Goede producten voor een aantrekkelijke prijs

Isolatieplaat gekocht, was ergens anders moeilijk te krijgen (20mm pir), samen met wat tengels. Afgehaald op locatie. Werd goed en vriendelijk geholpen.

Prijs en levering zijn goed

Prima bedrijf

Goede en snelle levering. Alleen de ventilatielatten is een te zachte houtsoort waardoor de schroeven heel snel doordraaien. De PIR platen kun je dus niet heel strak vast zetten.

Snelle levering. Prima advies gekregen!.

Goede materialen voor een nette prijs.

Goed materiaal, snelle levering en prima service.

De isolatieplaten zijn snel en netjes geleverd. De bestelling was via de website eenvoudig.

Zeer vlotte levering.

De 50-tal PIR isolatieplaten werden zeer vlot geleverd, enkel was een bericht voor de afleverdatum zeer gewenst geweest. Geen kritiek maar wel een verbeterpunt.

Zeer vriendelijke, leuke prijs verhouding

Zeer vriendelijk afgehandeld, alleen wel opletten dat je allemaal dezelfde dikte isolatiemateriaal mee krijgt. Ik had 2 verschillende diktes toen ik weg wou rijden en achterom keek. Verder niks oo aan te merken!

Snel en correct.

Snelle leveringen, ben erg tevreden.

aanrader

Bezorgtijd aanpassen was geen punt. Er werd ons vriendelijk te woord gestaan. prima materiaal

Snel, goede prijs en vriendelijk

Goede ervaring, alles werd snel en prima geleverd, ook op onze lastig te bereiken woning in het centrum. Dag na de bestelling werd ik gebeld om de leverdatum en tijd af te spreken, uiterst vriendelijk. Kortom: aanrader.

Prima levering, snel!

Duidelijke site, goede prijs en snelle levering, vriendelijke transportueur!

Snelle levering. Ze denken mee en zijn flexibel

Een goed bedrijf dat zijn woord na komt

De bestelling werd in goed overleg na een andere dag verplaatst en optijd geleverd.

Ik moet de eerste ervaring nog meemaken....

Ik heb een bestelling geplaatst. Dat ging vlot, en een telefonische nabespreking verschafte relevante informatie. Hoe het verder gaat, gaan we nog meemaken.

Niet helemaal tevreden

De isolatie met de watervaste spaanplaat zijn niet allemaal goed verlijmd ook zijn de maten niet allemaal hetzelfde ( spaanplaat) Wat ik bedoel de spaanplaat matched niet met de mes en groef waardoor ze niet goed aansluiten gr.paul veenhuis

Alles verlopen zoals besproken, prima prijs, een aanrader om u isolatie te kopen.

Goede prijs, snel geleverd! Directe overleg met de transporteur! Alles netjes ingepakt en geleverd!!! Bedankt

Klantvriendelijk en snel geholpen

Bestellen en als het gereed is krijg je een mail om het op te halen Binnen twee dagen geholpen. Top

Goede prijs en assortiment

Altijd bereikbaar en bereid mee te denken

Prima levering!

Netjes verpakt tot aan de deur geleverd volgens opgave. Voor een volgende klus kijk ik zeker weer bij isolatienoord!

Snelle levering, prima afspraken

Duidelijke afspraken en als er wat gewijzigd moet worden, kan dit nog kort van te voren geregeld worden. Prima service.

Snel geleverd en goede kwaliteit en de goedkoopste

snel en duidelijk jammer van in eerst instantie levering van het aantal platen. Snel goed opgelost

Goede service, vriendelijk én kundig personeel!!

Zeer kundig, vriendelijk én voordelig!!

Reitsmastritte 48

9281LE Harkema

0512-232 292

Over Isolatienoord

Het adres voor betaalbaar isoleren! Groot assortiment isolatiematerialen tegen scherpe prijzen. Zoals PIR platen (A- en B-keus), Steenwol, Glaswol, XPS, EPS, folies, benodigdheden en afwerkingsmateriaal. Eenvoudig online bestellen in onze webshop.