Beste Vivian, Dank je wel dat je de moeite hebt genomen om Servaas te beoordelen. Je geeft aan dat je Servaas te duur vindt en dat je niet tevreden was over je laatste knip/ kleur behandeling. Het is inderdaad in juni 2020 niet gelukt het gewenste voorbeeld kapsel te creëren. Ook niet na de service behandeling die reeds heeft plaatsgevonden. We hebben dit uitvoerig besproken met je in onze salon. We begrijpen dat je hierin teleurgesteld bent. Onze kundige topstylisten lukt het in een enkel geval niet om een plaatje te evenaren, dit heeft onder andere te maken met de haarkwaliteit, textuur van het haar etc. en zeker niet in de laatste plaats omdat een plaatje vaak een prachtige maar bewerkte foto is en daarom niet realistisch. Gelukkig betekent dit niet dat deze klanten teleurgesteld de deur uit gaan, integendeel, in ons advies gesprek geven we aan wat de klant kan en mag verwachten en wordt deze professionele eerlijk gewaardeerd. We hebben samen met jou besloten dat een andere salon wellicht je wens wel kan waarmaken en bedanken je voor de meer dan 4 jaar waarin je een trouwe klant van Servaas was. Team Servaas
Jouw relax moment midden in Utrecht Een stralende huid, glanzend haar en een energiek lijf. Jouw relaxmoment is ons uitgangspunt! Bij Servaas Hair Beauty CitySpa kies je voor het totaalconcept door verschillende behandelingen te combineren. Bijvoorbeeld knippen en een ontspannende gezichtsbehandeling. Het kan allemaal. Ons team van topstylisten, beauty specialisten, pedicures, manicures, masseuses en huidtherapeuten staat voor je klaar.