Super digitale service nu met corona

Super service snel antwoord en hulp.

Snel en goed geleverd

Eerste keer dat ik hier heb besteld. Altijd maar afwachten voor de eerste maal, maar alles prima in orde.

Geweldig en snel

Goede service en snel geleverd

Zeer behulpzaam!

Boven alle verwachtingen!

Super service!

Super service...snel en voordelig...zeker een aanrader!

Mooie kwaliteit voor een redelijke prijs

Goed en snel geleverd

Goed geregeld

Heel fijn contact gehad via de WhatsApp. Zelfs toen ik weken later plinten nodig had, kon ik deze nog aan mijn bestelling toevoegen. Ook de levering is soepel verlopen. Zeker aan te raden.

goed te verwerken.

Makkelijk leggen op rol met plakstrip. Gelegd onder kurk laminaat, zoals werd geadviseerd. Geen idee van het geluidwerend effect.

super snelle levering

super snelle levering

Perfecte service en mooie vloer

Half november 2020 een mooie vloer gekocht, maar pas half februari gelegd ivm een verbouwing. Bleek toch te weinig m2 gekocht te hebben. Gebeld met Vloervoordeel, helaas was de vloer niet meer op voorraad, ook niet bij de leverancier. Vloervoordeel belde voor mij rond en heeft uiteindelijk nog de benodigde hoeveelheid vloer gevonden. Ze hebben zelfs mij (kostenloos) de showroomvloer meegegeven. Betere service had ik niet kunnen wensen!

Super snel en cirrecte afwikkeling besteld matriaal

Giede en snelle servive super uper

Toppers die meedenken, ook in tijden van corona!

Ik had elders een ondervloer besteld die uiteindelijk niet aan de eisen voor appartementen bleek te voldoen, noch te zijn gecertificeerd. Het was in de week van de verhuizing dat ik hier achter kwam en heel mijn vloer moest nog gelegd worden. Halsoverkop had ik een nieuwe ondervloer nodig, maar in deze tijden loop je niet 'even' de winkel binnen en moet alles besteld worden waarbij het vaak zo is dat je je bestelling pas weer een dag later kunt ophalen. Niet bij Vloervoordeel. Toen ik mijn verhaal deed, belde Lindsay mij op en dacht met mij mee. Ik kon meteen een ondervloer komen ophalen waardoor ik dezelfde dag nog kon beginnen met het leggen van mijn vloer. Daarom krijgt Vloervoordeel van mij een warme douche en wil ik Lindsay een 'shoutout' geven en bedanken voor de goede service!

Betrokkenheid bij keuze juiste ondervloer. Snelle levertijd. Prima vloer.

Goede zaak,alles gaat precies zoals het hoort.zou hier beslist nog n keer bestellen

Prima, aanrader!

Duidelijke communicatie, snelle levering en prima product :-) Een aanrader dus!

Super tevreden

Thuis eerst op mijn gemak dmv de toe gezonden stalen mijn keuze kunnen maken. Heel prettig vond ik dat ze je ook echt de tijd geven en je niet pushen, na bellen of mails sturen, wat je vaak tegen komt. De laminaat besteld en netjes en snel geleverd gekregen. Bezorgdienst was zeer klantvriendelijk en behulpzaam. Lage prijzen en goede kwaliteit laminaat, wat wil je nog meer!

Snelle levering en goede communicatie

Alles snel ontvangen. Communicatie is top. Erg klantvriendelijk

Dit bedrijf is een echte aanrader!

Een goede communicatie en de levering.

Prima vloer, passende prijs-kwaliteit verhouding, snelle levering

De laminaatvloer ligt inmiddels en ziet er strak uit. Wij zijn er erg blij mee. Her en der waren wel wat vloerdelen beschadigd maar gelukkig had ik meer dan voldoende besteld dus geen enkel probleem. Ook de ondervloer is prima! Al met zeer tevreden over levering en vloer. Enige minpuntje is dat het gratis product, in ons geval de bijpassende plint, bij lange na niet genoeg is. Die moeten we dus bij bestellen.

goed materiaal en snel geleverd

mooi materiaal, snel geleverd en prima prijs

Kort maar krachtig alles is online gegaan

Goede service, top.

Goede service, top.

Prima.

Prima levering.

Keurig op tijd

Mooi pvc. Keurig op tijd. Nette bezorging

Ondervloer niet te duur

Prima ondervloer, wel iets anders dan op de afbeelding op de website.

Strijkviertel 46

3454PN De meern

Over Vloervoordeel

Vloervoordeel is de vloeren groothandel voor de consument. Wij hebben alle vloeren direct op voorraad!