Super snelle levering.

Blij met de snelle levering van menuboxen.

Voldoet

De producten zijn van prima kwaliteit. Minpuntje: mijn meeneembekers waren iets ingedeukt geraakt in de doos. Verder voldoen de producten aan de verwachtingen.

• Gekozen voor Natureko omdat.. Het betaalbaar natuurverantwoord is
  • Eventuele verbeterpunten.. Producten goed inpakken

prima!

bordjes en bekers hier gekocht om tijdens een verbouwing zo weinig mogelijk afwas te hebben. Net zoals Natureko vinden wij het belangrijk het milieu zo min mogelijk te belasten en daarom kozen wij voor de biologisch afbreekbare disposables. De soepbekers die wij in eerste instantie kregen waren niet los van elkaar te krijgen. 1 mailtje was genoeg om het probleem op te lossen. Vriendelijke klantenservice die de keuze gaf voor geld terug of andere soepbekers. Wij kozen voor nieuwe bekers, die snel geleverd werden. Super tevreden!

• Gekozen voor Natureko omdat.. biologisch afbreekbare materialen

Snelle levering, goede producten

• Gekozen voor Natureko omdat.. Expert in duurzame verpakkingen

Fijne producten, snelle levering

Voor ons strandpaviljoen bestel ik hier mijn take away producten. Dit jaar ga ik voor een plastic vrij terras en met de producten van Natureko gaat dit zeker lukken.

• Gekozen voor Natureko omdat.. Plasticvrij
  • Eventuele verbeterpunten.. Winkelwagentje werkte niet 100%

snelle levering, goed verpakt

Na bestelling goede communicatie over levering en snel geleverd volgens verwachting

• Gekozen voor Natureko omdat.. Ruime assortiment
  • Eventuele verbeterpunten.. geen

Makkelijk en op tijd

• Gekozen voor Natureko omdat.. ik het milieu belangrijk vind

Netjes op tijd geleverd

Veel keus en op tijd geleverd

• Gekozen voor Natureko omdat.. Ik een groothandel zocht
  • Eventuele verbeterpunten.. Zou het zo gauw niet weten

goede producten en levering snel en volgens afspraak

• Gekozen voor Natureko omdat.. goede producten
  • Eventuele verbeterpunten.. N.v.t.

Meerdere malen besteld en telkens prima verpakt en op tijd geleverd.

Mooi assortiment. Vlot te bestellen en elke keer netjes op de voorgestelde dag geleverd.

• Gekozen voor Natureko omdat.. Ruim assortiment.
  • Eventuele verbeterpunten.. Geen antwoord gekregen op opmerking betreffend lekke bekers.

Na eerste verkeerde aflevering, snel en goede herstelling

Geeft vertrouwen voor de toekomst.

• Gekozen voor Natureko omdat.. PLA-ijslepels levert
  • Eventuele verbeterpunten.. Zendingen goed checken

Goede prijs, snelle verzending en prima product

Goede prijs, snelle verzending en prima product

Betrouwbaar en snel

Al vanaf het begin een prettig bedrijf om mee te werken. Ze zijn accuraat en sne.

• Gekozen voor Natureko omdat.. Ze ook bij de filosofie van ons bedrijf passen. Duurzaam
  • Eventuele verbeterpunten.. N.v.t.

Betaalbare prijzen en professionele afwikkeling van de order.

Betaalbare prijzen en professionele afwikkeling van de order.

• Gekozen voor Natureko omdat.. biologisch afbreekbare disposables tegen betaalbare prijzen.
  • Eventuele verbeterpunten.. geen

Bestelde produkten naar verwachting

Stevige bakjes en ook nog eens goed voor het milieu

Precies zoals verwacht

De producten die ik heb besteld waren inderdaad net zoals op de foto's.

• Gekozen voor Natureko omdat.. prijs/kwaliteit
  • Eventuele verbeterpunten.. direct sturen van factuur

topservice

• Gekozen voor Natureko omdat.. mooie producten
  • Eventuele verbeterpunten.. N.v.t.

Fijne service, mooie producten!

Fijne service, mooie producten!

Geweldig!

Mooie biologische en kwalitatieve producten voor etenswaren.

• Gekozen voor Natureko omdat.. Het past in de visie van ons bedrijf en een goede match is voor het voedsel dat wij verkopen
  • Eventuele verbeterpunten.. Nog meer assortiment

Great eco products which my clients appreciate

I have recommended Natureko to all of my colleagues in Horeca, especially to those looking to switch over from plastic. I've never had any issues, delivery is quick and I always appreciate that delivery is a flat rate.

• Great products
  • Sometimes in the delivery, there is this cut up cardboard to protect the products from being damaged in the post. My cats love playing with it but it leaves so much fine mess/dust all over the plastic covering of the product. I have to be careful that it isn't on the product when I serve food. Sometimes the 812301-812320 lids don't perfectly fit the container. I have to try a few before one will click on. It's annoying when I'm in a rush.

Uitstekend product

Geeft een goed resultaat ziet er prima uit

• Gekozen voor Natureko omdat.. Biologisch afbreekbare producten mijn voorkeur hebben
  • Eventuele verbeterpunten.. Ik vond de verzend verpakking aan de grote kant

Snelle levering en top kwaliteit

Ruime assortiment en kwalitatieve goede producten. Deze biologisch afbreekbare disposables zijn veel beter dan al die plastic bakjes. Zeer snelle levering aan huis en voor mij een vast leverancier van materialen.

• Gekozen voor Natureko omdat.. Duurzame producten
  • Eventuele verbeterpunten.. Voorraad van de cateringdozen mag beter

snel en vlot geleverd

• Eventuele verbeterpunten.. N.v.t.

Eenvoudig bestellen en snel ontvangen

Eenvoudige en duidelijke website. Makkelijk te bestellen. En goede service als je belt.

• Gekozen voor Natureko omdat.. Goede producten
  • Eventuele verbeterpunten.. N.v.t.

My experience with Natureko is pretty good.

I am happy with the products. I am also happy with the size of packages. Also delivery time is great.

• Gekozen voor Natureko omdat.. Package sizes are what I need and delivery is great.
  • Eventuele verbeterpunten.. When I look into past orders, I would like to see the picture of the product and link to it, as I usually am interested in the same products but my orders are not exactly the same.

Coenecoop 665

2741PV Waddinxveen

Over Natureko

Natureko importeert en verkoopt biologisch afbreekbare disposables. De grondstoffen van deze disposables zijn onder andere palmblad, suikerriet, hout en PLA-maïs. Natuurlijke materialen bieden hét alternatief voor milieuonvriendelijke, plastic verpakkingen. Wij vinden het erg belangrijk om verantwoord met de natuur om te gaan. Natureko wil daarom met haar producten bijdragen aan een beter milieu en een verantwoorde maatschappij.