Fijn dat het volledig biologisch is.

Past goed bij m’n bedrijf omdat alles biologisch is. Snel bezorgd. Wel prijzig.

• Gekozen voor Natureko omdat.. Alles volledig biologisch is en niet alleen eco look
  • Eventuele verbeterpunten.. Taartdozen met andere sluitingen: zwanenhals en andere formaten

Helemaal Top!

Snel geleverd en mooie producten.

Breed assortiment en snel geleverd

Breed assortiment en snel geleverd

• Gekozen voor Natureko omdat.. Eco aanbod
  • Eventuele verbeterpunten.. N.v.t.

Vlotte bezorging, prima bakjes.

Op zoek naar bakjes om monchoutaartjes in te maken en ui te delen aan familie en vrienden i.p.v. verjaardagsbezoek ontvangen in deze corona-tijd. Wou geen plastic gebruiken en dan zijn de biologisch afbreekbare bakjes van Natureko echt aan te bevelen! Keuze genoeg...

• Gekozen voor Natureko omdat.. Het een goed alternatief is voor plastic
  • Eventuele verbeterpunten.. Nóg minder verpakkingsmateriaal

Alles netjes, juiste bestelling en hele snelle levering!

Alles netjes verpakt, altijd de juiste bestelling en super snel aan huis geleverd!

• Gekozen voor Natureko omdat.. Gevonden op internet
  • Eventuele verbeterpunten.. Geen

prima!

mooie spullen en snelle service :)

• Gekozen voor Natureko omdat.. biologisch afbreekbaar
  • Eventuele verbeterpunten.. N.v.t.

Goed product, redelijke prijs en snel geleverd!

Ik zou hier zeker weer bestellen

• Gekozen voor Natureko omdat.. Duurzaam product
  • Eventuele verbeterpunten.. Geen

Weer perfect!

jammer dat sommige boxen waren beschadigd.

Goed materiaal en tijdig ontvangen, enige jammere zijn de 6 euro verzendkosten

Goede materialen

• Gekozen voor Natureko omdat.. De bio lijn uitgebreid is
  • Eventuele verbeterpunten.. Verzendkosten boven 50 euro gratis maken

klantenservice staat je netjes te woord en reageren snel.

mooie producten en snelle verzending!

• Gekozen voor Natureko omdat.. het gehele assortiment biologisch afbreekbaar is
  • Eventuele verbeterpunten.. site was niet kloppend er stonden producten op met verkeerde vermeldingen

Ik heb een sample pakket besteld en dit werd snel geleverd, goede keuze kunnen maken en ik bestel binnenkort weer

• Gekozen voor Natureko omdat.. De verpakkingen geryclet of duurzaam zijn

Snelle levering, prijs/kwaliteit goed

Ik kreeg de bio zakken ergens anders niet, te lange levertijd. Daarom op Google gezocht en kwamen jullie ergens bovenaan te staan. Levering was snel en prijs kwaliteit verhouding goed.

• Gekozen voor Natureko omdat.. Google gaf dit aan bovenin bij zoeken
  • Eventuele verbeterpunten.. Nvt

Tijdig en correct

Goede opvolging en de producten zijn van hoede kwaliteit

• Gekozen voor Natureko omdat.. Snelheid
  • Eventuele verbeterpunten.. Op heden niet

Snelle verzending en betaalbaar

Fijn dat ik als particulier hamburgerdoosjes kon bestellen voor een fijne prijs. Zo kan ons zoontje zijn donuts op een fijne manier uitdelen tijdens zijn drive-by verjaardag. Fijne en duidelijke website, snelle verzending en je werd goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling.

• Gekozen voor Natureko omdat.. prijs
  • Eventuele verbeterpunten.. N.v.t.

goed bedrijf voor duurzame verpakkingen

Ik maak sinds de lockdown afhaalmaaltijden en was getipt door een collega. De keus is veel groter dan bij de groothandel, de producten zijn goed en de levering was snel

• Gekozen voor Natureko omdat.. ik duurzame disposables wil
  • Eventuele verbeterpunten.. N.v.t.

Vlot afgehandeld en geleverd.

Op de overzichtelijke site vlot bestelling geplaatst. Op tijd en netjes de levering ontvangen.

Goed en snel geleverd.

Nogmaals, Goed en snel geleverd.

good

They're quick to respond.

Fijne site en producten

Fijne website waarop gemakkelijk een bestelling gedaan kan worden. Mooi en uitgebreid assortiment. Jammer dat de ingegeven (latere) leverdatum bij mijn laatste bestelling over het hoofd is gezien. Hierdoor werd het grote en zware pakket ivm onze bedrijfssluiting afgeleverd bij een PostNL ophaalpunt 3 km verderop en moest ik deze alsnog ophalen. De producten zijn niet erg netjes cq handig verpakt, dat is m.i. wel een puntje van aandacht.

• Gekozen voor Natureko omdat.. productkeuze
  • Eventuele verbeterpunten.. verpakking en levering

Superservice!

Dit was mijn tweede ervaring met Natureko. De telefonische hulp die men verstrekt is perfect, men denkt echt mee en men zoekt mee naar een oplossing. En daarnaast waren ze superflexibel qua versturen. Ietsje na deadline de bestelling gedaan en toch nog verstuurd. Dat kan vast niet elke keer maar was nu heel fijn! Dit is een bedrijf waar je zaken mee wilt doen!

• Gekozen voor Natureko omdat.. eerdere ervaring
  • Eventuele verbeterpunten.. geen verbeterpunten

Ik heb super ervaring met Natureko! Goede spullen en service!

• Gekozen voor Natureko omdat.. Super bedrijf

ghggh

Alles prima

• Eventuele verbeterpunten.. N.v.t.

Net als half horeca Nederland zijn we bezig met bezorgen en afhalen. Huidige leverancier kon geen deksels leveren. Dus via Google bij Natureko terecht gekomen. Bellen, betalen en ophalen.

Goed en vlug geleverd.

Sinds het eerste contact een positieve ervaring. Goede levering en snel.

• Gekozen voor Natureko omdat.. duurzaamheid en geen plastic

Prima bedrijf, Snelle service

Coenecoop 665

2741PV Waddinxveen

Over Natureko

Natureko importeert en verkoopt biologisch afbreekbare disposables. De grondstoffen van deze disposables zijn onder andere palmblad, suikerriet, hout en PLA-maïs. Natuurlijke materialen bieden hét alternatief voor milieuonvriendelijke, plastic verpakkingen. Wij vinden het erg belangrijk om verantwoord met de natuur om te gaan. Natureko wil daarom met haar producten bijdragen aan een beter milieu en een verantwoorde maatschappij.