Goed geregeld

Goed verpakt, afspraak nagekomen, prachtige salontafel

Super snelle levering

Na de bestelling geplaatst te hebben, 2 dgn later in huis.

Gewoon wat je verwacht

Zoals je een bestelling verwacht, gebeurde het ook.

Goede ervaring ook aftersale

Mooi product en prettig contact. Ook toen het niet goed gegaan was met de levering. Meteen alles rechtgezet. Prima ervaring.

Vriendelijk

Vriendelijk

Goede prijs kwaliteit verhouding en goede bezorgservice.

Precies volgens verwachting.

Ook kwaliteit hout was goed.

geen idee

ik heb het nog niet binnen... wacht er nog op , hoop dat de morgen binnen komt, dus ik kan er nog niets over zeggen...

Had het snel in huis en goed verpakt

Niet te duur kwaliteit is goed

Afhandeling en product zoals je van een goed bedrijf mag verwachten. Prima dus

Totaal plaatje

Bestelling verliep prima. Zo ook de vervolgafspraken. Levering ging ook prima. Maar het uitpakken van die kasten was horror zo ook het blijven zitten met de verpakkingsmaterialen. Dat viel mij echt ontzettend tegen. Ik weet dat er afstortkosten gelden voor ondernemers etc. maar dit was geen goedkoop setje.

Topservice

Aanvankelijk viel ons tafeltje tegen; blad was erg bobbelig. Dit is omgeruild naar volle tevredenheid!

Zeer snelle levering. Bezorging volgens afspraak en op tijd. Snelle reactie via de mail. Erg tevreden.

Perfecte bezorging van mijn prachtige tafel

De tafel kwam super snel, de chauffeur bracht hem netjes binnen, mijn dank daarvoor. Mooie tafel, precies zoals ik had gehoopt. Ik ben er heel blij mee!

Snel geleverd, product voldoet aan verwachtingen

Het tafelblad van mangohout is zoals beschreven en getoond op de foto's. Het werd binnen een paar dagen geleverd, zonder bezorgkosten en voor een scherpe prijs.

Vriendelijk mensen

Klant gericht denkend

Vlotte levering. Wordt snel terug gebeld

Snelle levering, goede prijzen, prima service

Na een tv-meubel te hebben uitgezocht en de prijs vergeleken met andere sites besloten het meubel aan te schaffen via meubelplaat.nl Snelle levering (netjes volgens afspraak). Later op de dag bleek het meubel een kleine beschadiging te hebben. Direct een mail gestuurd (op zaterdag) en op maandag per mail een voorstel gekregen (reparatie). Na overleg toch besloten tot vervanging van het meubel. Dit werd op zaterdag al geleverd. Binnen een week een meubel vervangen, vind ik echt heel netjes (en eigenlijk ook wel bijzonder). Top.

Snelle levering en mooie kwaliteit

Mooie bijzettafel vlot geleverd.

De tafel is geheel naar verwachting, mooi van kleur en mooie kwaliteit voor deze prijs!!

Top service!

Scherpe prijs en snelle afhandeling.

De kast kwam gemonteerd aan. Dit was een zeer aangename verrassing. Vriendelijke bezorger en goede service

Fijne en snelle levering

5 stoelen besteld op vrijdag avond op dinsdag al in huis. Werd goed op de hoogte gehouden van de bezorgtijd en de stoelen zijn perfect. Helemaal top!

Mooi dressoir

Meubel werd keurig afgeleverd; alleen werd niet geholpen bij het sjouwen naar 1e verdieping (onder het mom van flauwe coronasmoes), wat ik wel een beetje te makkelijk vind van Meubelplaats

Mooie tafel

Goede levering en een mooie makkelijk in elkaar te zetten tafel voor een leuke prijs.

Ceintuurbaan 209

7413 DE Deventer