Super tevreden met mijn rustieke tafelblad!

Online een nieuw blad besteld voor mijn bestaande onderstel. Het blad is snel geleverd en van super mooie kwaliteit!

Wij hadden een stoel besteld en bij levering bleek deze lichte beschadigingen te hebben. Na contact met Olaf van Meubelplaats.nl werd binnen 1 dag een oplossing aangeboden die voor beide partijen zeer acceptabel was. Uitermate klantgericht en klantvriendelijk. In de toekomst komen we zeer zeker bij jullie terug.

Nooit weer!

Tv meubel besteld bij Meubelplaats. Het metaal is verbogen en de kleur komt niet overeen met de foto op de website. Gemaild met de klantenservice. Ik werd behoorlijk onbeschoft te woord gestaan en niet serieus genomen. Ik bestel hier niet weer.

Mooie spullen

Tv dressoir en boomstam eettafel gekocht bij Meubelplaats. Mooi en betaalbaar! Blij mee, staat heel sfeervol. Netjes bezorgd, binnen paar dagen. Goed contact met Olaf en Lotte. Leuke winkel, aan te bevelen!

Super service

Top heel netjes afgehandeld

Goede kwaliteit

2 jaar geleden een mangohouten eettafel gekocht van 220cm lang. Gratis bezorgd en gemonteerd. 1 onderstel bleek scheef te zijn. Hier heb ik over gemaild. Binnen zeer korte tijd antwoord gekregen. Nog dezelfde week is de poot vervangen voor een nieuwe. Uitstekende service en kwaliteit! Na 2 jaar ziet de tafel er nog steeds als nieuw uit!

Tafeltjes besteld en snel geleverd Ben er blij mee Super

Goede snelle service

In december twee stoelen besteld, deze waren super snel binnen. Daar waren we al ontzettend blij mee. Top! Nu was er deze maand bij 1 stoel wat los gekomen. Mail contact gehad en al snel was er een afspraak ingepland om de stoel om te ruilen. Echt top geregeld! Super service!!!

Topbedrijf, goede service

Ik had twee salontafeltjes, die sneller geleverd werden dan verwacht. Helaas zat op één tafeltje een kras. Na een mailtje zijn de tafeltjes snel omgeruild! Keurig, snel en zonder gedoe afgehandeld dus!

Geweldig! Mooi tv meubel, snelle levering.

Wat een snelle levering! Maandag avond tv meubel besteld, vrijdags al thuisbezorgd, top! Keurig vooraf gebeld over dag en tijdstip levering. Waren ook keurig op genoemde tijd aanwezig. Tv meubel van staal en Mangohout was netjes en stevig verpakt, voldoet ook volledig aan de verwachting, prijs was netjes, inclusief bezorging toch 40 euro goedkoper dan de concurrentie op internet. Kortom, ik ben een zeer tevreden klant van meubelplaats.nl

Top kwaliteit en super service

Twee jaar geleden een eettafel gekocht van mangohout. Uiteindelijk omgeruild voor 160cm omdat de 140cm toch net te klein was (de tafelzelf is dan 120 cm). De service en communicatie omtrent de omruiling en bezorging was top. Ik heb er nog steeds erg veel plezier van en staat echt prachtig in de eetkamer. Geen enkel spijt van en ik vind de prijs het ook echt waard.

Zeer goede service

Bij levering zat er een beschadiging aan het meubel vanuit de fabriek. Na een belletje werd dit zonder dralen geregeld. Na enige weken een nieuw meubel ontvangen. Uitstekende service vanuit het bedrijf. Als ik weer meubels nodig heb dan kom ik zeker terug.

Heel goede ervaring!!

Mooie op maat gemaakte tafel gekocht, geleverd en geplaatst in België. Ik ben een heel tevreden klant!

Heel tevreden klant nu!

Ik had eerder een iets mindere ervaring, echter deze is vrijwel direct opgepakt en tot een zéér plezierige en fijne ervaring omgezet! Ontzettend blij met de manier hoe er meegedacht wordt en naar andere oplossingen ook gekeken wordt om toch zo te komen bij het eind resultaat. Nu wachtend op de laatste afrondingen tot ik de volledige bestelling kan plaatsen en ik mijn woning compleet opnieuw mag gaan inrichten!

Zeer tevreden!

Prachtige mangohouten eettafel (spider). Prijs/kwaliteit:+ Levering: sneller dan verwacht (3 werkdagen). Waar bij andere meubelzaken de levertijd 4 tot 6 weken is. Service: prettig en snel. Al met al zeer tevreden!

precies wat ik wilde, mooi wandrek tegen goede prijs

Was op zoek naar rond wandrek met mangohout. Zag op internet diverse leveranciers. Meubelplaats had mijn keuze op voorraad. Werd er perfect geholpen. Kon artikel ook meteen meenemen. Kom hier zeker terug.

Van enorm tevreden naar teleurstellend

Jaren geleden mijn complete woonset hier gekocht.. moest compleet opnieuw beginnen. Ontzettend fijn en goed geholpen met al mijn vragen. Nu jaren later, overweeg ik nieuw meubilair, probeer contact op te nemen met opnieuw vragen, maar geen gehoor.. zelfs na beloftes daar iemand contact zal opnemen. Heel erg jammer.

Super goed product, snelle reactie op vragen en snelle levering!

Heel tevreden met dit bedrijf. Stonden bij vragen snel klaar met duidelijke antwoorden. Bestellen ging makkelijk en levering was super snel (met drie werkdagen veel sneller dan verwacht). Zou hier altijd weer bestellen. Top!

Daar waar de grote ketens 6 wk levertijd hadden voor het meubel, had ik hem via meubelplaats.nl met 1 dag in huis. Helemaal super!

Bestelling snel en goed ontvangen

Ik ga zeker vaker bestellen bij meubelplaats. Dank u wel voor de snelle service

Alles keurig optijd geleverd. De eettafel spider staat super in onze inrichting. Een leuke tafel voor een leuke prijs.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering en keurige communicatie!

Iets beter vemelden dat achteraf betalen geld kost. Maar in mijn geval is dit keurig opgelost!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Hele snelle levering van het product, wij hebben een maxi tv meubel gekocht van 2.50 lang van mangohout en staal industrieel, er was in het begin een probleempje mee maar het is allemaal perfect opgelost, kijk dat is ook belangrijk de nazorg en garantieafwikkeling. Onze ervaring is uitstekend ! faktuurnr. 03133 bestnr. 12896

geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik probeer negatieve punten te bedenken, maar die zijn er simpelweg niet. Na het bestellen zijn we constant op de hoogte gehouden met betrekking tot de status en levering van onze eettafel. Zelfs de leveringsdatum was sneller dan verwacht (binnen 5 dagen). Ook de extra service m.b.t. het monteren van de meubel was geen probleem. Daarom voor mij de maximale waardering.

Ceintuurbaan 209

7413 DE Deventer