Goede website en snelle service

Snel geleverd, netjes 2 keer gebeld voor de levertijd. De dag van levering word je ook gebeld door de chauffeur en hij had het zelfs nog onder dak geplaatst terwijl we niet thuis waren. Kortom super geregeld en al aanbevolen bij familie en vrienden.

Zeer goed bedrijf

Alles volgens afspraak en goedkoop en netjes geleverd

lekker snel en duidelijk

Het bestellen ging snel en de levering ook de volgende dag. prima conform afspraak.

Vriendelijk, deskundig, betrouwbaar

Heel plezierig, gedegen uitleg over isoleren. Per abuis werden de verkeerde spullen geleverd. Deze werden vlot omgeruild. Voor mij zou het nog beter zijn geweest als ik spontaan advies had gekregen over juiste mondkapje en beschermingsbril.

Keurig

Besteld, eerst deed de site het niet, maar daar werd aan gewerkt. Even later alles besteld, en keurig twee dagen later gekeverd. Goed verpakt en zonder schade.

Goede Service, Snelle levering

Prima mee te werken goed hanteer baar en met een fijne zaag op maat te maken

Goed materiaal wil alleen graag weten of je het kan verven om het er als een geheel uit te laten zien ???

goede snelle levering ,mijn vragen vooraf werden ook snel beantwoord

Tevreden

Goed bedrijf met snelle levering en veel keus. Ik kan geen negatief iets vinden. Zeker het aanraden waar.

Prima levering voor goede prijs, al had ik ze nog niet verwacht en liever zelf ingeplant

Prima levering voor goede prijs. Verbeterpuntje is contact over wanneer en van wie ik de levering kreeg. Ging in 2 delen, één direct van de leverancier en één van Isolatienoord zelf. Had ik best een mailtje over willen hebben maar het ging nu ook helemaal prima. Vanuit duurzaamheid hadden ze het ook mogen plannen met andere leveringen in mijn omgeving in een volle vrachtwagen ipv uitgaan van just in time.

Goede materialen, snelle levering, nette prijs. Maar...

Ik zou er zo weer bestellen! Top spullen voor weinig geld, vaak per stuk te bestellen en zeer snel en netjes afgeleverd. Maar de vloerplaten waren helaas net niet helemaal in orde, daarom toch een sterretje minder.... Enkele waren namelijk verkeerd om gelijmd waardoor de groef aan de verkeerde kant zat..... Kwestie van bijsnijden en opvullen. Geen ramp, maar wel net even slordig.

Uitstekende prijs en snelle service

Artikelen supersnel geleverd

Ik ben er erg blij mee

Netjes verpakt goede service ben er blij mee

Snelle levering.

Mijn bestelling werd na drie werkdagen al geleverd. Ook de transporteur had netjes aangegeven hoe laat ze er ongeveer zouden zijn, en een half uur voor aankomst belden ze nog even op. En de bestelling was ook goed en netjes verpakt.

Behulpzaam, goede prijzen en snelle service

Je kan er met vragen en al terecht. De snelle levering van 3 pallets verbaasde mij nog het meest.

zeer tevreden.

het was maar een kleine order maar is keurig behandeld. dank.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Goede service en verstand van isoleren

Snelle levering en nog snellere reactie op vragen.

Snelle levering van de bestelde artikelen. Op vragen die ik via de e-mail heb gesteld kreeg ik een zeer snelle reactie.

snel, prettig contact, levering precies als afgesproken

snel, prettig contact, levering precies als afgesproken

Vlotte afhandeling, snelle bezorging

Er was een Outlet partij Pir 10 cm dik platen die me precies paste. Gunstige prijs en mooie kleine platen die makkelijk te verwerken zijn. Bezorging kwam vrij spoedig op een pallet bij huis.

Wat een heerlijke vriendelijke service

Voelde me weer eens echt klant. Werd goed geadviseerd en hier is afspraak nog eens echt afspraak. Vandaag besteld en de volgende dag geleverd. En fijn dat het niet alleen het telefonisch klantcontact betreft maar ook de chauffeur die relaxed en service gericht was om de spullen op de juiste plek af te leveren.

geeft al warmte door service en behulpzaamheid !

Goede ontvangst en vlotte afwikkeling ! Flexibel m.b.t. aanvullende aanschaf extra artikelen . Je word er als klant behandeld en niet als nummer!!!!

Kan goede zaken met Isolatienoord doen

Prijs kwaliteit verhouding, goede service

Betaalbaar isoleren

Zelfde prijs voor nieuw, als b keus bij de concurrent. En super snelle levering. Voor mij een zeer positieve ervaringen, en zal hier zeker opnieuw bestellen zonder enige twijfel.

Reitsmastritte 48

9281LE Harkema

0512-232 292

Over Isolatienoord

Het adres voor betaalbaar isoleren! Groot assortiment isolatiematerialen tegen scherpe prijzen. Zoals PIR platen (A- en B-keus), Steenwol, Glaswol, XPS, EPS, folies, benodigdheden en afwerkingsmateriaal. Eenvoudig online bestellen in onze webshop.