Zeer slecht

4 dagen moeten wachten op een pakket wat volgens vloervoordeel zoek was. Twee keer vrij moeten nemen van mij werk er werd niks bezorgd.xxxl pakket geeft echter aan dat de schuld bij vloervoordeel ligt en niet bij hun. Geen excuus geen compensatie niks. Nooit meer!

Top, perfect en goedkoop

Precies als verwacht, perfect en goedkoop

snelle levering bestelling

na bestelling plaatsen . bestelling dag erop geleverd

Prima! Geleverd wat ik had besteld!

Het bracht wat verwarring, toen ik 's morgens bericht kreeg dat de bestelling tussen 9.30 - 11.30 bezorgd zou worden. Uiteindelijk werd het 's middags rond half 3 bezorgd. Alle begrip hoor, file, brug open enz. Het resultaat is precies wat wij hoopte! Ik zal jullie zeker aanbevelen.

Gewoon goed, zo als het hoort !!!

Gewoon goed !!!

Nette service

Goed geholpen alleen de prijs van het leggen kwam niet overeen met de prijs van de legger , de legger rekende €200 meer

Hartstikke snelle en correcte levering voor een goede prijs! Dankjewel Vloervoordeel.nl !!!

Mooie vloer!

Zeer tevreden met de vloer die ik gekocht heb bij Vloervoordeel. Ik krijg al veel complimenten over mijn vloer. Vloer is prachtig en van goede kwaliteit. Prettige service/contact. Prijs/kwaliteit verhouding is goed. Niet te duur zoals bij sommige andere zaken. Maar dat zit dan ook in de naam van het bedrijf :-)

Super service, zeer klantvriendelijk

Snelle levering en product was goed verpakt.

Snelle levering. Product was goed verpakt en werd aan de deur geleverd.

Alles verliep soepel

Eerst wat staaljes aangevraagd. Netjes binnen 2 dagen geleverd. Daarna besteld en gevraagd of het daar een aantal maanden in opslag mocht i.v.m. de verbouwing van mijn huis. Was geen probleem. Nu een aantal maanden later netjes op tijd geleverd!

Snel bezorgd

Snel bezorgd en goed verpakt.

Kreeg ander product dan ik online had besteld. Tenminste niet zelfde foto's van product.

Vraag me af of het juiste product is geleverd. Materiaal was bestemd voor de Poolse markt. Foto's online zag het product er ook anders uit.

Een aanrader

Snelle levering, duidelijke informatie

Alles klopte

Heb goede advies gekregen en van te voren gevraagd of er op een speciale data geleverd kon worden en dit was netjes geregeld in 1 woord toppie

Uiterst tevreden!

Betaalbaar, zeer goede service en prachtige vloeren.

Prachtige vloer, geweldige service

Zeer goede service in de winkel, waar flexibel en kundig personeel werkt. Een prachtige vloer uitgezocht die super snel geleverd kon worden. Het resultaat na leggen is schitterend. Heel blij dat ik voor deze winkel heb gekozen!

Ja is ok

Heb de vloer laten komen .. Hoop ook dat ik er veel plezier van mag hebben zoon 10 jaar . Weet wel dat ik de volgende keer een iets dikker laminaat zou willen hebben .. Maar verder is alles goed geregeld En bedenk ook dat je wel voldoende plak plinten laat meekomen . Beter te veel dan te weinig ...Had helaas te weinig ..

Acceptable...

Overall OK. But when I asked them to update the delivery address, because there was an error, they said that they are going to changed it... But in reality they didn't managed to changed it.

Goed materiaal en snelle levering. Goede kit meegeleverd

Super geregeld

Goede website , makkelijk zoeken makkelijker bestellen en snel geleverd. Super

Sterke communicatie, goede service, mooi product

Het eerste contact met Vloervoordeel was via de mail. Er werd mij geadviseerd om proefstalen te bestellen. A.d.h.d. heb ik telefonisch advies gevraagd en werd ik heel fijn te woord gestaan. De bestelling werd met een koerier geleverd. Deze koerier belde mij een half uur van te voren op en bracht het pakket op pallet in de garage. Na het leggen hadden we één pakket over. Dat hebben we teruggebracht en daarna nog advies gevraagd over plinten. Weer werden we uiterst correct geholpen en geadviseerd. Kortom, wij bevelen Vloervoordeel zeker aan!

Hele fijne service en ondanks mijn wispelturigheid om ineens zoveel te zien, bleef de verkoper heel geduldig en het is fijn om iemand te hebben die zo met je meedenkt.

Strijkviertel 46

3454PN De meern

Over Vloervoordeel

Vloervoordeel is de vloeren groothandel voor de consument. Wij hebben alle vloeren direct op voorraad!