Onze bestelling werd niet geleverd op de geplande dag, maar na een telefoontje met een uitermate vriendelijke man is het naar tevredenheid opgelost.

netjes geholpen

online besteld en op locatie afgehaald.

Prima verstekbak

Mooie verstekbak om hoge plinten van 12cm mee te zagen.

Good service, quality and prices

The floor looks really nice now installed. Flexible with the delivery times. Thanks,

Erg mooi laminaat

Erg mooi laminaat van uitstekende kwaliteit. Vriendelijke collega die het laminaat kwam leveren.

Prima vloerenhandel met goede service

Vorige week een budget laminaatvloer gekocht voor onze Serre. Goed advies gekregen over de mogelijkheden en waar op te letten. Prima keuze uit verschillende type vloeren en kleuren.

Top service en prachtige vloer

Binnen 2 werkdagen alles in huis, prachtige vloer voor mooie prijs!

Handig ding!

Handige snijder,alleen een klem om het laminaat vast te zetten zou handig zijn, daarbij is de aanleg niet recht waardoor het laninaat snuin onder de snijder kan komen. Maar verder, handig apparaat! Geen stof meer van het zagen!!

Prachtige vloer, goede service, vakkundig gelegd.

Vloervoordeel De Meern is een fijne zaak. Je kunt rustig rondkijken en krijgt goed advies. Kleurstaaltjes meenemen is geen probleem. We zijn nog 2x terug geweest en hebben weer andere staaltjes meegenomen. Ook dat was geen probleem. De levering was keurig op het afgesproken tijdstip en het leggen van de vloer (door Chris) is een staaltje vakmanschap. Hij ligt er zo strak in en er wordt meegedacht en geadviseerd. Voor ons een dikke 10! Ga zo door Vloervoordeel.

Zeer matig

Bezorging zou na expliciet e-mail contact gegarandeerd op een bepaalde dag plaatsvinden. Helaas konden we deze door foutieve bezorging uiteindelijk de volgende dag alsnog zelf met de auto gaan ophalen.. vloervoordeel bood ons tevens geen enkele oplossing

top

snel, goedkoop en kwaliteit

zeer goed advies gekregen!

De medewerkers van Vloervoordeel dachten echt met mij mee. Omdat een bepaalde ondervloer niet voorradig was, gaven ze goede adviezen voor alternatieven. Ook heel fijn dat ze een goede tip hadden voor collega die de vloer kon komen leggen. Ik ben prettig geadviseerd in de winkel, er werd mij niets opgedrongen, maar kreeg een eerlijk advies.

Mooi product en goeie afhandeling

Mag iets klantvriendelijker

Telefonische vragen werden met enige irritatie in de stem beantwoord. De chauffeur was ronduit grof. Gaf af op onze zuiderburen een hoopte daar nooit meer te hoeven leveren en in Limburg ook al niet. Die hoeft hier voor mij dan ook niet meer te komen De laminaat is van goede kwaliteit, dat is een feit.

Grote diverse vloerdelen aanwezig

Door de grote diverse vloerdelen in de showroom werd de keuze makkelijker. Goede informatie ontvangen en vriendelijk en geduldig te woord gestaan.

Handig setje, maar laat ontvangen

Op de site stond niet dat er geen voorraad was, dus ik had al betaald en moest toen gaan wachten…. Prijs ook aan de hoge kant

prima product, boven verwachting!

Voor dit geld in vergelijking met andere RVS deurknoppen vind ik dit een aanrader!

Uitstekend, prijs, snelheid en goed product

Bij vloervoordeel heb ik veel deurbeslag gekocht, prima kwaliteit en uitstekende prijs. Mooi is dat je pre-paid kunt bestellen en ophalen.

Gezellige tent

Je wordt direct goed geholpen en samen kijk je of je het zelf goed berekend heb. Wat je over heb, volle pakken en hele latten mag je terug brengen. Een aanrader.

Goede en snelle service

Goede en snelle service

Bestelling snel geleverd.

Prima website, snelle afhandeling

Altijd op tijd en netjes!

Ondervloer en tape

Snelle levering kwaliteit

Goede service.Mocht zelfs nog een week blijven liggen.Bezorging netjes geleverd en goed verpakt

Ik ben dik tevreden over het product en de snelle levering gewoon top

Strijkviertel 46

3454PN De meern

Over Vloervoordeel

Vloervoordeel is de vloeren groothandel voor de consument. Wij hebben alle vloeren direct op voorraad!