Uitstekende kwaliteit en service

Uitstekende kwaliteit en service

Reuze kwaliteit voor de gewone portemonee

Snelle levering ,leuk geprijst en wat heel belangrijk is goede kwaliteit, Er zijn al diverse mensen komen kijken en vinden het allemaal even mooi . W ij vinden het echt een aanrader. Ps leggen gaat prima

Prima, snel geleverd

Goede webshop

Goede prijskwaliteit verhouding, vriendelijk geholpen, goed geadviseerd

Uitgebreide keuze in de showroom, vakkundige en vriendelijke bediening, goede prijskwaliteit verhouding, snelle levering

Correcte en snelle levering

Volgende week ga ik de isolatiemateriaal pa aanbrengen dus kan ik nog geen beoordeling over het product an sich geven.

Snel besteld en snel geleverd

Prima service zonder flauwekul , gewoon het bestelde ophalen en klaar.

Snelle correcte levering

Goed product, prima prijs en zeer snel geleverd

Snelle levering, goede prijs/kwaliteit verhouding.

Snel geleverd, alleen de "zilvertape" is totaal niet geschikt om de ondervloer aan elkaar te tapen. Laat los, geen plakkracht. Gaarne reactie hierop.

Matige kwaliteit van kliksysteem en knipper die absoluut niet werkt.

In vergelijking met andere vloeren vond ik het kliksysteem niet solide en gemakkelijk werken. Dit is ook te zien in het resultaat. De bijgeleverde knipper doet het absoluut niet. Is gewoon een ijzer wat je door het laminaat moet drukken. Geeft een kartelige snede. Ik had gedacht dat het een (scherp) mes zou zijn wat door het laminaat zou snijden. Jammer van de 44 euro! Verder heb ik de vraag of ik volle, niet aangebroken verpakkingen (2 stuks) terug kan brengen? Het bezorgen van de vloer en aanverwante producten ging prima en correct. Gemakkelijk om afspraak te maken en we werden keurig gebeld bij aankomst. Netjes verpakt op pallet en binnen gereden. Erg gemakkelijk. Verder wel een mooie vloer uiteindelijk.

Hartelijk, deskundig en betrokken.

Vrijblijvend, maar betrokken, denken verkopers met je mee. Ook later, bij uitdagingen op de vloer, werd actief meegedacht en zelfs nog teruggebeld - na intern overleg en toch een noodzakelijke wijziging. Enorm blij met Vloervoordeel!!

Gemakkelijk en snel geleverd

Bij bestellen even contact gehad want moest het snel geleverd hebben. Ze hebben het snel geregeld en mij op de hoogte gehouden.

Levering prima op tijd!!

Bedrijf wat z'n afspraken na komt! Geen aanmerkingen!

Top service!

Goede service, ook toen ik de datum van levering nog wilde wijzigen.

Perfect product

Goede keuze

Gewoon perfect

Scherpe prijzen, snelle verzending en lage verzendkosten.

Van aanvraag monster tot en met levering een foutloos parcours.

Eerst monster aangevraagd van overzetplint. Die kwam een dag later. Nadat ik de bestelling plaatste opnieuw snelle en zeer correcte levering. Ook fijn dat de zending goed verpakt was. Lange plinten schadevrij in huis.

Erg tevreden

Snelle levering Keurige communicatie met vervoerder Tevreden met het bestelde product

Geheel tevreden

Snelle leveringen, netjes geleverd, prima artikel!

Prijs en kwaliteitsverhouding klopt!

Goed spul, goed advies

Goed spul, goed advies

Doen wat er wordt beloofd

Vloer is prima, goede voorlichting en mooie prijs. Zeer tevreden. Let wel ff op de bezorgkosten. Dat vermelden ze er niet bij en is toch weer 60 euro (voor 4km rijden). Alles verder op tijd en volgens belofte geregeld.

Top product

Ik ben erg tevreden met de overzetplinten. Ze passen perfect over de oude plint heen en ik had ruimte om er snoeren in weg te werken. Bezorgen ging ook erg netjes! Helaas had ik net 1 plint tekort om alles te kunnen doen in huis. Deze wilde ik bijbestellen, maar dat ga ik niet doen. De verzendkosten bedragen namelijk 30 euro en dat vind ik voor die plint belachelijk veel! Ik ben dus nu op zoek naar andere plinten voor in die kamer jammer genoeg...

Supper!

Super bedrijf Gaat zo als ze aan geven en als er wat mis gaat goed te bereiken en snelle handelingen en een top vloer!!

Snel geleverd.

Goede prijs vergeleken met de concurrenten. Voor het bestellen nog even contact gehad met een medewerker die mij uitstekend de verschillen kon uitleggen van de producten (ondervloer) die ik wilde bestellen en waar ik tussen zat te twijfelen.

Zeer goede service en vriendelijk personeel

Vloer na bestelling gewijzigd in een goedkopere versie. Geen probleem, snel gewijzigd en binnen paar dagen teveel betaalde teruggestort. Top service en kwaliteit. Chapeau!

Strijkviertel 46

3454PN De meern

Over Vloervoordeel

Vloervoordeel is de vloeren groothandel voor de consument. Wij hebben alle vloeren direct op voorraad!