Top laminaat

Top laminaat en vriendelijke mensen in de winkel! Kortom ben erg tevreden met mijn aankoop

Gemakkelijk besteld snelle levering

Gemakkelijk besteld, snelle levering

Snel geleverd en tegen een redelijke prijs

Snel geleverd en tegen een redelijke prijs

Super service

We zijn super geholpen en de service is perfect.. Pvc vloer super In 1 woord top

Amazing products , good accurate photos online

Looked online, ordered, paid floor was delivered on the day I wanted, great service

Prima tevreden :)

Goede kwaliteit voor een lage prijs. Zeer tevreden.

Goede service, snel geregeld

Goede service, snel geregeld

Perfecte ervaring.

Klasse

Klantenservice is uitstekend. Keurig geholpen bij het ophalen van de vloer.

Goede kwaliteit voor een betaalbare prijs

Vloer isolatie folie (heat foil) goede kwaliteit voor een betaalbare prijs. Ook een snelle levering en vriendelijke en professionele helpdesk.

Goede producten, klantenservice en bezorging

Mooie producten, veel keuze en goede persoonlijke hulp voor het maken van juiste keuzes. Gratis opslag en goede levering van reeds gekozen producten maakt deze zaak geweldig om je vloer bij aan te schaffen. Alleen maar positieve ervaringen hier.

Goede, goedkope ondervloer, top service en snelle levering

Ik had de verkeerde ondervloer besteld, een goedkopere dan ik nodig had. Eén belletje, een betaalverzoekje en het was geregeld. Dag erna kwam de ondervloer al binnen. Top!

Mijn vloer ziet er weer pico bello uit

Direct na ontvangst uitgeprobeerd en het voldoet prima. Je zit niet meer waar de beschadiging zat dus super

Makkelijkbesteld en top geleverd

Nette levering sondes problemen geleverd en netjes volgens afspraak top

Prima servise

Netje afgeleverd goed in gepakt netje

helder en snel

helder goedkoop en snel

oud en nieuw en het zelfde

Ik heb in oktober 2021 72 m2 Laminaat gekocht en die vloer ligt er keurig bij, nu heb ik een water-lekage gehad waardoor een deel beschadigd is geraakt. Vloervoordeel heeft nog het zelfde laminaat, de zelfde ondervloer en binnen drie dagen was het keurig bezorgd. Gewoon tegek bedrijf en vlotte service en bezorging.

Super goed geholpen en perfecte materialen.

Super goed geholpen en perfecte materialen.

Geweldige service!

Wij hadden al elektrische vloerverwarming aangeschaft. Niet elke vloer kan hierop. Vloervoordeel heeft dit tot in de puntjes uitgezocht. We gaan er dan ook vanuit dat het goed geregeld is en de laminaat tegels heel lang mee gaan!

Snelle juiste levering matriaal ook goed

Vriendelijk personeel werd goed geholpen en geadviseerd. Snelle levering alles op voorraad.

In de namiddag besteld en de volgende dag al in huis. Pico Bello. Vlotte service/reactie, daar houden mensen van (en ik ook)

Scheurt snel

Ondervloer is niet stevig, scheurt snel. Zou het niet aanraden.

Perfecte service

_

Strijkviertel 46

3454PN De meern

Over Vloervoordeel

Vloervoordeel is de vloeren groothandel voor de consument. Wij hebben alle vloeren direct op voorraad!