Goede communicatie

Ik wilde mijn goederen een week later ontvangen en met 1 mailtje was het geregeld! Top!!!

supersterk plakvilt

Supersterk plakvilt voor onder onze stoelen en meubels in ons nieuwe huis. Handig is dat je het zelf op maat kunt knippen.

Vlot geregeld

Goede klantenservice en bestelling snel binnen

Meer dan uitstekend advies en zeer vriendelijke klanten service

Goed en eerlijk advies Snelle en correcte levering Dus prima prijs kwaliteit verhouding Een absolute aanrader

Goede service en mooi geprijsd

Hele goede ervaring

Goed behandeld. Goeie uitleg op de offerte.

IK BEN TEVREDEN OVER HET MATERIAAL

Mooi op tijd en de producten zoals verwacht !

Gewoon top service!

Gewoon top service en snel! En niet te vergeten, de vloer is prachtig!

Goederen zijn prima maar verzendkosten echt te veel!

Wij kopen altijd onze plinten via vloervoordeel en nu ook weer. Producten zijn echt top en ook prijs/ kwaliteit verhouding is super! Echter door de corona sluiting konden we niet kiezen voor gratis op te halen (wat eigenlijk bij bijna alle winkels wel kan) met als resultaat dat we 30 euro verzendkosten moesten betalen. Vind ik echt veel te veel geld als je denkt dat we 12 km verder op wonen....

Fantastische service

We kregen kosteloos 2 staaltjes thuis en hierna de vloer besteld. Was er binnen 3 werkdagen en ziet er super mooi uit. Makkelijk te leggen. We kwamen een pak te kort maar dit was dezelfde dag nog geregeld in overleg met vloervoordeel, super bedankt hiervoor! Dik tevreden!

Flexibel en meedenkend

Fijne manier van aanspreken, levering conform afspraak, flexibel in goederen retour nemen en snelle terugbetaling bij retouren. Al met al dik tevreden!

Snelle bezorging, goede communicatie en als je advies nodig heb dan word je graag geholpen.

Snelle levering en perfect materiaal

Fijn dat het zo snel geleverd is

Slecht

Et stond witte laminaat, en ik kreeg letterlijk een grijze laminaat. Toen ik belde kreeg ik te horen dat dat de enige tegellaminaat is wat zij hadden in wit. Zie geen plekje in het wit, is letterlijk grijs.

Goede klantenservice en goed product.

Zelfs 's avonds bereikbaar voor advies over de vloer.

Snelle levering, prijs is super

Vloer was heel snel geleverd. Bezorgers erg aardig Vloer is super mooi! Moet nog gelegd worden Mooie brede planken.

Prima, en snelle levering.

Prima, en snelle levering.

Snelle levering, goede kwaliteit en prima advies!

Dit is wat je wil van een leverancier! TOP

snel geleverd voor goede prijs!

prima webshop en snel geleverd

Topvloer en topservice

Silence ondervloer gekocht en vlot thuisbezorgd! Fijn bedrijf.

Geweldig snelle levering

Goede kwaliteit producten, snelle levering en vraag naar de klantenservice snel beantwoord. Dankuwel.

Gewwon goed

Duidelijke site, goed geïnformeerd, keurig geleverd

Zeer fijn bedrijf

Correct, en werken erg netjes

Goede ondervloer, prima communicatie en snelle levering, wat wil een mens nog meer...

Strijkviertel 46

3454PN De meern

Over Vloervoordeel

Vloervoordeel is de vloeren groothandel voor de consument. Wij hebben alle vloeren direct op voorraad!