Uitstekende service door kundige en vriendelijke personen!

Op basis van een prima telefonisch onderhoud met advies over een ondervloer besloten daar ook te gaan kijken voor de pvc- klickvloer. Viendelijk en kundig personeel, gecombineerd met een prima prijs. Daar alles gekocht en laten bezorgen. De chauffeur bood aan het met zijn karretje en de lift naar de derde verdieping te brengen. Kortom: klasse!

goed behalve berekening omtrek

omtrek ruimte verkeerd berekend bij de bestelde hoeveelheid laminaat , ook niet behulpzaam om dit recht te zetten . Jammer

Klantvriendelijk en kundig

Een aantal materialen besteld, persoon aan de telefoon denkt mee in oplossingen. Super!

In de winkel goed geholpen

Goede hulp gehad in de winkel, goed advies wat ik wel kan kopen. Nu twee huizen gehad met goede laminaatvloeren van Vloervoordeel. Snelle reactie op mail. Proff. en vriendelijk niks pusherig . Vooraf eerst een berekening. Evt als extra service tegen betaling desnoods misschien ook naar binnen brengen zou nog een 10 + zijn i.pv tot de drempel.

Goed product, snelle levering

Goede kwaliteit tegen een redelijke prijs en ook nog zeer snel geleverd.

Zeer vlotte en correcte afhandeling van mijn bestelling

Prettige samenwerking

Snel en fijn geholpen bij vloervoordeel, ook toen ik toch een andere plint wilde dan dat ik besteld had...geen probleem geweest. Alles netjes voor de deur afgeleverd en meneer heeft me zelfs geholpen het naar binnen te leggen..heel fijn.

PVC click tegel Concrete Dark 1522

PVC click tegel Concrete Dark 1522, ondervloer, plinten en nog wat spullen. Prima click laminaat ook als leek zoals ik goed te leggen, maar ik ben pas op de helft.

Uitstekend!

Zeer fijn bedrijf met kennis en ook nog eens mooie vloeren voor een mooie prijs! Zou vloervoordeel zeker aanbevelen om hier een vloer te kopen.

Snel, zorgvuldig

Slecht,. Zwart besteld wordt er Bruin geleverd

Slechte ervaring, zwarte stift voor PVC besteld bruine gekregen. Na contact gaven ze aan dat zij donkerbruin als zwart verkopen. Mijns inziens is zwart toch echt een andere kleur dan bruin.

Met veel geduld zijn we geholpen aan een nieuwe vloer.

We zijn fijn geholpen door Winfried, hij had geduld en gaf goed advies. De vloer is bij ons thuis geleverd op de afgesproken dag. De chauffeur belde een half uur van te voren dat hij eraan kwam. Het liep allemaal heel soepel. Echt een aanrader om eens te gaan kijken in de Meern.

duidelijk en snel

Kortom ben zeer tevreden!

Goede kwaliteit producten

De plinten zijn van goede kwaliteit en zien er mooi uit. De bezorging was echter niet goed. Ik zou van te voren een mail met track & trace ontvangen en een tijdvak van bezorging. Daarnaast zou ik van te voren gebeld worden, omdat het adres van bezorging nog niet bewoonbaar is. Ik heb geen mail en telefoontje ontvangen. De chauffeur was zeer onvriendelijk en wist niets van een tijdvak en telefoontje.

Snelle verzending, product als omschreven

Zocht alu-ondervloer voor laminaat. Inclusief verzendkosten goedkoper dan de bouwmarkt. Niet heel dik, maar voor mijn gebruik prima geschikt.

Goed geholpen en prima service

TOP product

Mooi product makkelijk te leggen en prima demping.

Top winkel!

Pvc voor een mooie prijs. Kreeg goed advies en kreeg een duidelijke uitleg over prijsverschillen tussen vloeren. Er werd zeker niet aangestuurd naar de duurdere vloeren maar gekeken naar wat het best aansluit bij mijn situatie. Vloer kon ik gelijk meenemen en 3 weken later mochten de pakken die ik over had netjes retour. Kreeg het geld gelijk mee terug en van alle transacties ook een nette factuur op de mail (ook de credit). Kwaliteit van de vloer is nog even afwachten maar dat is het altijd. Ziet er gewoon mooi uit.

Snelle en goede service

Snelle en goede service

ziet er goed uit

het product wordt later pas verwerkt. kan ik nog niet beoordelen.

Goede advies en snel bezorgd.

heel tevreden over de service én de vloer

Heel mooie vloer en plinten voor een scherpe prijs. Zeer tevreden over de klantenservice en de levering.

In een woord, Top!

Goede service. Alles netjes geleverd.

Makkelijk te leggen

Mooi resultaat super blij mee

Fijn laminaat, goede service

Alles past heel goed, mooie kleur, goed materiaal, Heel tevreden

Strijkviertel 46

3454PN De meern

Over Vloervoordeel

Vloervoordeel is de vloeren groothandel voor de consument. Wij hebben alle vloeren direct op voorraad!