Geleverde materialen naar wens, aflvering hiervan zeer slecht

Bij de aflevering van de materialen bleken deze voor de buitendeur neergezet te worden. Op de vraag van mijn vrouw (70 jaar ) of de materialen naar binnen konden werd doodleuk nee gezegd. Met als gevolg dat zijn 25 pakken, redelijk zwaar, zelf naar binnen moest sjouwen. En hier betaal ik dan 60 euro bezorgkosten voor !!!

Dik tevreden over alles.

Alles duidelijk en product zoals omschreven voor een redelijke prijs en snel in huis.

zeer goed

goede service vriendelijk contacht met de medewerkers en de aflevering van onze vloer duidelijke website prijs en kwaliteit komen goed overeen prima website daar kun je gerust bestellen

geweldig

Ik kan alleen zeggen ik raad dit bedrijf aan.Super geholpen.

Uitstekend service

Levering van de vloer liep uit maar werden goed op de hoogte gehouden. Daarna snel geleverd

Prima product, snelle levering

Order snel geleverd en netjes verpakt en duidelijke updates over status order en verzending

Ik ben er zupper blij mee

Mooi vloer en Jullie klantvriendelijkheid is ook zupper niks om aantrekkelijk

Niet op afgesproken tijd geleverd

Niet op afgesproken rijd geleverd dus kwam in knel met planning

Hele mooie plinten.

Levering was ook redelijk snel. Goede uitleg over hoe je eindstukken zelf maakt.voor de plint ook met video.

Toppie vloer

De levering was keurig op de afgesproken dag uurtje later door omstandigheden maar dat werd netjes gecommuniceerd. We zijn uitermate tevreden over de vloer het leggen gaat makkelijk de woning lijkt met deze vloer veel groter ja heel blij mee.

Lekker snel

Bestelling ging makkelijk. Je krijgt bij elke stap een mail bericht. Lekker overzichtelijk. Na de bestelling is het zeer snel in huis. Ik ga zeker hier nog een keer bestellen want ze zijn snel en lekker goedkoop.

Fijne service

We hebben 3 keer een andere vloer gehaald omdat de kleur steeds niet goed was. Daar werd helemaal niet moeilijk over gedaan!

Top service en levering

Helaas zijn sommige plinten wel een beetje krom getrokken Voor de rest prima

Goede Service en mooie vloer

In de zaak van vloervoordeel liggen de vloeren fijn op de grond uitgelegd, zodat je goed kunt kijken. Goed advies gekregen van Herman. Vervolgens een paar weken later telefonisch besteld. Vloer werd op de dag van de afgesproken datum geleverd. Wat later dan gepland, maar dat kwam door problemen bij de koerier. Bij aankomst drie beschadigde pakketten ontvangen, maar na een telefoontje konden we deze kostenloos terugsturen en laten vervangen door onbeschadigde pakken. Ontzettend vriendelijk geholpen en te woord gestaan, en daarnaast een prachtige vloer kunnen leggen!

Snel ophalen. Prima prijs/kwaliteit

Goede winkel, uitstekende service

Helaas had ik bij de adresgegevens iets vergeten en niet opgemerkt. Vrijwel direct kreeg ik bericht hierover en na aanpassing werd het keurig bezorgd. Ook de matrashoezen zijn groot/ruim genoeg om een matras er goed in te kunnen doen. Erg blij mee.

Super service

Vriendelijk en netjes alles snel geregeld

Snel, professioneel en vriendelijk

Via mail contact gehad in verband met een vloer die ik elders online goedkoper heb gezien. Binnen een dag had ik al een reactie en er kon zeer snel geleverd worden. Ook communicatie over betaling en levering was perfect!

On time

Heel goed een op tijd.

Snel geleverd!

Op internet vond ik €4,95 voor vervoer. Het werd 5 euro duurder bij het afrekenen. Ook kwam ineens bij het afrekenen de BTW er nog bij. Het product dat we hebben ontvangen was Prima.

Heel mooi!

Het ligt er mooi in en het voldoet aan mijn verwachting...zelfs zo dat ik het op de slaapkamerverdieping ook hebben wil. Nadat de zolder klaar is wordt hieraan begonnen en opgemeten...dan horen jullie vast weer van mij.

Fantastische uitleg, snel geleverd, actie zonder bezorgkosten. Vriendelijk geholpen, maar bovenal een top product!

Prima bedrijf met dito service

Vriendelijk ontvangst bij binnenkomst er werd gevraagd waar we naar opzoek waren. Na korte maar goede uitleg kregen we rustig de tijd om even zelf te kijken. Erg fijn ipv gehijg in je nek van een verkoper. We waren er snel uit, nog even de stalen bekeken bij daglicht dit alles geen enkel probleem. Order geplaatst, naar het magazijn inladen en weg. Gelukkig was alles op voorraad. Zeer blij met de vloer en het bedrijf. Zeker een aanrader, tevreden klanten.

Strijkviertel 46

3454PN De meern

Over Vloervoordeel

Vloervoordeel is de vloeren groothandel voor de consument. Wij hebben alle vloeren direct op voorraad!