Wij hebben onze pvc vloer gekocht bij jullie, na 3 staaltjes besteld te hebben waren we er snel over uit welke het zou worden. Deze dus besteld op woensdag en werd op vrijdag al geleverd ook dit ging heel goed in de 18 dozen zaten wel geteld 0 planken die beschadigd waren! De vloer ligt er inmiddels in en mijn partner vond hem ook heel fijn om te leggen we zijn er tot heden nog steeds heel blij mee! Ik raad het dan ook zeker aan om bij vloervoordeel een vloer te kopen!

goede info op site, prima prijs en snel geleverd

De zin hierboven zegt alles. Heel tevreden. De ondervloer (Heatfoil 10dB, 1.2mm) voldoet aan alle verwachtingen, makkelijk te leggen.

Goed en snel geleverd

Goed en snel geleverd. Fijne ondervloer

Teleurgesteld

Niet in het bedrijf maar in de bezorging. Zou geleverd worden maar DHL heeft niet bezorgd. Zegt dat adres niet klopt. En dit is wel het geval. Heb al wel telefonisch contact gehad met jullie maar nog niet opgelost

Super snel geleverd echt top goede kwaliteit prijs verhouding

Super service snelle levering goede prijs kwaliteit verhouding.

Prima WC slot voor een scherpe prijs

Het WC slot ziet er netjes uit, is makkelijk te installeren. Een klein nadeeltje is dat het krukbalkje 2 centimeter te lang is voor de deur waar ik 'm op heb geplaatst, dus die heb ik zelf ingekort.

Erg mooie vloer, goede service.

Wij hebben zojuist onze Egger kingsize licht eiken 4581 vloer geleverd gekregen. De vloer is ontzettend mooi! En ondanks dat hij nog in de verpakking zit, zijn we nu al verliefd. Het laminaat voelt stevig en ziet er degelijk uit. De mevrouw die hem kwam brengen was ontzettend vriendelijk en vrolijk. Ze hielp ons met sjouwen, en liet alles netjes achter.

Duidelijk.snel en niet duur!

Zie vorig antwoord

Uitstekende service en kwaliteit.

In 1 woord super Doen wat ze zeggen

Behulpzaam, snel en klantvriendelijk

Heel positief

Snel geholpen, goede kwaliteit & schappelijke prijzen, ook telefonisch advies over installatie na (snelle en vriendelijke) levering. Producten die over waren, konden zonder gedoe teruggebracht worden.

Mooie prijs, vlotte levering

Zeer tevreden met product, prijs en levering.

Fijne zaak, goed meegedacht

Goed geholpen. Mooie vloer! Mooie prijs

Bellen, Bestellen en betalen en ophalen alles ging vlot en vriendelijk

Top services

Laminaatvloer gekocht. Goed advies gehad wat betreft de mogelijkheid op kortingen en aanbiedingen met voordeel.

Supersnel geleverd!

Dinsdagochtend besteld, direct een bevestiging ontvangen en de volgende middag al geleverd.

Snel, accuraat, goede kwaliteit en vriendelijk

Mooie PVC vloer besteld, die nog mooier is dan verwacht. Legt makkelijk. Vloervoordeel stuurde ons eerst op verzoek 3 voorbeelden om een goede keus te kunnen maken. Snelle goede service! Inge van Blanken

Hele goede service met uitstekende producten

Zijn 2x op afspraak in de showroom geweest en zijn beide keren ontzettend goed van advies voorzien. Zou Vloervoordeel aan iedereen kunnen aanbevelen!

Zeer snelle bezorging! Goed verpakt!

Eerst een monster opgestuurd gekregen en daarna de order geplaatst. Binnen 2 dagen u huis!

prima materiaal

Prima materiaal, precies wat je nodig hebt Snelle verzendinhg

Goedgeregeld

Aardige behulpzame chauffeur

goede service

duidelijke comunicatie en goede levering en kwaliteit van de ondervloer

Vriendelijke medewerkers, snelle verzending.

De medewerkers zijn erg vriendelijk en behulpzaam als je een vraag hebt over ondervloer of vloer. En de levering is echt erg snel en bij dit bedrijf daadwerkelijk tot over de drempel. Daar kunnen andere bedrijven nog eens van leren!

Ik werd erg prettig geholpen, met een kwalitatief hoge ondervloer!

Bestellen via de website was makkelijk en ook het afhalen ging snel. Heel vriendelijke man achter de balie die me met humor hielp, daar houd ik van!

Goede service, vriendelijk personeel en vakbekwaamheid

Zo als boven beschreven

Strijkviertel 46

3454PN De meern

Over Vloervoordeel

Vloervoordeel is de vloeren groothandel voor de consument. Wij hebben alle vloeren direct op voorraad!