Snelle levering.

Heb een eenvoudige laminaat besteld, snelle levering en goed op de hoogte gehouden betreft het verloop van bezorging. Helaas is er met diverse pakken flink gegooid waardoor hoeken en punten beschadigd waren.

Goed advies, goede prijs/kwaliteit, prettig geholpen

Een aanrader

Prachtige plinten.

Plinten van 10 cm hoog Hele mooie strakke plinten zorgvuldig verpakt. Zo uitpakken en tegen de muur. Zeer blij mij. Een aanrader en zeer snelle levering.

Uitstekende klantgerichtheid

Aangezien ik in Frankrijk woon had ik van te voren telefonisch contact opgenomen over een bepaald type ondervloer voor click pvc., voordat ik een bestelling plaatste. Toen ik de bestelling kwam ophalen en de betreffende medewerker mijn verhaal vertelde, ging hij toch nog verifiëren of de door mij bestelde ondervloer wel geschikt was voor click pvc. Grote klasse! De jongeman die de 10 rollen op een pallet bij mijn auto neerzette, hielp mij ook nog deze in de auto te laden, alhoewel was aangegeven dat dat niet zou gebeuren. Kortom, ben zeer tevreden en beveel Vloervoordeel dan ook van harte aan.

1ste keer dat we een relatief goedkope vloer kopen. Moet zeggen dat het resultaat schitterend is en heel erg blij ben met de vloer en het niet onderscheid van een dure vloer. Sterker nog deze vloer ziet er veel beter uit van alle vloeren die we gehad hebben. Levering was keurig optijd en de vloer legge was ook zo gebeurd. Kortom als ik weer is een vloer nodig heb kom ik hier zeker terug.

Servigericht!

verkeerde bestelling door mij geplaatst. Netjes de bestelling geannuleerd, zonder gezeur. Top!

Alles is soepel verlopen!

Zelfs met vragen die wij nog hadden wisten ze ons goed voor te lichten. Goede levering!

Snelle levering, precies wat ik gevraagd heb

Ik heb overzetplinten en lijm besteld, ik had aangegeven dat ik de levering op dinsdag wilde na half 3, dat hebben ze prima gedaan. De plinten zijn van een goede kwaliteit en zien er goed uit.

Goed en snel

Mooie plinten en snel geleverd

Hellemaal TOP!!!! UITSTEKENDE Service!

Snel en deskundig geholpen. Goede service bij ophalen en zeer soepel met terugbrengen overgebleven artikelen.

Uitstekend qualiteit. Snel geleverd. Competitieve prijs.

Uitstekend qualiteit. Snel geleverd. Competitieve prijs.

Goede snelle service

Snelle levering!

Snel en behulpzaam

Denken mee, bestelling snel gereed

Goede uitleg, goede producten.

Prima contact gehad. Langs geweest in de showroom. Heldere en ongedwongen uitleg gekregen. Oa waar de prijsverschillen inzitten. Genoeg voorraad dus direct alles mee! Retour ook geen probleem!

Top !!

Super fijn geholpen en snelle levering. Heel blij met super mooi laminaat

Gewoon goed en volgens afspraak

Besteld en keurig afgeleverd

Super ervaring

goede service, werd goed mee gedacht door Herman.

Bestelling vlug binnen

Geen opmerkingen

Snel geleverd. Vrijdag voor 16uur besteld, maandag in huis. Een nadeel, ik heb geen verzendbevestiging ontvangen. Daarnaast is er ook niet aangegeven dat de spullen maandag geleverd zouden worden. Gelukkig was ik thuis.

Vriendelijk,klantgericht en mooie showroom

Prima,aan te bevelen voor goede prijs.

Hele mooie vloer gekocht en goed geholpen door een vriendelijke meneer!! Vloer is makkelijk te leggen door nieuw kliksysteem. Alleen de kopse kant aandrukken en het zit meteen vast! Mooie winkel met veel keus ook! Bedankt Vloervoordeel de Meern!!!

Makkelijk besteld en snel geleverd

Makkelijke website en snelle bezorging. Ondervloer besteld, ziet er goed uit.

Prima , top

Nette en snelle levering

hele snelle levering Goed materiaal

Strijkviertel 46

3454PN De meern

Over Vloervoordeel

Vloervoordeel is de vloeren groothandel voor de consument. Wij hebben alle vloeren direct op voorraad!