Helemaal goed

Meedenkend en veel mogelijk

Zo klantvriendelijk, ze denken heel erg met je mee!

Zo fijn binnen lopen, ze nemen ruim de tijd voor je en denken met je mee! De service is ook top! Meerdere keren de kleurstalen mee mogen nemen om thuis te kijken!

Topzaak!

Bij toeval binnen gelopen, en direct geslaagd. Wij zijn echt goed geholpen in de winkel, daarnaast afspraken nagekomen en goede communicatie. Tot en met de afleverafspraak, geen onpersoonlijke schemas maar gewoon een telefoontje. Levering en montage keurig gedaan. Wij hebben afgelopen weken veel meubelbedrijven bezocht en artikelen gekocht maar jullie staken er met kop en schouders bovenuit, ga zo door! Wij komen zeker nog eens terug.

Geweldige service

Geweldig familiebedrijf waar je nog persoonlijke aandacht krijgt. Super goed geholpen, geïnformeerd en ondanks de drukte werd er rustig alle tijd genomen. Van Ter Aar naar Zuid-Limburg! Perfect bezorgd door de goedlachse Mike. Verpakkingsmateriaal wordt netjes meegenomen. Echt SUPER tevreden.

Top geholpen

Vriendelijke , meedenkende medewerkers geven je alle tijd om zelf te kijken , geven goede adviezen. Bezorgservice is top , vriendelijke ,humorvolle bezorgers. Banken eerder geleverd wat super is. We hebben veel plezier en zit genot van de banken.

Heel goede ervaring, heel prettig gewinkeld

Personeel heel vriendelijk, en gaf goede adviezen.

Geweldige service

Zeer behulpzame verkoper met een luisterend oor en zeer oplossingsgericht. Goed meegedacht, duidelijk over levertijd. Levering van de bank probleemloos, bank was precies zoals in de winkel bedacht en samengesteld. Zeer tevreden klant!

Een hele goede zaak

Je wordt er goed geholpen Goede uitleg Correcte levering met uileg

Een fantastisch mooie zaak op een locatie waar je dat niet zo snel verwacht

Zeer geïnteresseerd personeel die goed uitlegt wat de verschillende mogelijkheden en toepassingen zijn van de artikelen Kon antwoord op al onze vragen geven

Vriendelijk, behulpzaam en prettig in de communicatie.

Prettige sfeer in de showroom. Fijn de tijd en ruimte om rond te kijken en vragen te stellen. Kregen zorgvuldige en ter zake doende antwoorden op vragen. Meedenken, maar niet pushen. Wij hebben het winkelen hier als heel prettig en rustig ervaren. Zeker een aanrader als we weer iets nodig hebben.

In een zin van het kopen tot bezorgen goed geregeld.

Vanaf het moment tot aankoop tot de levering zeer tevreden. Ruud, Elly, Mike en Herma zijn een superteam.

Gewoon goed!

Onze bank is keurig volgens afspraak geleverd binnen de afgesproken tijd. Bij aankoop namen ze alle tijd voor ons, zelfs tot na sluitingstijd!

Keurig gedaan

Wij komen er steeds toch weer terug.

Vriendelijk en betrouwbaar bedrijf!

Goed geholpen in de winkel, goed advies. Zeer vriendelijk allemaal, ook degene die het kwam brengen.

Zijn heel blij met eettafel

Top zaak

Vriendelijk en goede service

Wij hebben een eethoek gekocht. Ik ben vriendelijk en vakkundig geholpen. De levering duurde iets langer, maar de bezorging ging in goed overleg.ik ben uiterst tevreden. Ik heb wel als tip gegeven om actiever te zijn op social media! Trekt meer bezoekers

Hele goede service.

Je wordt welkom geheten bij aankomst en kan op je gemak de zaak door lopen. Bij vragen staan ze voor je klaar en je wordt uitstekend geholpen. Het wordt thuis gebracht uitgepakt en op zijn plaats gezet . Afval wordt weer meegenomen. Al een aantal keren wat gekocht, het is aanrader.

Ik ben zeer tevreden hoe alles is opgelost na dat ik niet te vrede was met de bank. Vooral Mike heeft zich daarvoor geweldig ingezet.wij zijn daar heel fijn geholpen en fantastisch personeel.bedankt allemaal.

Goede service, duidelijke afspraken, tijdige levering

2 fijne matrassen besteld, ze werden volgens afspraak thuis geleverd. Goede service, duidelijke afspraken, tijdige levering.

Advies, afspraak, levering, alles klopt

Mooi dat er nog kleinere winkels zijn met een persoonlijke benadering.

Service staat hoog in het vaandel

Na al eerder een schilderij, bed en salontafels hier gekocht te hebben, was het nu tijd voor onze eetkamer stoelen, een fauteuil en bank. In de winkel zijn wij vriendelijk en professioneel geholpen. Er werd met ons meegdacht over kleur, materiaal en formaat en overige opties. Mocht er meer vervangen moeten worden, dan ga ik zeker naar Wonen Ter Aar!

Vakkundig, vriendelijk advies en correcte levering.

Na vele bezoeken aan verschillende woonwinkels kwamen we in het pand van Wonen Ter Aar, waarbij we vriendelijk werden ontvangen en men liet ons even rondlopen en oriënteren, waarna men ons benaderde men een aantal passende vragen. Zonder enige druk (wat in de meeste bezochte woonwinkels wel werd uitgevoerd ) werden we rondgeleid door een vriendelijke adviseuse. Bij een aantal bankstellen werden de opties aangegeven o.b.v. onze vragen. Zonder al te veel gestuurd advies hebben wij de keuze kunnen maken uit een aantal bankstellen en we waren prettig verrast door de prijzen, want de aanbieding was echt concurrerend t.o.v. alle andere aanbieders. De opgegeven levertijd werd precies gehaald en levering + plaatsing in huis werd vakkundig uitgevoerd. Dus, een aanrader.

Geweldige meubelzaak

Ze hebben een mooie collectie Ze zijn klantvriendelijk Wij zijn erg fijn geholpen Niet opdringerig Goede service en een fijne bezorger Fam van der Horst

Goed advies. Zeer tevreden

Heel goed geholpen en een goed advies. Zeer tevreden en een goede service. Helemaal blij.

Heel klantvriendelijk!

We zijn heel goed en vriendelijk geholpen. Er word echt meegedacht met de wensen die wij hadden.

Stobbeweg 28

2461EX Ter aar