Makkelijk en snel.

Snel verzonden. Netjes verpakt. Vooral hele mooie prijs

goedkoop

snel geleverd en goedkoop

Goede en snelle service!

We werden super snel geholpen. Ze hebben veel op voorraad liggen, waardoor we de vloer gelijk mee konden nemen. Top!

keurig op afgesproken tijd geleverd door een vriendelijke chauffeur

alles keurig netjes en goed verpakt op de afgesproken tijd en dag geleverd

Positief

Positief

Vriendelijke

Goed allen waren 2 pakken laminaat niet goed afgewerkt moesten een hoekje zelf afsnijden ..maar ondanks heel blij met me vloer en goede service

Goede afhandeling van mijn bestelling.

Snelle levering. Prima product.

Prima in orde

Let wel op dat verpakking in mijn geval pvc reiniger niet gaan lekken maar dit ligt denk ik meer aan pakket dienst dan aan jullie

Vakkundig verkoopadvies

De verkoper neemt de tijd en stelt goede vragen. Vertelt kundig over de kwaliteit en kenmerken van de vloeren. Neemt je mee en begeleid je in het keuzeproces.

Top services

Goed advies en niet te duur en goede kwaliteit !

FixX reparatieset voor krassen

Jammer dat het niet werkt voor krassen terwijl dit wel op de website en de verpakking staat. Gereclameerd hierop een telefoontje gehad ,nu werd gezegd dat het voor gaten is ,ik wilde het retour geven,maar dat kon niet. Ik kreeg het advies om het op MP aan te bieden pppfffffff

Fijne communicatie

Uitstekende respons op technische vragen wat betreft vloeren en ondervloer

Goede service, fijn contact!

Fijn en direct contact met de medewerkers. Er wordt meegedacht en personeel is zeer vriendelijk!

Bezorging was optijd en bezorger was vriendelijk en behulpzaam

Zie titel. Verder niks toe te voegen

Op zich super goed spul en snelle levering

Dit is de tweede keer dat ik laminaat reiniger bij hun bestel en ik ben uitermate tevreden. Wat alleen jammer was, was dat de doos kapot aankwam. Of het de schuld is van dhl of van vloervoordeel weet ik niet. Maar 12 flessen in 1 doos vond ik niet zo slim

Snel

Bestelt en binnen twee dagen in huis. Goed product.

Ik zocht naar een thermometer met hygrometer ivm vocht in ons huis met parketvloeren. Snel gevonden en zonet al bezorgd (binnen 1 dag)! Klasse!

Nette ondervloer!!

Kwam heel snel en optijd. Geleverd door een aardige meneer. Goeie kwaliteit en goedkoop!

Topvloer

Goed geholpen met het juiste advies

Goeie snelle levering

Heb online rollen besteld voor onder m,n laminaatvloer. Ze waren er super snel en goed verpakt. KLASSE.

Na een beetje een moeilijke start is de vloer heel mooi gelegd,te vreden hierover

Snelle reactie op mijn vraag om een offerte, makkelijk afspraken kunnen maken voor levering.

alles prima in orde!

Correct geleverd! Product ook niets op aan te merken

Strijkviertel 46

3454PN De meern

Over Vloervoordeel

Vloervoordeel is de vloeren groothandel voor de consument. Wij hebben alle vloeren direct op voorraad!