Goede kwaliteit

Goede kwaliteit!

Snel geleverd en prima ondervloer

Gehele bestelling/levering super!

Fijne medewerkers, denken goed mee, korte lijnen qua contact via de ap!

Prima goeie snelle levering zoals beloofd.

Vriendelijk en deskundig

Erg vriendelijke en behulpzame mensen. Goede prijzen en kwaliteit. Echt een aanrader!

Prettig

Fijne service en snel antwoord op vragen. Ook een prettige levering met een vriendelijke koerier. Ik moet de vloer nog gaan leggen, maar het ziet er mooi uit.

Mooie kwaliteit vloer

Ik heb de laminaat eiken XL 805 aangeschaft voor mijn nieuwe woning en zelf gelegt. Mooie brede plank aan alle vier de zijden. Goed kliksysteem en makkelijk legbaar. Decoupeerzaag zaagt t mooist. Ontzettend blij met het resultaat!

niet te best

Had 13 plinten besteld en 7 waren er zo'n 30 a 40 cm. ingescheurd. Teleurstellend.

Prima levering met kanttekening

De pallet was zo zwaar beladen waardoor deze niet in de lift kon naar de 19e verdieping met als gevolg dat de bestelling niet tot aan de deur afgeleverd kon worden met als resultaat dat er op stel en sprong mensen geronseld moesten worden om de lading in delen naar boven te brengen. Het lijkt mij handig wanneer deze panieksituatie voorkomen wordt door of anders aan te leveren waardoor het wel tot aan de voordeur kan worden geleverd of de koper te waarschuwen zodat deze zich erop kan voorbereiden. Ps: het bovenstaande betreft de palletlevering; in tweede instantie heb ik nog twee pakketten apart opgehaald.

Snel ons product binnen gekregen

Snel ons product binnen gekregen

Goede service, top kwaliteit!

Voor de derde keer kiezen we voor Vloervordeel. In dit geval Chris, heeft veel kennis en voorziet ons van uitstekend advies. Niet alleen voor de vloeren zelf maar de details die mensen vaak over het hoofd zien zoals ondervloer tips afhankelijk van de ondergrond, plinten en berekening aantal +onderhoud tips). Voor de derde keer weer helemaal tevreden.

Zeer klantvriendelijk

Antwoorden snel op email en via de app. Proefset ook snel ontvangen en de vloer was direct op voorraad, de pakken die over waren konden we terug brengen. De vloer is ook prachtig voor een mooie prijs.

Precies zoals het moet zijn

Op zoek naar een specifieke afwerklijst/profiel van bepaald materiaal, kleur en afmetingen. Bij Vloervoordeel gevonden! Makkelijk besteld en goed verpakt geleverd. Het profiel is precies zoals omschreven op hun website.

Snelle levering!

Product was zoals verwacht.

Goede kwaliteit/prijs verhouding, snelle levering

Goede kwaliteit/prijs verhouding, snelle levering, goede service.

Mooie vloer

De vloer is mooi. Netjes gebeld door de bezorger en hij was netjes optijd. Jammer dat het niet in huis is gezet.

Perfect snelle levering

Prijs kwaliteit is top Ik heb besteld en kon het snel ophalen Super

Prima service!

Online bestellen ging makkelijk en ik kreeg binnen een uur bericht dat mijn bestelling opgehaald kon worden. Eenmaal op locatie werd ik zeer vriendelijk te woord gestaan en lag mijn bestelling inderdaad al klaar.

Geweldige service!

Voorvoordeel levert allereerst hele mooie vloeren, wij zijn ontzettend tevreden met onze vloer. Daarnaast is de service ook heel goed. Men denkt met je mee en is ook flexibel als het uiteindelijk anders loopt dan gedacht. Ik zou het zeker aanbevelen!

Goede service!

Zeer positief. Service, bestelling, levering precies volgens afspraak. Top!

Vlotte correcte en nette levering. Als extra service werd er nog gebeld om navraag te doen over de bestelling.

snelle levering, super service

probleempje met beschadiging werd snel en adekwaat opgelost, zonder moeilijk te doen.

Perfect geregeld en goed verpakt

Komen de afspraken na op een gemoedelijke manier,een bedrijf dat klanten weet te binden

Vriendelijk contact, vloer op tijd geleverd

Strijkviertel 46

3454PN De meern

Over Vloervoordeel

Vloervoordeel is de vloeren groothandel voor de consument. Wij hebben alle vloeren direct op voorraad!