Staande lamp was beschadigd, hebben deze netjes omgeruild gekregen.

Prima ervaring met ze gehad.

Goede en snelle service mooie sidetable

Prima levering

Zoals op de site ook in werkelijkheid. Snelle en goede levering.

TOP!

Goede communicatie, zeer vriendelijk en flexibel personeel. Zeer snelle levering.

Super snel

De door mij geplaatste bestelling werd zeer snel en perfect afgeleverd.

Snellere levering dan verwacht

Ik hield rekening met een levertijd tot 2 weken. Werd echter gebeld dat het bestelde artikel toch op voorraad was en of ik het de volgende dag in ontvangst kon nemen. Top!

6 kant mangohouten eettafel gekocht. Snel geleverd en deze tafel nergens anders gezien. Super tevreden.

Prima afhadeling, zoals te verwachten

Snelle afhandeling van het aangevraagde product.

Bij de eerste zending erg tevreden, bij de andere zending 1 verkeerd tafeltje.

De eerste bestelling die ik had geplaatst was super. Bij de tweede zendig heb ik niet zo n goede ervaring. 2 mango tafeltjes besteld. Bij levering was het 1 zwarte en 1 mango. De bezorgdienst {packs}gaf aan dat het pakket bezorgt was, maar er stond niet bij waar op welk nummer. Echter toen ik de voordeur open deed stonden daar mijn 2 dozen voor de deur. Gelukkig stonden deze er nog. Ze hebben dus nu van 12.00 tot 17.30 buiten gestaan. Dat vindt ik niet kunnen.

Prachtige kast, slechte bezorging

De bezorger kwam alleen waardoor de kast niet in huis gezet kon worden. Ben zwanger dus kon niet helpen tillen. In de bezorgbus stonden allemaal fietsen en smerige koffiebekers. Dit moest er allemaal eerst uit anders kon de kast er niet uit. Al met al een half uur geduurd en nog stond de kast buiten. Kast is prachtig, bezorging slecht.

snelle levering van een goed product

Alleen de bezorgdienst kwam het tijdstip van leveren niet na. Heb de gehele middag moeten wachten.

Goedervaren, doen wat ze beloven

goed product

mooi product zeerblij mee en snel en netjes geleverd

Snelle levering, Mooi meubelstuk

Zwaar tevreden!!!

Snelle levering en goed verpakt

Zeer tevreden. Snelle levering en goed verpakt. Mooi product en erg blij mee.

snelle levering goede kwaliteit

Ik ben erg tevreden met het aanbod en de snelle levering ervan

Goed advies, snel geleverd

Mooie kwaliteit

Hele snelle levering en vriendelijk personeel.

Prima levering

Prima levering en prachtig bank

Snelle bezorging.Geweldig.

Snelle bezorging.Goed ingepakt.Geweldig.

GEWELDIG

Zeer snelle levering en correct bezorgd.

Prima servise, netjes gebeld voor leveringsdatum. Bezorger krijgt van ons dikke pluim, alles netjes op zijn plaats en verpakking weer meegenomen, kast en tafel heel mooi en erg blij mee. Meubelplaats dikke aanrader.

snel een keuze kunnen maken

Levering van het artikel vlot geleverd.

Extra snel

Next day levering in België Super service !

Uitstekende service

Alles vlot verlopen en aan de afspraken gehouden ivm nalevering. Alles netjes verpakt. Top!

Ceintuurbaan 209

7413 DE Deventer