Woensdag een bestelling gedaan voor Hemelvaart maandag geleverd Top chauffeur goed Nog niet bezig om het te verwerken komt nog VOERVOORDEEL TOP

Ondervloer snel en goed afgeleverd.

Snelle levering van een super mooi product

Goede ervaring met jullie. Het product wat ik wilde hebben was niet op voorraad. Een mailtjes achtergelaten toen het wel op voorraad was kreeg ik een mail gelijk besteld En binnen3 dagen binnen Helemaal top

Snel en goed

Laat op de avond besteld en ik kon het de volgende ochtend al ophalen. Dat is nog een snelle service! De mensen waren vriendelijk en tilden alles meteen in mijn auto. Fijne verhouding prijs/kwaliteit en makkelijk te leggen. Alleen jammer dat ze niet een precies bijpassend plakplintje hadden (wel veel andere kleuren) maar die heb ik uiteindelijk bij de Hornbach alsnog kunnen vinden.

Doen wat je zegt

Ik ben blij met Vloervoordeel. Bestellen en gelijk actie. Verzending zeer accuraat en snel. Goede beschrijving van het product.

Het kon niet sneller worden gelevert !

Zie boven.

Heel professioneel en behulpzaam

Een overzichtelijke gebruiksvriendelijke site, behulpzame klantenservice met kennis van zaken, goed overleg en nakomen van afspraken. Kortom uitstekend!

Super bedrijf!!!!

Snelle levering. Echt Top!!

Gewoon prima

Besteld zonder problemen daarna snel bezorgd. Goed verpakt. Product ook prima

Snelle levering, goed product!

Scherpe prijzen voor kwalitatief goede producten.

Vriendelijk, en geven goed en eerlijk advies

Komen al voor onze derde vloer en zijn zeer tevreden. Geven een goed, eerlijk en betrouwbaar advies. Ook kan je in alle rust rondkijken. En tot slot is de prijs ook nog betaalbaar voor een hoge kwaliteit.

Fantastisch!

In de eerste instantie hadden wij ergens anders onze vloer gekocht. Dit bedrijf belde echter nog geen 24 uur voor levering dat ze niet zouden leveren. Via internet kwamen wij al snel terecht bij vloervoordeel, hier hadden ze de door ons uitgezochte vloer nog op voorraad. Klantenservice gebeld en het verhaal uitgelegd. Super vriendelijk geholpen, er werd met ons meegedacht en binnen 48 uur is onze vloer geleverd. Ik zou vloervoordeel zeker aanbevelen en mochten wij in de toekomst nog eens een vloer nodig hebben, kopen wij deze zeker hier!

Mooie vloer

Zeer snelle levering, de volgende dag al binnen. Goed verpakt en uiteraard zeer betaalbaar.

Super laminaat

Snelle levering en goede kwaliteit laminaat. De chauffeur die het kwam brengen ook erg aardig

Vriendelijke en behulpzame service

Alles was duidelijk op de site. Bestellen was eenvoudig. Het ophalen en de mails daaraan voorafgaand waren ook duidelijk. En het ophalen was een fijn, de plinten werden netjes naar de auto gebracht.

Alles in orde

Super en snel geleverd

Ondervloer

Super service dankjewel

Mooiste laminaat

Na een lange zoektocht ben ik de mooiste laminaat tegengekomen. Ik heb het thuis liggen. Hopelijk voldoet die aan alle beloftes.

Top vloer, top service

Vloer werd mooi op tijd geleverd. Met de lift alles op 1 pallet 1 hoog gebracht. Ben er heel blij meer!

Super bedrijf

Gewldige zaak groot assortiment vakkundige vriendelijke verkopers zeker een aanrader.

Super geregeld

Hele fijne webshop. Snel en duidelijk contact. En toen er een pak laminaat kapot bleek, stuurden ze direct een nieuwe op. Helemaal goed!

Kwaliteit. Bezorging poerfect

Mooie vloer. Echt top. Levering was echt ook heel verzorgd

zeer gtoed

Alles volgens afspraak afgehandeld

Alles netjes en optijd, duidelijke informatie

Binnen een week in huis en netjes verpakt

Keurig volgens afspraak geleverd

Keurig volgens afspraak geleverd

Strijkviertel 46

3454PN De meern

Over Vloervoordeel

Vloervoordeel is de vloeren groothandel voor de consument. Wij hebben alle vloeren direct op voorraad!