In één woord: perfect!

We zijn snel geslaagd voor een badkamerset, bestaande uit een toiletrolhouder, een reserverolhouder en een toiletborstel. Compleet met alle bevestigingsmaterialen. Deze set was precies wat wij zochten. Onze badkamer wordt binnenkort gerenoveerd, en dan kunnen wij deze mooie rvs-set in gebruik nemen. De set is van een goede kwaliteit, en de prijs was erg gunstig. Een aanrader!

Gratis proefstaal is ideaal

De eerste gratis overzetplint proefstaal die ik bestelde was niet naar wens. Het waterproof materiaal heeft geen mooie zaagsnede. Maar dankzij een tweede proefstaal werd mijn keuze voor een alternatieve overzetplint bevestigd. Goed product voor een goede prijs.

Juiste keuze

Goed geholpen aan kwaliteitsproducten

Het is allemaal goed gegaan prima in orde

nvt

nvt

Top top top

Ze zijn vriendelijk komen afspreken na en ze weten waar ze het over hebben. En we zijn heeeeel blij met onze vloer

Groot assortiment en klantvriendelijk

Mooie showroom Prettige werknemers Goede prijzen

Prima ondervloer

Makkelijk te leggen.

is naar mijn verwachting

leggen vlot weg

Het is wat we wilde de vloer

Vloervoordeel super, transporteur slecht!

Vloervoordeel is een goed en keurig bedrijf. Het bedrijf wat het transport verzorgt komt de afspraken niet na. Ik heb mij bestelling na 2 keer bellen pas een week na bestelling ontvangen. Zorg voor een betere transporteur.

snelle verzending!

Snelle levering, prima produkt!!

Snelle levering, heel mooie deurknoppen. (Twee stuks) ik had deze nodig voor de tuindeur. Staat heel mooi. Schroefjes e.d. alles zat erbij. Perfect!!

Prima prijs & kwaliteit 10/10

- gratis staaltjes aangevraagd - besluit vloer + ondervloer gemaakt - online besteld - 2 uur later een bus geregeld - vloervoordeel gebeld of ik al kon komen halen - gehele bestelling zou klaargezet staan binnen 30 min - bus opgehaald en naar Utrecht gereden - hulp gekregen bij inladen (63m2) - zelf ondervloer, laminaat en plakplinten gelegd. 10/10 service en product. Binnen 1 dag alles geregeld. P.S. koop een plintenschaar.

Goede kwaliteit, binnen 2 dagen bezorgt

Plinten besteld Binnen 2 dagen berzorgt, en uitstekend kwaliteit . We zijn blij met het eind resultaat

Netjes op de hoogte gehouden over levering vd vloer. Mooie pvc vloer en een goede prijs. Goede kwaliteit!

Prachtig

Goede aankoop!

Snelle levering! product zoals omschreven en van goede.kwaliteit!

Snelle levering en prima te leggen

Gemakkelijk te leggen door de gunstige afmeting van 50 x 100 cm. Met een afbreekmesje erg goed te snijden (kan ook met schaar). Een volgende keer zal ik dit product zeker weer gebruiken.

Goede levering en juist product

Snelle en goede levering, producten netjes afgeleverd.

Product voldoet aan verwachting

Wellicht enige uitleg welke schroeven waar te gebruiken en welke optioneel zijn

Snel, goed en goedkoop.

Zeer snelle levering. Prijs - kwaliteit verhouding goed. Positieve ervaring.

Makelijk te monteren

Makelijk te monteren

Prima service goed product

Prima tevreden

Strijkviertel 46

3454PN De meern

Over Vloervoordeel

Vloervoordeel is de vloeren groothandel voor de consument. Wij hebben alle vloeren direct op voorraad!