Topbedrijf!

Zoals beschreven op de website goede afspraken en optijd geleverd ook de chauffeur was er behulpzaam. Volgende keer bel ik ze weer Tom Lokker IntegraalBouwers Den-Haag

Snel geleverd. Prima prijs.

Super, goed afgehandeld

Netjes en op tijd geleverd, zoals afgesproken. (Schrok alleen wel van de prijsstijging tussen de eerste en de tweede bestelling van de OBS-PUR platen)

Heb het bij de locatie opgehaald, vriendelijk geholpen en de spullen werden zelfs netjes in de auto gelegd.

Snelle levering. Last minuten adres nog kunnen aanpassen van bezorging. Top service!

Van bestelling tot levering helemaal top.

Snelle levering goede prijs kwaliteit verhouding!

Overzichtelijk site

Houden zich aan afspraak en goede prijs

Product voor aantrekkelijke prijs. Helaas transportschade maar dat is prima opgelost. Dat wekt vertrouwen.

Prima en snelle levering

Snelle service, goed materiaal. Ben uiterst tevreden

Uitstekende service!

Snelle levering en goedkoop

vlote levering en goed product

Perfect bedrijf

Alles geleverd volgens afspraak tot aan het tijdstip toe,top bedrijf.

Prima prijs kwaliteit verhouding

Na plaatsing bestelling had ik na de feestdagen nog een vraag over de levering en ik werd netjes telefonisch te woord gestaan en mijn vraag goed beantwoord.

top service

goeie snelle service

goede service en vlotte afhandeling ben ook tevreden over het product

Goede prijs en uitstekende service

Een aantrekkelijke prijs, goede communicatie. Kortom; erg tevreden!

Makkelijk bestellen, snel geleverd.

Altijd op tijd en super kwaliteit en service

Mijn vrouw krijgt elke keer hulp bij het aan huis in ontvangst nemen van deze meestal grote pakketten. Echt geweldig. Prijs ook nog eens goedkoopst van Nederland!

Redelijk

Verkeerde merk dakschroeven( goedkopere)geleverd. Wel redelijk afgehandeld,alleen foto's hiervan op site kloppen dus niet. Krijg schroeven in losse dozen i.p.v. de op de foto staande emmer met schroeven en schotels daarin. Goedkopere merk zijn als goed is omgeruild voor het bestelde A merk. Maar kwamen weer in ondefinieerbare kartonnen doos,dus kan niet checken of deze nu wel A merk zijn. Achtergebleven schotels weet ik nu ook niet van welk merk die zijn. Verder keurig

Goede service en afhandeling

Ze waren snel met het leveren van de bestelde matrialen en het leveren ervan

Goede snelle levering

Goed materialen en uitstekende service

Proffesioneel

Professioneel netjes en op tijd geleverd

Klantvriendelijk en snelle levering

Reitsmastritte 48

9281LE Harkema

0512-232 292

Over Isolatienoord

Het adres voor betaalbaar isoleren! Groot assortiment isolatiematerialen tegen scherpe prijzen. Zoals PIR platen (A- en B-keus), Steenwol, Glaswol, XPS, EPS, folies, benodigdheden en afwerkingsmateriaal. Eenvoudig online bestellen in onze webshop.