Ik denk dat jij een heel verkeerd beeld hebt van hoe wij werken. Wij hebben 5.11 ge contact en zij geven ook aan dat wij volgens de gangbare procedures gewerkt hebben. Er is iets misgegaan in de verschillende departementen bij 5.11 in de communicatie naar ons want wij hebben ons gehouden aan wat zij wensten wat wij deden. Jij twijfelde openlijk aan onze integriteit en dat was zeker niet acceptabel. Net alsof wij jou een nieuwe rugzak zouden willen onthouden als je daar recht op hebt, dat is echt absurd. 5.11 gaat nog contact met je opnemen hierover want zij vinden het vervelend dat wij nu de dupe worden van wat er bij hun niet goed is gelopen. Maar je reactie valt mij echt tegen dat jij nu zon review achterlaat, dit is natrappen en daar hou ik niet van. Zeker niet als je ziet hoe dit loopt en hoeveel werk wij er in hebben zitten, maar als jij er op deze manier een goed gevoel aan over houdt zegt dat meer over jou dan ons. Wij houden ons een gangbare procedures van fabrikanten en als een klant iets wil afdwingen dan loopt het soms niet altijd zoals de klant het wil, want wij zijn gebonden aan het eindoordeel van de fabrikant.
Originele beoordeling
Originele beoordeling