Snelle levering en service

Levering heeft 5 dagen geduurd. Maar dit lag aan dhl

Prima product

Snelle en zorgvuldige levering

Goed product, voor scherpe prijs

Voldoende tot Goed

Goede ondervloer Mooie prijs Langere levertijd dan verwacht Verkeerde huisnummer afgeleverd.

Gped

Goede service en snelle bezorging

snelle service en goed product

Product zoals beschreven, goede prijs en telefonisch prettige benadering

Prima! Kleine kanttekening : wij hebben vrijdag besteld via internet. Hebben de mededeling gelezen dat er op maandag niet geleverd wordt. Daardoor waren we in de veronderstelling dat onze bestelling dinsdag zou worden geleverd. Dat werd dus woensdag omdat u op maandag helemaal gesloten bent. Dit mag iets duidelijker gesteld worden. Verder helemaal tevreden!

Super snel gelevert was allen niet duidelijk waneer het nou gelevert werd.

Zeer correct en netjes geholpen.

Het enige kleine smetje op mijn bestelling was dat ik in twee keer dus eerst de vloer + ondervloer besteld had en betaald en toen later nog een keer bestelde met alleen de plinten. Ze hebben ze keurig samengevoegd, maar ik moest door dit in twee keer te bestellen wel 2 keer € 30,- verzendkosten betalen en dat is dan voor een bestelling € 60,- wat dus uit komt op € 30,- teveel wat ze helaas niet geretourneerd hebben. Desalniettemin kwamen ze keurig op de afgesproken tijd de spullen keurig afleveren en netjes binnen in huis zetten. Zeker een aanrader om bij hun te bestellen. Ook de kwaliteit van het laminaat, plinten en ondervloer is fantastisch te noemen. Degene die het kwam brengen was erg vriendelijk en behulpzaam. TOP BEDRIJF, helaas door dit kleine financiële incidentje zouden ze een cijfer 10+ verdienen!!

Snel en keurig geleverd

Voldoet geheel aan de verwachting en dat voor een prima prijs!!

Snelle levering, goede prijs /kwaliteit

Mijn ondervloer was erg snel geleverd en was makkelijk te verwerken.

Perfecte service!

Deze mensen van vloerboordeel zijn erg betrokken, goed bereikbaar, denken mee en het is echt een voordelig Bedrijf!!

Snelle levering en correct

Goede site en overzichtelijk.

Snelle levering en goede kwaliteit

Ondervloerplaten besteld, snel geleverd zoals afgesproken en goed materiaal.

Snelle service prima website

Goede ervaring

Prima geregeld, en snelle afwerking, en goedkoop.

Top service!! 1 plint was beschadigd. Er werd kosteloos een nieuwe opgestuurd.

Goed contact, snelle service!

gekregen wat ik besteld heb

En absoluut op tijd, die afgesproken is: de volgende dag al.

Bestelling is snel geleverd en product zoals verwacht en omschreven.

Strijkviertel 46

3454PN De meern

Over Vloervoordeel

Vloervoordeel is de vloeren groothandel voor de consument. Wij hebben alle vloeren direct op voorraad!