Beste Laila, Dank je wel dat je de moeite hebt genomen om jouw ervaring kenbaar te maken aan ons. Onze basis pedicure behandeling bestaat uit: Het reinigen van de voeten en genieten van het bubblebad, verzorgen van het nagelgebied en het knippen/ vijlen van de nagels indien gewenst, het verwijderen van eelt en andere ongemakken aan de voeten gevolgd door een scrub en massage met een verzorgende crème. Uiteraard staat het altijd vrij om, tijdens de behandeling, aan te geven wanneer iets steviger mag of juist minder stevig of er andere wensen zijn. Dit stellen we ook zeer op prijs. Deze feedback maakt het voor ons mogelijk om de behandeling per individu op maat, en naar ieders specifieke wens, in te vullen zodat iedereen DE WELDAAD VAN SERVAAS ervaart. Uiteraard blijf je van harte welkom. Met vriendelijke groet, Team Servaas
Beste Jenneke, Dank je wel dat je de moeite hebt genomen om jouw ervaring te delen. We waarderen deze feedback en worden hier nog beter door. De opmerking over het niet vooraf benomen van de (geringe) meerprijs voor gellak ga ik zeker bespreken, ik ben ook van mening dat dit vooraf kenbaar gemaakt moet worden. De ruimte beneden is zo ingericht dat onze pedicures voldoende licht hebben om kundig hun werk uit te oefenen. Dit is zeker nodig bij een pedicure behandeling. Uiteraard had je tijdens de behandeling mogen aangeven dat het licht voor jou te fel was, daarop hadden wij je een oogmasker kunnen geven en had je verder kunnen genieten van je behandeling. We hopen je gauw weer te mogen ontvangen bij SERVAAS Hair Beauty CitySpa. Team Servaas
Jouw relax moment midden in Utrecht Een stralende huid, glanzend haar en een energiek lijf. Jouw relaxmoment is ons uitgangspunt! Bij Servaas Hair Beauty CitySpa kies je voor het totaalconcept door verschillende behandelingen te combineren. Bijvoorbeeld knippen en een ontspannende gezichtsbehandeling. Het kan allemaal. Ons team van topstylisten, beauty specialisten, pedicures, manicures, masseuses en huidtherapeuten staat voor je klaar.