De afhandeling van mijn eerste bestelling is naar wens verlopen

Dit was mijn eerste bestelling bij Vloervoordeel, een goede ondervloer, dus veel ervaring heb ik nog niet. Maar de order is op een goede manier afgehandeld en geleverd.

TOP Service

Vriendelijke medewerkers, eerlijke/goede advies en behulpzaam

Niks geleverd

Bovenstaande zin zegt genoeg. Track en Tracy gebruikt. Daar staat meerdere keren dat het fout gegaan. Waar de deurstopper nu is weet ik niet maar niet bij Bettina. Als dit netjes opgelost wordt wil ik nog wel een keer beoordelen

Zeer goed en goede service

Altijd top geholpen

Snelle levering en goede kwaliteit

Via de website gevonden wat ik moest hebben. En de volgende dag is het geleverd.

Positief!

Restant partij laminaat besteld. Netjes en correct geleverd door koeriersdienst.Wel wat laminaat met afgebroken zijkanten erbij, maar ruim genoeg voor de woonkamer.

Service

Meedenken, Snel geregeld, goede service en kwaliteit!

Goed geregeld!

3 rollen ondervloer voor pvc click besteld tegen een concurrerende prijs en snel geleverd.

Goed opgelost

De levering begin iets anders dan verwacht door het transport bedrijf. Gelukkig heeft vloervoordeel.nl snel geschakeld en hebben zij het super snel zelf in orde gemaakt. Klasse voor de snelle service!

Makkelijk te bestellen en snel geleverd

Mooie producten met goede aanbiedingen. Bestellen is zo gedaan en de levering is snel.

Alles was zoals besteld

Heb niet veel besteld maar alles was zoals besteld en goede services. Zeker aan te raden.

Ik heb een laminaatvloer gekocht via de website. Had de vloer niet in het echt gezien, maar is mooi zoals ik verwacht/gehoopt had(Kronotex Harbour Oak XXL). Ook de website is heel duidelijk, prijzen helder en communicatie met Vloervoordeel uitstekend. Vanwege Coronatijdperk goed te bereiken via WhatsApp, reageren altijd en zijn ook behulpzaam in advies. Ook reactie snel en keurig wanneer je wat wilt terugbrengen dat over is. Echt m’n complimenten voor Vloervoordeel en zou ze echt aanraden!

Prettig mensen met goed advies

Het pvc in de caravan was best een ding met vaste banken en kasjes met rondingen maar het is toch gelukt wel had ik op de tien pakken vier beschadigde stroken ondanks dat alles super was ingepakt ...

Heel tevreden!

Heel tevreden, erg klantvriendelijk. Mooie betaalbare vloeren!

Kwaliteit voor zeer schappelijke prijs!

Na aanleveren van een kleurenstaal vloer besteld voor in de keuken. Deze bevalt zo goed dat we ook vloer voor slaapkamer en hal besteld hebben bij Vloervoordeel.

Topbedrijf met topvloeren

Klantvriendelijk en kennis van zaken!

Klantvriendelijk en mooi produkt

Goede service, mooi produkt.

geweldig geholpen en de tijd gekregen om alles netjes af te handelen

Bij binnenkomst gelijk de vraag wat kunnen wij voor u doen. Daarna perfect geholpen en een week later alles keurig thuis gebracht voor een normale transport prijs. Er is voor een ieder een juiste vloer daar.

Goede prijzen en producten.

De website is mooi en overzichtelijk met veel foto's van de producten. Waar door kiezen heel makkelijk gaat wat je wil hebben. Bestellen gaat ook zeer makkelijk en de producten waren goed verpakt. De vervoerder was erg behulpzaam.

De site is gebruiksvriendelijk en de bestelling snel binnen

Zeer goed!

Very satisfied and timely delivery

Super gave vloer !!!

Prachtige vloer zoals ik deze bij jullie op de website kon zien, in het echt net zo prachtig !

Doen wat ze beloven

Strakke simpele site - Zoek, Bestel & Haal af Goede prijs-kwaliteit

Leveren op tijd en in huis

Goede materialen! Levering werd in tegenstelling tot vele andere leveranciers gewoon in huis gebracht. ( appartement, 3e verdieping). Prettig contact.

Strijkviertel 46

3454PN De meern

Over Vloervoordeel

Vloervoordeel is de vloeren groothandel voor de consument. Wij hebben alle vloeren direct op voorraad!