Goede contacten met klant

Vriendelijk en behulpzaam

levert goede service en netjes!

Ik had een laminaat vloer besteld, al vanaf het eerste moment van binnenkomst werd ik al heel vriendelijk te woord gestaan. En uiteindelijk dus ook besloten om mijn vloer te bestellen bij Vloervoordeel en tot nu toe nog geen enkele spijt gehad. de vloer is heel erg netjes gelegd, super service. Ik raad Vloervoordeel bij iedereen aan.

Snel en goedkoop

Ondervloer snel en goedkoop geleverd

Snelle levering goede prijs

Goede snelle levering en prijs kwaliteit is top

Heel goed bedrijf!

Snelle reactie op problemen, perfect opgelost.

alles snel verzonden zonder problemen

alles goed verlopen en snel verzonden en goede communicatie via de mail met verzenden

prima en snel

Zeer snelle levering

Heel goed, kundig en snel geholpen door Herman! Na bestelling word je goed geïnformeerd per mail en gebeld half uurtje voor levering. Vloer is prachtig en wij zijn heel blij met de keuze!

Prijs prima en de levering super

Super snelle levering 1 minpuntje ik kreeg niet direct een betaalbebestiging nadat ik betaald had.

Goed !

Snelle vlotte afhandeling en telefonisch goed te bereiken nadat ik de postcode bij de bestelling had verwisseld direct gecorrigeerd

Snel, deskundig en goed advies. Resultaat; prachtige vloer!

Goede en snelle reactie op email. Duidelijke communicatie en snelle concrete afspraken over levering. Artikelen zijn goed, de vloer is prachtig.

Gewoon zoals het hoort perfect

Zeer goed bevallen eerst gebeld vriendelijk te woord gestaan. Bestelling gedaan volgende dag in huis. Bezorg kosten laag toppie Product super kwaliteit.

Super makkelijk besteld en net zo makkelijk en fijn geleverd

Duidelijke site ...waarop alles goed is uitgelegd ...wat betreft product info en gebruik ervan. Snelle levering en info daarover.

Perfecte service.

Prima geregeld

Snelle levering. Niet duur

Snelle levering, na dito opsturen monster

Vriendelijke, persoonlijke service.

In een woord top

gooede afspraken goed op tijd super kwaliteit zeer klantvriendelijk

De vloer is mooi

Jammer genoeg veel kromme planken en planken met schade. Komen zo uit de verpakking, dus aan de buitenkant niet te zien. Heb je niets aan.

perfect

zeer snelle levering

Goede service!

Goed geholpen door Herman Snel en duidelijk alles uitgelegd

Super,alles op tijd geleverd.

Kei goed

Bestelling stond klaar werden goed geholpen materiaal was perfect.

Topservice!!

De ondervloer is perfect en voor een hele mooie prijs. Gemakkelijk te leggen en de medewerkers zijn heel klantvriendelijk!!!

Fijn

Fijne showroom met veel keus, goed geholpen door de medewerker. De bezorger was helemaal top want hij was zo lief om de vloer in de garage te leggen. De vloer zelf is prachtig. Heel erg blij mee. Kortom uitstekende prijs kwaliteitverhouding.

Strijkviertel 46

3454PN De meern

Over Vloervoordeel

Vloervoordeel is de vloeren groothandel voor de consument. Wij hebben alle vloeren direct op voorraad!