereiken en kun je afspraken maken. Het geleverde product was goed ingepakt. De website geeft goede informatie.

Reitsmastritte 48

9281LE Harkema

0512-232 292

Over Isolatienoord

Het adres voor betaalbaar isoleren! Groot assortiment isolatiematerialen tegen scherpe prijzen. Zoals PIR platen (A- en B-keus), Steenwol, Glaswol, XPS, EPS, folies, benodigdheden en afwerkingsmateriaal. Eenvoudig online bestellen in onze webshop.