Snelle levering, fijn product

Top ondervloer

Gemakkelijk te leggen en niet duur

Online besteld en betaald.

Online de Ondervloer Spemi HDR Oranje 10db TUV 15m² per rol besteld en betaald op vrijdag en dinsdag erop al geleverd .

klantenvriendelijk en snelle reactie

klantenvriendelijk en snelle reactie met snelle levering! Deskundig en hulpzaam

vlotte afwikkeling en snelle aflevering

zeer goed ervaren

Heel goed product

Ben zeer tevreden

Duidelijk en snel

Goed geregeld en volgens omschrijving

snelle levering super fijn!

Top vloer en super snel geleverd!

Zoals op site

Makkelijk te bestellen , prima communicatie Snelle levering, kortom tevreden klant

Alles is gewoon top

Van A tot Z goed geregeld

Spullen zijn snel en makkelijk te bestellen. Super snel binnengekregen

Prima laminaat snijder.

Prima laminaat snijder, je hebt er wel kracht voor nodig om de plank te snijden maar verder een prima ding.

Top geregeld

Alles perfect

Hoge plinten besteld Snel bestelproces snel geleverd Uitstekende kwaliteit Ik zou zeker weer bestellen.

Zeer klantvriendelijk

Eerst proefmonster opgevraagd en was met 2 dagen in huis. Daarna showroom bezocht en werd uiterst correct en met goed advies geholpen. Prijsstelling ook prima in orde, alsmede kwaliteit product.

Slechte bezorging service

Ik heb hier onlangs ondervloeren besteld, de dag dat je ze binnen krijgt staat er ten eerste dat je van 8 tot 18u thuis moet zijn voor het binnen krijgen van een pakket. Hoe belachelijk is dat, geef gewoon een indicatie aan, mensen werken/studeren?! Vervolgens staat er de volgende dag exact hetzelfde en dan zorg je ervoor dat je de hele dag thuis bent en dan krijg je het niet eens binnen? Staat er om 18u dat de ontvanger gesloten is. Hoe kan mijn woning gesloten zijn? & dan krijg je in de nacht te zien dat je het 38km verder op, in een servicepoint/soorteercentrum moet ophalen. Waarom zou ik voor verzendkosten betalen als ik het vervolgens zelf moet ophalen?!

Heel fijn

Mooi laminaat gekocht en het is bezorgd zoals afgesproken. Wat we over hadden hebben we weer zonder problemen terug kunnen brengen. Erg vriendelijke medewerkers en bezorger. Kortom, wij zijn blij met Vloervoordeel.

Heel tevreden

Goede uitleg klant vriendelijk super bedrijf

Heel goed geholpen en een heel mooi produkt voor een goede prijs!!

Mooie zaak waar je de vloeren ruim bemeten kan zien. Goede voorlichting en prettige mensen. Mooie vloer uitgezocht die in de kamer ook heel mooi is.

Mooie vloer en top service

Goed geholpen in de showroom en tevens bij bezorgen. Netjes bovengebracht (tegen meerprijs) en flexibel in retouren. Zeker een aanrader voor een mooie vloer voor en scherpe prijs!

Goede kwaliteit, makkelijk neergelegd!

Snel geleverd, dank!

Goed betaalbare deurkrukken, prima kwaliteit.

Precies wat je verwacht tegen een reële prijs!

Fijn bestelproces: goed aanbod (hebben precies wat ik zocht), prijs is OK, bestelproces eenvoudig en de bestelling hadden we snel in huis.

Goed advies, snel meedenken en goede service wisten alleen niet dat de vloer 48u moest acclimatiseren. Maar gelukkig lazen we dat zelf.

Strijkviertel 46

3454PN De meern

Over Vloervoordeel

Vloervoordeel is de vloeren groothandel voor de consument. Wij hebben alle vloeren direct op voorraad!