Gewoon goed

Prima geregeld

Zoals het hoort. Gewoon goed

Gewoon goed

Glaswol gekocht en zelf opgehaald. Prima spul voor prima prijs en was nagenoeg direct op te halen.

Snel besteld, goede snelle levering!

Prima bedrijf

Bestelling snel en zoals afgesproken afgehandeld. Vriendelijk personeel en mooie prijs.. top

Prima hoor

Mooi vlot binnen.

Vlot geholpen en goede uitleg

Diverse soorten isolatie besteld. Nette prijs en een juiste levering

Uitstekend kennis, voorraad en prijsniveau

Gezien de vele isolatie mogelijkheden die er zijn, hebben we ons uitgebreid laten adviseren op locatie in Harkema. Naast een zeer ruim assortiment en enorme beschikbare voorraad, prijstechnisch meer dan competitief. Zeer snelle levering, een absolute aanrader!

Top, lekker snel

'S avonds besteld. Volgende dag in huis. Daar geen afspraak bevestiging van gehad maar is gewoon netjes afgeleverd

Super op tijd en netjes

Ik bestelde woensdag spullen om mijn kruipruimte te isoleren (ja gasprijs). Vrijdag keurig op rijd geleverd . En alles voor een nette prijs. Bedankt.

Via internet besteld. Producten zijn de volgende dag geleverd.

Lekker snel en makkelijk

Super bedrijf denkt mee

Super goed geholpen en erg behulpzaam

Scherp geprijsd, snelle levering en correcte afhandeling.

Scherp geprijsd, snelle levering en correcte afhandeling.

Was op voorraad. Snel geleverd.

Aardig personeel en goede prijzen.

Ook vlak voor sluitingstijd werd ik goed geholpen!

bijna goed

Communicatie omtrent bezorging niet goed. Niet gebeld wanneer er bezorgd zou worden.

Super aardige mensen en heel klantvriendelijk

Aanrader!

geweldig!

Voor het plaatsen van een bestelling heb ik eerst voor advies gebeld, hierbij is snel en goed advies gegeven. De bestelling heb ik een paar dagen later geplaatst. ongeveer een dag later werd ik gebeld dat de levering binnen 24 uur plaatst vindt.

Concurrerende prijzen snelle service

Savonds besteld volgende dag geleverd Top

Snel en betaalbaar

Ruime selectie mogelijkheden, veel in voorraad

Mooi product en snelle levering

Mooi product en snelle levering.

Voordelig en vlotte levering

Geen gesjouw met platen en een vlotte bezorging. Tevens ook nog voordelig, scheelde me honderden euro's.

Super snel geregeld

Super snel service!

Reitsmastritte 48

9281LE Harkema

0512-232 292

Over Isolatienoord

Het adres voor betaalbaar isoleren! Groot assortiment isolatiematerialen tegen scherpe prijzen. Zoals PIR platen (A- en B-keus), Steenwol, Glaswol, XPS, EPS, folies, benodigdheden en afwerkingsmateriaal. Eenvoudig online bestellen in onze webshop.