Snelle levering en goed product

Nieuwe deurkrukken besteld. We zijn er blij mee. Goede prijs !

Fantastische service!

Zeer klantvriendelijk, staan zeker voor je klaar.

Top.

Goede kwaliteit en elke rol heeft een plakrand die het leggen extra makkelijk maakt.

Prijs , kwaliteit oké Snelle levering

Direct contact met ervaren medewerker

Duidelijk antwoord op al mijn vragen en netjes bij de voordeur afgezet door eigen bezorgdienst.

Snel levering maar wel verbeterpunten

Levering was wel snel, maar er waren wel een paar punten die wat negatief waren. Ten eerste, was de verpakking heel slordig en onprofessioneel. Het zag eerlijk uit alsof een kind het ingepakt had. Ten tweede,was er een scheur in de dampfolie, was wel klein, maar kwam wel overeen met schade aan de verpakking. Ik hoop wel dat deze punten aangepakt worden. Wel in hun voordeel zijn de prijzen.

Super klantvriendelijk en top service!

Zeer goed geholpen door diverse medewerkers van Vloervoordeel!! Ik raad iedereen aan om eens een kijkje te nemen in hun showroom. Veel mooie producten tegen zeer scherpe prijzen!!!

Goede ervaring

Goede service mooi verpakt

Super geholpen en snelle levering!

Zeer prettig. Super geholpen, snelle reactie op je vraag en denken mee! Top!

Snel en goed !

Een aanrader . Ben zeer tevreden . Mooi geprijsd en vriendelijke personeel

Vriendelijk en behulpzaam

Bij Vloervoordeel staat de klant centraal. Men is bij de verkoop niet opdringerig, maar deskundig en adviserend. Aflevering is volgens afspraak geweest, en ook een wijziging die ik een dag eerder aangaf werd netjes verwerkt. Ik had een aantal pakken over die niet alleen zonder gezeur werden teruggenomen, maar waarvan ik het bedrag van de creditnota binnen een half uur op mijn rekening gestort kreeg. Het laminaat zelf ben ik wel iets minder tevreden over en is productspecifiek. De vloer ligt er mooi in, maar liet zich moeilijk leggen. Het systeem van Kronotex klikte niet goed. Geregeld ontstonden er kieren die weg te krijgen waren door andere planken te pakken totdat we er 1 hadden die de kier niet gaf. Eenmaal verderop bleef toch de onzekerheid of de kier gaandeweg toch niet weer was ontstaan. Volgens de verpakking een nieuw innovatief kliksysteem, maar in de praktijk geen verbetering ten opzichte van ander laminaat dat we hebben gelegd. Vanwege de service van Vloervoordeel zou ik ze zeker aanbevelen. Ik zou alleen wel een andere vloer uitkiezen.

Netjes snel en goede prijs

Netjes snel en goede prijs. Kwaliteit zoals omschreven en snel bezorgd

Snel besteld - juist en snel afgeleverd

Met paar vragen, en juiste antw snel en voordelig je producten geleverd gekregen, binnen 3 dagen, goed en mooi bedrijf.

Ondanks de drukte toch binnen een paar dagen geleverd

Grote keuze en zeer concurrerende prijzen. En ook de goede kwaliteit.

Goede kwaliteit, snelle levering

Snelle levering, en kwaliteit

Goed geholpen en super vriendelijk personeel

Goede service en een mooie prijs voor de perfecte vloer

We werden erg vriendelijk geholpen en de vloer was snel in huis. Dit alles voor een super mooie prijs!

Kwaliteit

Een zeer goede winkel met zeer goed advies! Vriendelijk en behulpzaam personeel! Koop hier je vloer 👍👍

snelle en correcte service

snelle service mooie ondervloer.

Snel geleverd en ondanks dat de doos flink in elkaar zat waren de platen allemaal heel

Ze worden gebruik voor modelbouw

Prima prijs. Vlotte bezorging.

Zie boven.

1x keer iets besteld

Prima winkel om iets te bestellen en snel geleverd

Goede en snelle service

Snel geleverd en prima kwaliteit voor de fractie van de prijs bij de vloer leverancier

Heatfoil ondervloer besteld voor een kwart van de prijs van de vloerleverancier. Goede aanbieding dus, gemakkelijk via ideal betaald en de volgende dag in huis.

Snelle levering van product naar verwachting

Makkelijke website en bij contact vriendelijke klantenservice

Strijkviertel 46

3454PN De meern

Over Vloervoordeel

Vloervoordeel is de vloeren groothandel voor de consument. Wij hebben alle vloeren direct op voorraad!