Alles netjes ontvangen

Prima geregeld allemaal , bestelling kwam snel en volgens afspraak op tijd binnen Had een notitie gemaakt voor een vanaf bezorgdag ivm afwezigheid dit was helaas niet helemaal goed doorgekomen maar is daarna prima via vervoerder geregeld

Duidelijke site en snel geleverd

Fijn om in lockdown nog zo snel spullen in huis te krijgen. Met een vraag nog even contact opgenomen. Goed en duidelijk geholpen.

top

netjes geholpen en zeer vriendelijk

Werkt niet

Staat bij dat je er krassen op een pvc vloer mee kunt wegwerken,je dweil het zo eraf Nadat de volledige gebruiksaanwijzingen, mijn gevolgd Zonde van mijn geld

Fast delivery!

Good prices, ordered arrived quickly. Very satisfied!

Ontzettend veel keuze in vloeren. Na goed advies een mooie pvc vloer gekozen voor m’n vader z’n aanleunwoning Later nog plinten gehaald en kit. De vloer ligt er prachtig in, en als je over hebt en het pak is nog gesloten kan je het terugbrengen. Top geregeld dus.

Goed verzorgd

Vloervoordeel leverde de artikelen snel en vakkundig.

gedeeltelijk positief

De bestelde goederen kwamen vrij snel aan. De verpakking kwam zwaar gehavend en ook in de doos was een verpaking helemaal stuk (gegaan) en lagen de metalen onderdelen gewoon los in de doos. Wonder boven wonder was er inhoudelijk niks beschadigd. Voor de snelheid en de prijzen krijgen ze een voldoende maar minpunten voor de verpakking en zorgvuldigheid waarmee het verpakt was. ik kan ze met twijfel aanbevelen, het is 50/50.

Supersnel

Vandaag besteld met de mededeling dat ik wat spoed kon gebruiken. Ik kon ze een uur later ophalen in het magazijn. Superservice!

Prima geregeld.

Via de site eerst een proefmonster, daarna in de showroom wezen kijken en besteld. Hoge korting. Prima leverancie. Wat over is, zonder problemen, retour.

Snel geleverd, goed verpakt

De bestelde spullen werden snel geleverd en ware goed verpakt. Duidelijke website, dus geen gezoek naar de juiste knopjes.

Geweldige service

Prettig geholpen in de winkel en het vervoer heel goed geregeld

Heel fijn geholpen door de adviseur in de winkel. Hij dacht goed met ons mee, hij nam de tijd, ondanks de enorme drukte in de winkel. Met een vleugje humor, top!

Snel, simpel en volgens afspraak geleverd.

Een bezoek aan de winkel was al bijzonder omdat alle verschillende laminaatsoorten als voorbeeld op de grond liggen. Nemen de tijd en leggen alles goed uit.

Mooi op tijd afgeleverd des ondanks de drukke periode met Kers

- Kwaliteit klopt - Op tijd geleverd - Vlot in omgang

Na de bestelling is de order thuis bezorgt en een uitstekende aflevering De kwaliteit en wendbaarheid van het laminaat is uitstekend

Vriendelijk en goede service.

Het gaat altijd goed. Jullie weten wat de klant wil en verlenen goede service. Helemaal TOP.

Snel en goed geleverd

zeer snelle service

vrijdag besteld en maandag bezorgd

Primq ondervloer

Producten snel ontvangen

Goedkoper dan in de bouwmarkt en snelle levering

Prima voor tafels en vloeren

Duidelijke en correcte omschrijving van het product. Snelle levering op voorkeurs dag. Makkelijk te verwerken en ziet er super mooi uit.

Snelle levering van een goed product

Houden netjes contact met de klant en zijn erg vriendelijk

Strijkviertel 46

3454PN De meern

Over Vloervoordeel

Vloervoordeel is de vloeren groothandel voor de consument. Wij hebben alle vloeren direct op voorraad!