Bestellen ging makkelijk, levering was snel. Prima.

nette afwerking van mijn bestelling en ruiling ging ook erg naar wens

Goed bedrijf! Het ophalen van slechts 3 plaatjes XPS voor het zelf bouwen van een surfplank was gelukkig geen probleem :)

Correct handelt bedrijf

Door een foute berekening van mijn kant, veel te veel isolatie besteld… na een telefoontje heeft de chauffeur de te veel geleverde isolatie weer mee terug genomen en de volgende dag het geld terug gestort gekregen. Keurig opgelost!

snelle levering voor een goede prijs

goed en snel geholpen

Prima product en keurig op tijd afgeleverd.

In eerste instantie was de levering niet compleet, dit is twee dagen later gecorrigeerd.

De levering moest in twee delen omdat er te weinig geleverd waren de eerste keer. Verder vond ik de kwaliteit van de platen matig. Als ik ze vergelijk met een andere bestelling van mij bij een ander bedrijf was de B-keuze van dit bedrijf helaas beter dan jullie A-keuze. Van meerdere platen was de aluminium rand slecht afgesneden en sommige platen waren beschadigd.

Snel geleverd in de voortuin

Had de isolatie mooi op tijd,

En snel geleverd

Snel geleverd en chauffeur belde zelfs op wanneer hij er precies zou zijn

Komen afspraken na

Super geholpen!

Plaat materiaal was binnen enkele dagen in huis. Netjes bezorgd door vriendelijke chauffeur. Het was ook goed verpakt en dus onbeschadigd.

Bestelling was op maat en toch supersnel geregeld Top service

Goede PIR platen.

De goedkoopste en van prima kwaliteit.

Snell geleverd

Levering was op de afgesproken dag geleverd. Alleen had de chauffeur wel even mogen bellen voor dat die er was.

Goed, snel en betaalbaar

Fijn met bestellen, snel bezorgd Goed bereikbaar en klantvriendelijk

Goede service en snelle levering

Reageren zeer snel op de mail en zijn telefonisch ook erg vriendelijk. Alles goed en snel geregeld!

Prima contact met de verkoper, keurig tijdige levering

Goede isolatie voor een scherpe prijs

Veel keus, keurig geholpen, goede service en een scherpe prijs

geweldig

prachtig materiaal om mee te werken En een hele goede service

Komt alle afspraken exact na,prima bedrijf!

Alles precies volgens afspraak geleverd!

Goede service en snelle levering

Er werd netjes contact gezocht voor de levering, materiaal de volgende geleverd

Geweldig en goed geregeld en snel

Zeer goed als je bestel word je gelijk weer geantwoord en een zeer snelle levering

De betaling via marktplaats wou niet . Gebeld naar isolatie noord de meneer aan de telefoon zei geen probleem ik stuur je wel een factuur via de mail Top service !!

Reitsmastritte 48

9281LE Harkema

0512-232 292

Over Isolatienoord

Het adres voor betaalbaar isoleren! Groot assortiment isolatiematerialen tegen scherpe prijzen. Zoals PIR platen (A- en B-keus), Steenwol, Glaswol, XPS, EPS, folies, benodigdheden en afwerkingsmateriaal. Eenvoudig online bestellen in onze webshop.