Laden reviews...
3 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waardeerden de kwaliteit van het kunstgras en de stipte levering. Er wordt vaak gesproken over vriendelijk personeel en goede service tijdens het aankoopproces. De prijzen werden als redelijk ervaren, met tevredenheid over de aankoop en installatie. De algemene ervaring is positief en de levering en service blijven hoog scoren.
We liked the grass and the delivery was on time.
Beveelt niet aan
9 September 2025
Admasu
Eindhoven
- Klantvriendelijk - Goede kwaliteit Een tevreden klant!
5 September 2025
Joey
Zwolle
Goed geholpen, veel keuze! Mooi kunstgras gekocht voor goed prijs wij zijn er heel blij mee
5 September 2025
Rojer
Zwolle
Goed geholpen en blij met de koop en aanleg van het kunstgras!
24 June 2025
Adriaan
Zwolle
Mooi gras en flexibel met leveren
13 June 2025
Bert
Nijverdal
Ze geven goed uitleg over het verschil in kunstgras. Ze hadden nog voorraad en wij konden het gelijk meenemen. Wij zijn zeer tevreden met ons kunstgras.
28 February 2022
Janny
Zuidwolde
We hebben mooi kunstgras gekocht voor het balkon
26 April 2021
Roel
Meppel
Goed geholpen. zeer duidelijk en kon het zo meenemen
24 April 2021
Alex
Kampen
Kunstgras Hasselt heeft mooie kwaliteit kunstgras. € 16,95 vind ik een mooie prijs voor goede kwaliteit en zeer mooi kunstgras. Ze kwamen het 2 dagen later thuis brengen, hele handige en behulpzame jongens.
22 April 2021
Steven
Ommen
Wij hebben de extra zachte kunstgras genomen. Deze is inderdaad heel lekker zacht en de kinderen vinden het heerlijk aan de voeten.
22 April 2021
Zwaantje
Dedemsvaart
Omdat wij er toch waren voor iets anders, hebben wij ook gelijk een stuk kunstgras gekocht. Hele mooie grasmat en goede uitleg.
13 January 2021
Jaco
Assen
Wij hebben mooi kunstgras in de opruiming gekocht. Ze hebben echt opgeruimd en was erg druk. Wij zijn geslaagd met heel mooi kunstgras en ze hebben het nog gebracht ook!
20 September 2020
Robert
Dalfsen
In ons nieuwe huis en tuin wilden wij nu eens kunstgras hebben. Na lang zoeken kwamen we bij hun in Hasselt. Ze hebben zeer mooi kunstgras en geven goede uitleg. Ze hadden nog een mooi stuk wat normaal duur is in de container en was heel mooi. We hebben dit kunstgras meteen gekocht en thuis laten bezorgen.
14 September 2020
Gerry
Kreuze
Speciaal naar hun toe gereden. Onze buurman had deze gekocht en wou vonden dit kunstgras ook heel mooi, ook de kleur. Wij hebben besteld en ze kwamen het een week later bezorgen. Wij zijn erg tevreden.
27 May 2020
Janny
Voorthuizen
Genoeg keuze bij de showroom, mooie kortingen ook! en werd snel bezorgd
12 May 2020
Nick
Zwolle
Kunstgras gekocht bij kunstgras hasselt. Ze waren heel schappelijk met de prijzen en hadden echt mooie kwaliteit liggen.
17 February 2020
Rene
Meppel
Wij hebben een outletrol stuk gekocht. Echt mooie kwaliteit en de helft goedkoper dan de reguliere kunstgras. Onze tuin is winterklaar. Bedankt kunstgrashasselt.
6 November 2019
Ramona
Dedemsvaart
Pluspunten
Op zaterdag heen gereden dan ligt alles overzichtelijk buiten. Direct afgesneden en meteen meegenomen. Ze hebben van alle soorten.
VerbeterpuntenMoeilijk vindbaar maar de moeite waard
11 September 2019
Johan
Apeldoorn
Pluspunten
Mooi kwaliteit kunstgras gekocht bij hun, net echt gras. De hond ligt er altijd op. Als die tevreden is zijn wij het ook haha.
23 August 2019
Roelie
Assen
Pluspunten
Mooie grasmat. Ziet er erg natuurgetrouw uit. Afleveren was ook goed geregeld, ze bellen van te voren.
6 August 2019
Doornspijk
Pluspunten
Heel fijn dat je eerst gratis proefstukjes aan kunt vragen. Zo hebben we snel een keuze kunnen maken. Het is zeer mooi kunstgras, net echt. Ze bellen netjes van te voren of we ook thuis zijn de dag van het bezorgen. Gewoon netjes.
22 July 2019
Steenwijk
Pluspunten
Zeer vriendelijk aan de telefoon en behulpzaam. Ook het kunstgras is zeer mooi van kwaliteit. Dit hebben we bij anderen wel eens anders gezien.
Verbeterpuntengeen
16 July 2019
A. Joubert
Amsterdam
Pluspunten
Na de stalen te hebben ontvangen hebben we online besteld. Echt de moeite waard met prijs-kwaliteit verhouding zit het wel goed. Wij zijn er zeer content mee en de kinderen ook.
16 July 2019
Karst
Giethoorn
Pluspunten
Wij hebben een aanbieding gekocht en zeer daar zeer blij mee. Wij vonden kunstgras altijd duur maar zo is het wel betaalbaar.
4 July 2019
Steenwijk
Pluspunten
We hadden eerst bij anderen gekeken maar daar hadden ze niet zo mooi kunstgras al in Hasselt. En we hebben een hele mooi prijs gekregen en ze bezorgen het ook nog.
28 June 2019
Emmy