Snelle levering veel keus
De webshop heeft een ruime keuze aan producten. De levertijd is nagenoeg altijd de volgende dag geleverd. Bestel hier vaker spullen voor mijn werk als ambulance chauffeur.
3 May 2022
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 124 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,1
Review overzicht
Klanten delen een overwegend positieve ervaring met bestellingen en afhandeling. Ze noemen vriendelijk en deskundig personeel, snelle verwerking en betrouwbare verzending als sterke punten. Ook de kwaliteit van de artikelen wordt positief beoordeeld en het omruilen verloopt zonder gedoe. Kortom, de feedback onderstreept uitstekende service en efficiëntie.
3 May 2022
Jessie
Zutphen
Geweldige service bij FirstCareCompany! Helaas was mijn bestelling niet volledig op voorraad. Netjes een mailtje ontvangen dat het item zou worden na geleverd. Dag erop kreeg ik een vriendelijk telefoontje met de mededeling dat het toch langer ging duren. Er werd meegezocht naar alternatieven, en zonder extra kosten werd een (duurder) alternatief opgestuurd. Dit maak je tegenwoordig niet vaak meer mee! Top!
28 April 2022
Marc
Oirschot
Kisten besteld voor mijn werk. Zijn echter nooit afgeleverd. Contact gezocht met First Care en super geholpen ! Zonder problemen of gezeur kreeg ik nieuwe geleverd. Zo zijn er niet veel bedrijven meer.
15 April 2022
Marc
Cuijk
Top, prima niets op aan te merken
12 April 2022
John
Den Bosch
Na het uitpakken van mijn bestelling kwam ik er achter dat er een water fles niet was meegeleverd. Uiteraard direct over gemaild. Edit: Het duurde even voordat ik antwoord had (drukte rond Oekraine) maar alles is zeer netjes opgelost. Fles wordt nageleverd. M'n initiële reactie was wat voorbarig. Na een week ellende met andere leveranciers was m'n geduld simpelweg op.
10 March 2022
Remco
Haarlem
Mijn ervaring is dat als ik hardware nodig ben voor mijn bedrijf en ik ga langs dat het meestal wel even duurd. Je word daar kundig voorgelicht (voordelen en nadelen ) En je kan altijd terug komen als er een probleem is. Men weet ook de ins en outs van wat ze verkopen. Voor mij een goede zaak om mijn spullen te halen. Dus daarom ook 5 Sterren.
22 February 2022
Frans
Deventer
2 dagen na bestelling contact opgenomen omdat er geen vervolgbericht was gekomen. Het bleek dat er één artikel uit de bestelling niet leverbaar was (Covid-gerelateerd) waardoor de gehele bestelling op hold werd gehouden. Ik werd enorm vriendelijk en geduldig te woord gestaan en de medewerkster die ik sprak heeft mee helpen zoeken naar een alternatief/oplossing. Op basis daarvan kon er een heel klantvriendelijke afspraak gemaakt worden. Niet eerder heb ik een bestelling gehad waarbij ik zo vriendelijk, geduldig en klantgericht werd behandeld. Alle duimpjes omhoog!
18 February 2022
Jayson
Almelo
21 Dec 2021 heb ik een retour aangetekend verstuurd kosten €9.20. Gisteren 4 jan krijg ik de doos weer retour omdat uw bedrijf heeft nagelaten om het retour artikel op te halen op het postkantoor. Gisteren gelijk gebeld, gesproken met Debby, die een discussie met mij wilde beginnen. Zij droeg mij op om het nogmaals te verzenden, u begrijpt dat ik daar niet mee akkoord ging, want ik zou weer voor de kosten opdraaien. Uiteindelijk heb ik een retour sticker gekregen nadat zij overleg gehad, slechte zaak , als iemand zo zijn best doet om het aangetekend te verzenden en zij dan zegt oooo maar dat hoeft niet hoor en mij dan ook nog vraagt alles op mail te zetten omdat ze het zo druk heeft sorry hoor wat een slechte service.
Beveelt niet aan
12 January 2022
Ria simons
Baarle-Nassau
Snelle levering van de bestelde spullen. Netjes verpakt en als verassing een paar leuke cadeautjes erbij. Werd netjes op de hoogte gehouden via de mail.
15 December 2021
Bart
Schiedam
Goed assortiment en leuke spullen, je blijft dingen uitzoeken en bestellen... Ik ben diverse keren perfect geholpen, Art neem alle tijd voor je en geeft goed advies.
13 December 2021
Rob
Steenderen
Goed advies en klantvriendelijk personeel.
6 November 2021
Ard
Geen bijzonderheden, artikel snel ontvangen !
17 October 2021
Jean-Pierre
Maassluis
Pakket wordt niet bezorgd binnen het opgegeven tijdsvenster
Beveelt niet aan
28 September 2021
Onika
Den Haag
Kwalitatief mooie zaklamp houder. Voelt stevig en ziet er goed uit. Snelle bezorging en je wordt goed op de hoogte gehouden over de status van je bestelling.
23 September 2021
Cediën
Almere
Makkelijk en snel besteld 2 dagen later al in huis
22 September 2021
Evert
Apeldoorn
Al even aan het twijfelen geweest over een Leatherman Raptor, maar o.w.v. het prijskaartje nooit echt de sprong gewaagd. Plots zag ik deze bij Ambulancewinkel.nl veel goedkoper staan dan bij de rest van de online winkels, zelfs de versies met leuke kleuren! De verzending was snel en betrouwbaar, de verpakking was top en ik ben gesteld. Aanrader en winkel die ik zeker onthoud naar later toe!
18 September 2021
Robbe
Geel
Voor het eerst hier besteld, ruim aanbod en snelle levering.
16 September 2021
Erik
Zuidland
Super snelle levering. Ziet er beter uit dan verwacht. Maar dat is al bekend
14 September 2021
Frank
Venhuizen
Prodyct geleverd zoals omschreven. Goede kwaliteit.
14 September 2021
Carlos
Amsterdam
De door mij bestelde artikelen zijn snel, de volgende dag, geleverd. Goed verpakt en de verwachte kwaliteit.
2 September 2021
Jan
's-Hertogenbosch
Als ik weer wat nodig heb , ga hier zeker nog is kijken.
1 September 2021
Frans Wortel
RIJNSBURG
Zoals verwacht
27 August 2021
Jason
Amsterdam
Na en telefoontje van First care werd mij verteld dat 1 van de bestelde artikelen niet op voorraad was en deze later toegezonden zou worden. Maar wel gratis artikel gestuurd tot het bestelde artikel binnen was. Dik in orde.
27 August 2021
Anton
Haren gn
hele snelle levering en kwalteit kwa leveren
26 August 2021
joey
zaandam
Voor de professional of hobbyist die op zoek is naar kwalitatief goede en betrouwbare (hulp-) middelen is First Care Company hét adres! Een zeer overzichtelijke, goed gerubriceerde website, met een duidelijk overzicht van alle beschikbare artikelen. Mocht je er via de website niet uitkomen, helpen de vriendelijke medewerkers je graag telefonisch om je van adviezen te voorzien! Persoonlijk meerdere, zeer positieve ervaringen met deze webshop en hun snelle leveringen!
2 July 2021
Maurice
Hoorn
Firstcarecompany.nl en Ambulancewinkel.nl vallen onder het familiebedrijf Firstcarecompany, en is al 15 jaar dé tactische specialist in Nederland met een ruim assortiment
uitrusting voor politie, defensie, handhaving, beveiliging, defensie en ambulancepersoneel. Ook particulieren zijn
bij ons van harte welkom om materialen aan te schaffen.
Liefhebbers die goede uitrusting weten te waarderen zijn bij ons aan het juiste adres.
Wij leveren kwaliteitsproducten waar je op kunt vertouwen tijdens je dienst of avontuurlijke
omzwervingen wereldwijd.
Veel materialen die wij verkopen worden zijn getest door collega’s uit het werkveld zelf. Op
deze manier selecteren wij alleen de beste materialen.
Tesselschadestraat 43
7412 NB Deventer