Uitstekende service

Ik ben erg tevreden over isolatienoord. Mijn mails werden heel snel beantwoord op een erg prettige en behulpzame manier. Een wijziging van de bestelling werd helemaal niet moeilijk over gedaan en gelijk geregeld. De levering was snel en ik was ingelicht wanneer de chauffeur bij ons was. Niks dan lof ik bestel hier zeker weer

Zeer goede service

Alles netjes op tijd geleverd en goed ingepakt . Kan geen negatieve dingen verzinnen .

Materialen zijn van goede kwaliteit en worden snel geleverd. Ook telefonisch prima advies gekregen.

Prima kwaliteit, service en snelle levering!

Prima kwaliteit, service en snelle levering!

Smorgens gebeld,. Smidags geleverd TOP.

Zeer tevreden. Netjes optijd geleverd

Prima bedrijf

Alles netjes. Geregeld

Snel en goed

Miste wat bij de bestelling, was meteen verholpen en aanvulling was volgende dag binnen. Aardige mensen aan de telefoon en goede service algemeen. Tevens de ontvangen producten waren van uitstekende kwaliteit!

Werkt heel handig

Erg makkelijk te monteren. Misschien op de site beter de bij behorende materialen aanduiden.

Prima kwaliteit materiaal en goede levering

Prima kwaliteit materiaal en goede levering

Warm onthaal

Goed spul maar prijzig....

Snel, goede prijzen en veel voorraad

Zeer positief, geen reden om verder te zoeken

Dikke prima

Goed materiaal, korte levertijd

Alles dik in orde

Prima advisering, flexibel en klantvriendelijk.

Word met de klant mee gedacht. Zeker een aanrader om te bestellen

Prima spul voor een goede prijs en snelle levering

Het bestelde materiaal werd snel geleverd tegen een concurrerende prijs

Snelle service en een goeie prijs

Een goed bedrijf voor betaalbare isolatie

goed geregeld

een goed en snelle levering volgens afspraak

Goede producten snel geleverd

Ook deze tweede order die ik bij IsolatieNoord heb geplaatst werd snel geleverd en was precies wat ik besteld en nodig had.

Duidelijk en netjes op tijd geleverd.

Alles duidelijk en netjes op tijd geleverd.

Snelle service en goed advies!

Voor advies eerst contact gehad, eenmaal besteld was het er ook heel snel dus top service!

Fijn geholpen, snelle levering

Ik ben super fijn geholpen en geadviseerd, materialen werden op de dag van mijn voorkeur netjes afgeleverd.

Zeer snelle levering, kwaliteit PIR platen!

Reitsmastritte 48

9281LE Harkema

0512-232 292

Over Isolatienoord

Het adres voor betaalbaar isoleren! Groot assortiment isolatiematerialen tegen scherpe prijzen. Zoals PIR platen (A- en B-keus), Steenwol, Glaswol, XPS, EPS, folies, benodigdheden en afwerkingsmateriaal. Eenvoudig online bestellen in onze webshop.