Goed verpakt en zeer snel verzonden.

Een echte aanrader .

Snelle levering en goede service

Ik heb hier voor het eerst besteld en mijn ervaring is gelukkig goed. Mijn tafels zijn snel geleverd.

Mooie plank, snel geleverd

Bezorging was snel en goed geregeld. Erg mooie plank!

Fantastische service

Verkeerde tv meubel besteld. Werd keurig omgeruild, zonder morren of extra kosten. Dit maak je niet meer overal mee. Ga co fout. En..ook hele leuke meubrld.

Mooie producten en super snelle levering

Ik zocht een wijnkast en bar stoelen. Deze worden door meer bedrijven geleverd maar vaak valt de levertijd (na betaling) tegen. Eerst dus gebeld en ze kwamen hun belofte na. De wijnkast was er in 1 dag! De krukken zouden wat langer duren maar waren er in 2 dagen. Helemaal blij mee.

Snelle goede levering

De prijs was normaal en de levering direct binnen 24 uur. super!!

Zeer snelle en correcte levering

Nvt

Fantastisch!

Leuk geholpen in de winkel, goede adviezen en bestelling conform afgesproken tijd geleverd. Meubels goed verpakt en in prima conditie. Kortom: voor mango meubels moet je hier zijn! Zeer tevreden!

Binnen een week zware ronde tafel binnen. Jammergenoeg de verkeerde poten. Één belletje en een paar foto’s verder kreeg ik een telefoontje. We komen hem morgen omruilen en installeren. Wat wil een mens nog meer. Op zaterdagmorgen zoals afgesproken. Hartelijk dank! Sublieme service. Mvg

Vitrine kast Nice gekocht!

Mooie vitrine kast gekocht bij jullie, wij zijn er zeer blij mee. Correspondentie was goed ik vroeg om foto’s van de kast die in de winkel stond zodat ik beter kon zien of het bij mijn andere meubels paste. Dit waren duidelijke foto’s. Een goede service in deze lockdown kijken kan immers niet. De kast was goed verpakt alleen het leverings bedrijf had onvoldoende spullen bij zich, (waar jullie niets aan kunnen doen) maar alles toch goed gekomen. Bedankt

Geweldig blij met tv meubel

In december mijn uitschuifbare tv meubel Brandy ontvangen. Helemaal blij mee. Goede service en levering. In oktober besteld met verzoek levering week 49 en werd keurig na overleg in die week geleverd.

reageren niet snel

geweldig product gekocht en zeer tevreden met de goede service. niet 't vergeten erg snel geleverd. top

GEWELDIG

Me tafel vandaag gehad en wat ben ik blij en nog mooier als op de foto bedankt jullie zal ik zeker aan raden groetjes yvonne

Fijn bedrijf! De communicatie is top!

Prachtig tafelblad.

Prachtig tafelblad ,goede kwaliteit en uitstekende service, bedankt.

Op zoek naar nieuwe meubels kwamen we hier uit. Na telefonisch contact hebben we een tv meubel en salontafel besteld. Op de site stond een levertijd van 3 tot 8 werkdagen......maar we werden gebeld na 2 dagen of we thuis waren want dan kwamen ze de meubels bezorgen. Supernetjes afgeleverd en na montage ( zelf gedaan ) zijn wij supertevreden. Wij gaan hier ook zeker onze eettafel en meubelkastjes nog bestellen..

Gisteravond 6 stoelen Daan van het merk Eleonora besteld voor bij onze eettafel. Na bevestiging van de bestelling ontving ik een mail dat de chauffeur de volgende dag bij ons in de buurt was en of het uitkwam als de stoelen in de ochtend bezorgd zouden worden. Nog nooit meegemaakt dat een bestelling van meubels al zo snel geleverd werd. Fantastische service! De stoelen staan prachtig en ze zitten heerlijk.

Duidelijk, snel en mooie producten

Productfoto’s en omschrijvingen zijn heel duidelijk, bestellen ging makkelijk en de levering was al binnen 24 uur! Super snel! Daarnaast ook heel tevreden over de kwaliteit van de bestelde salontafel. Precies zoals omschreven.

verrassend mooi en goede kwaliteit!

Mooie salontafel besteld: https://meubelplaats.nl/eiken-salontafel-set-rond-onbehandeld Hij is prachtig en doordat die onbehandeld is kunnen we deze met dezelfde type lak/olie behandelen als onze eiken houten tafel. We zijn ontzettend blij ermee en vormt een supercombinatie met tafel. De bezorging was razend snel! binnen paar dagen in huis. Bedankt Meubelplaats.nl!

Makkelijk en duidelijk

Zeer makkelijke site en duidelijk, mooie product omschrijving kortom als je meubels zoek het juiste adres.

Heel tevreden!!

We hadden een eettafel besteld donderdagavond, na eerst telefonisch contact over levertijd. Dit omdat we bij een ander bedrijf acht weken geleden een tafel besteld hadden die opeens pas in januari geleverd kon worden! Wat schets onze verbazing toen we zaterdagavond een telefoontje kregen van de chauffeur van meubelplaats, of hij de tafel binnen een uur kon brengen!! Graag natuurlijk, wat een fijn adres, ze zijn goed bereikbaar en houden zich aan de afspraak! De bezorging was ook goed een vriendelijke man! Al met al beveel ik meubelplaats.nl aan, en ik zal zeker de volgende keer weer iets bestellen......super

Snelle en goede service

De levering was snel, ook telefonisch contact gehad en dat was ook kort en duidelijk.

Ceintuurbaan 209

7413 DE Deventer