Helemaal niets op aan te merken! Of het moet de mail zijn om te beoordelen, aub in de header zou leuk zijn.

prima service afhandeling

zeer goed en blij gevoel

Goedkope prijzen maar degelijke producten!

Levering en service zowel online als in de winkel naar tevredenheid!

Redelijk

Spullen zijn goed. Helaas versturen ze het niet naar het goede adres. Een toevoeging die wel genoteerd staat ook op factuur maar niet op het verzenddocument.

Goed en eerlijk advies

Ondanks lagere verkoop toch eerlijk advies gegeven voor een goede beoordeling mogelijkheden

Wederom uitstekend

Ik heb door de jaren heen verschillende vloeren bij Toine gekocht. Altijd goed advies en idem service (ook van Herman). Ze hebben voor ieder budget een passende vloer. Ik kom graag terug.

Top kwaliteit voor een prima prijs

Product wordt goed verpakt en snel geleverd. Product is van uitstekende kwaliteit en de prijs is zeer concurrerend.

Niet een minpunt

Alles prima plinten die ik nergens kon krijgen .lijm en verstekbak ok.snel geleverd en keurig verpakt en bezorgd.

Prima, makkelijk te bestellen

Goede ervaring. Helaas een pak plinten te weinig geleverd, maar ook dat werd goed en proactief opgelost

Geleverd vlgns mondelinge afspraak!

Al moest ik wel 2maal bellen om de bezorgdatum te verzetten.De eerste keer na aankoop zou Toine dat in orde maken,maar was helaas niet gebeurd,dat is n minpuntje,de bezorger was n prima jonge man!!

Top geregeld

Plinten eind van de middag besteld en volgende dag al in huis. In eerste instantie vergeten montagekit bij te bestellen. Hierover gebeld en zij hebben het alsnog toegevoegd aan mijn bestelling zonder extra verzendkosten. Uitstekend geregeld.

Good service

There was a small mistake with the shipment, they solved the problem immediately and sent the material back in time for the opening of my atelier. Great product, good quality, they are great!

Mooie kwaliteit en makkelijk te plaatsen

Goed advies. Prima producten

Ondervloer besteld voor een mooie prijs en super snel geleverd!

Goedkoop en snel geleverd

Had een ondervloer nodig die andere zaak niet snel kon leveren Vloervoordeel kon het gelukkig wel en op mijn verzoek ook nog op juiste dag leveren. Super service! Enige minpunt was dat de doos open bezorgd is. Ik miste gelukkig niks maar met DHL wel eens anders mee gemaakt met bezorgen.

Leveren niet zo snel als ze vermelden

Er staat tijdens het bestellen "Vóór 15:00 uur besteld, dezelfde werkdag verstuurd." Afgelopen woensdag een aantal pakken ondervloer besteld, na 15.00 dus dan niet donderdag maar vrijdag zou het bezorgd worden. Ik speciaal naar het nieuwe huis om de nieuwe vloer te kunnen gaan leggen zodra geleverd. Halverwege de dag werd de track n trace pagina opeens veranderd in een lege pagina. Pakketten waren nog niet meegegeven aan de koerier.. Het is nu dinsdag en de pakketten zijn geleverd. Wel netjes in een mooie doos ingepakt maar helaas wat langer dan beloofd onderweg. Geen ramp natuurlijk en ik zou er wel opnieuw bestellen.

Zeer leuk geholpen. Vragen direct beantwoord. Zeer tevreden.

Gedegen bedrijf dat doet wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. Aanrader dus

Was op zoek naar producten op voorraad, kwam uiteindelijk bij dit bedrijf uit en stelde me zeker niet teleur met de service,kwaliteit en vlotte uitleveren van de bestelling op locatie.

Eric bracht het laminaat, en zijn service was grote klasse. Vriendelijk en klantgericht. Iemand die begrijpt dat een persoonlijke benadering heel belangrijk is. Bedankt Eric!!

Fijne winkel, veel voorraad

Je wordt altijd netjes geholpen en er is veel voorraad dus je grijpt eigenlijk nooit mis. Prijzen zijn markt conform en de garanties duidelijk omschreven. Ik kom graag weer de volgende keer.

Vlotte afhandeling van de order voor een mooie prijs

Vlotte afhandeling van de order

goede prijs, goede kwaliteit

Super tervreden met de vloer.

Wij wilden een laminaat vloer met XXL delen welke vrijwel nergens leverbaar was. Binnen gelopen, prima prijs afgemaakt en op tijd geleverd. De pakken die ik over had kan ik netjes retour doen.

scherpe prijs, prima levering

Gewoon goed spul, netjes verpakt tegen een hele scherpe prijs.

Strijkviertel 46

3454PN De meern

Over Vloervoordeel

Vloervoordeel is de vloeren groothandel voor de consument. Wij hebben alle vloeren direct op voorraad!