Goed en snel verzonden top

Top! Iets later dan verwacht maar sws super gedaan. Na bellen ook een positieve reactie van de medew

Kortom top

Een goed ander minder

De rollen ondervloer voor het laminaat zijn prima. Keurig verpakt aangekomen en heel vlot ook hier. Echter de zaag was na drie keer zagen helaas al kapot, de zaagtanden braken gewoon af.

Goede services

Goede uitleg over de verschillende soorten en vooral eerlijk over verwerkingstijd. Na bestellen direct op te halen door de grote hoeveelheid voorraad

snel geleverd en goede kwaliteit ondervloer

wegens renovatie nog niet in gebruik genomen maar op het eerste gezicht goede kwaliteit ondervloer . greets Sam

Geweldig mooie ondervloer!

Geweldig mooie ondervloer, hij egaliseert goed, weegt niets en is ook nog eens duurzaam!

Tevreden, terugkerende klant

Levert snel. Goede producten naar verwachting.

Zeer tevreden over de prijs, kwaliteit en het personeel

Eerst gratis monster besteld deze waren snel binnen. Na een keus te hebben gemaakt online bestelling geplaatst tussendoor nog telefonisch contact gehad. Winkel is telefonisch goed bereikbaar en het personeel vriendelijk en kundig. Dag van ophalen ook weer tevreden erg behulpzaam met inladen en de wijze van laden ivm het gewicht. Mocht ik ooit weer wat nodig hebben ga ik zeker naar vloervoordeel.

Mooie vloer voor aantrekkelijke prijs en fijne service

Prettige medewerker met kennis van zaken. Zeer correct geholpen

Zeer goede communicatie

Mooie laminaat uitgezocht bij vloervoordeel online! Superhandig dat je eerst staaltjes kan bestellen. Laminaat Lake XL breed Natural oak 925 is het uit eindelijk geworden Was makkelijk te leggen. Snel bezorgd en alles goed aangekomen. Nu maar hopen dat we er lang plezier van mogen hebben ')

Ondervloer

Snel en juist geleverd tegen scherpe prijs

Super.

Duidelijk. Op tijd.

De bestelling is bijzonder snel en correct uitgevoerd. Ik heb het product echter nog niet kunnen uitproberen, dus daar kan ik niks over zeggen. het ziet er wel goed uit, in ieder geval.

Snelle service en goede kwaliteit

Ik vond Vloervoordeel online en vroeg een offerte op die ik snel in mijn inbox had. In de winkel hebben ze de vloeren liggen, wat echt super is om uit te testen ipv dat ze ergens staan. Verder vond ik het erg fijn dat ik zelf rustig mocht kijken en ze beschikbaar waren als ik vragen had en niet opdringerig waren zoals in andere zaken. De prijs-kwaliteit van de vloer is erg goed en was makkelijk zelf te leggen met de bijpassende plinten. Ik had een rol ondervloer en 2 pakken laminaat over die in originele staat teruggebracht mochten worden. Top service!

Niet 100% tevreden

Niet tevreden met het transport en hoe het geregeld is, plus zijn er 2 dikke pallets achtergelaten in mijn voortuin! Dit kost mij nog extra geld om af te voeren! Met de klantenservice gebeld, ze kunnen niets aan doen.. ik ga volgende keer wel ergens anders bestellen.

Prima kwaliteit voor een mooi prijsje

Duidelijke webshop Makkelijk bestellen Goede kwaliteit Snelle en betrouwbare levering In een zin aan te bevelen

Mooie vloer en goeie service

Mooie vloer gekocht maar had ook plinten erbij maar ze hadden daar te weinig voor berekend kom er helaas nog tekort maar voor de rest prima service en lekkere koffie

Goed advies en snelle levering

Goed advies en snelle levering

Snelle levering. Handige plintstaaltjes

Voordelige ondervloer netjes inc het tuv certificaat . Wat verder heel handig is, zijn de plintstaaltjes. Handige service! De bezorging door dhl was uiteraard weer knudde! Doos ernstig beschadigd, dag eerder afgeleverd dan gekozen tijdvak.

Simpelle bestelling, 100% goed gegaan.

Bestellen was makkelijk, afhalen ging ook redelijk vlot. Verpakking was minder (echter meer een fabrikant probleem) maar kwam volledig onbeschadigd over.

Cool

Nog niet gebruikt maar ziet er goed uit en zeker aanbevelenswaardig

Geweldige klanteservice en goede kwaliteit

Positief

levering keurig, laminaat voldoet aan verwachting.

levering keurig, laminaat voldoet aan verwachting.

Goed assortiment en snelle levering middels goede track en trace

Voldoet aan verwachting

Prima goedkope ondervloer. Snel en netjes geleverd

Strijkviertel 46

3454PN De meern

Over Vloervoordeel

Vloervoordeel is de vloeren groothandel voor de consument. Wij hebben alle vloeren direct op voorraad!