Prima service , goede prijzen !

En bedankt voor het handige kadootje, nu gaaan alle hoekjes goed lukken

Voldoet aan verwachting.

Snel en hulpvaardig. Mooie goederen. Aanrader..!!

Scherpe prijzen en snelle levering

Snelle levering en pvc is prima!

Snel en goed!

Mooi op tijd en alles geleverd

Mooi op tijd en alles geleverd

Super service

Fijn geholpen goed advies en zeker niet duur

Niets op aan te merken . Besteld en daarna snel geleverd

Uitstekende service!

Complimenten voor de service van Vloervoordeel. Ik had een bestelling geplaatst en die zou ik afhalen, maar toen kwam de lockdown en moesten ze hun winkel helaas sluiten. Vloervoordeel zocht zelf contact op en kwam zelf met een andere oplossing. Een dag later werd mijn bestelling thuis bezorgd! Heel goed geregeld.

Uitstekende service in een lastige tijd

Wat een perfecte service. Door de Corona-maatregelen kon mijn bestelling niet meer afgehaald worden. Vloervoordeel belde mij direct en kwam met oplossing die ik niet had kunnen bedenken. Mijn bestelling werd kosteloos naar mijn huis gebracht door een koerier! Wat een top service. Ik zal mijn volgende aankoop hier direct weer doen.

Prettig

Klant vriendelijk en zeer goed

Topspul! (Pvc klik vloer)

Levering snel, goed advies en service.

Makkelijk te bestellen, snel geleverd en goede service.

Zeer goed advies, prachtige vloer, prima service (bezorging)

Zeer goed advies, prachtige vloer, prima service (bezorging)

Snelle levering, veel goedkoper dan elders

Zeer tevreden over onze ondervloer

Veel keuze, goede prijzen en snel geleverd!

Veel keuze in vloerbedekking zoals pvc, laminaat enz. Goedkope prijzen voor een goed product. Duidelijk website. Snel onze vloer gevonden en binnen 2 dagen geleverd! Top!

Tegenvaller

Van de zes planken waren er drie beschadigd.

Veel keus, goede persoonlijke klantgerichtheid.

Zoals hierboven beschreven: prima zaak met veel keus en vriendelijk personeel

Goed, snel, netjes, geen poespas. Zoals het hoort

Goed, snel, netjes, geen poespas. Zoals het hoort

Via marktplaats gevonden, er heen gereden binnen een kwartier keuze gemaakt 2 dagen later geleverd. 72 uur laten acclimatiseren en toen gelegd. We zijn er heel blij mee ! Ziet er top uit

Zonder problemen

De plaatsing en verwerking van de order, en de levering van de door mij bestelde ondervloer verliep probleemloos. D.m.v. track and trace was het tijdstip van de bezorging goed te volgen. Daarom 4 sterren. Waarom geen 5 sterren? Ik vind de gewoonte ovedreven om íemand die gewoon zijn werk goed doet met het predicaat uitmuntend te beoordelen. Over het product kan ik niets zeggen, want dat heb ik nog niet gebruikt.

Ben vriendelijk geholpen en kon mijn vloer ophalen wanneer ik wilde en het stond zo klaar en een super mooie vloer voor een zeer scherpe prijs!

snelle levering en netjes verpakt.

ik heb de ondervloer nog niet gebruikt, deze zal volgend jaar begin febr gelegd worden in het nieuwe huis.

Prima , snelle service

Perfect. Goed te woord gestaan en erg snel afgeleverd.

Ik moet zelfs nog betalen voor de na ending en het product is reeds geleverd.

Strijkviertel 46

3454PN De meern

Over Vloervoordeel

Vloervoordeel is de vloeren groothandel voor de consument. Wij hebben alle vloeren direct op voorraad!