SUPER !!!!

Ik wilde samples voor een eetfestijn. Ik werd via mail super geholpen. En ik ontving heel veel proefexemplaren !! Een aanrader !! Bestelling zal zeker volgen.

• Gekozen voor Natureko omdat.. Duurzame verpakking

Tevrden

21-11 besteld en betaald: zou 24-11 geleverd worden. op 25-11 nog niets ontvangen: nav mail, kwam bestelling met spoed, goed opgelost!

• Gekozen voor Natureko omdat.. Aanwezigheid
  • Eventuele verbeterpunten.. Doe wat je belooft

Super service!

Hadden gevraagd of onze last minute levering cups nog op tijd kon zijn voor een belangrijke gebeurtenis. Super snel binnen gekregen! Ook goede kwaliteit. Top!

• Gekozen voor Natureko omdat.. Duurzaam
  • Eventuele verbeterpunten.. N.v.t.

Duidelijke website met veel producten in het woud van milieu vriendelijke verpakkingen

Bijzonden fijn is dat er pr product word weergegeven waar het geschikt voor is. Dus voor verwarmen in magnetron/ oven of lang vochtig bewaren of juist niet en max en min. temperaturen. handig zou ook zijn bij welk afval je de producten moet weggooien. dus GFT of rest afval of ...

• Gekozen voor Natureko omdat.. duidelijke productinfo en redelijke prijs
  • Eventuele verbeterpunten.. toevoegen bij welk afval de producten kunnen worden weg gegooid

Tevreden over de service

Materiaal is fijn zag er ook goed uit

• Gekozen voor Natureko omdat.. Zag jullie tijdschrijft in een restaurant
  • Eventuele verbeterpunten.. N.v.t.

Prima service, snelle levering , goed product

• Eventuele verbeterpunten.. N.v.t.

Het was makkelijk en snel

Super fijn bedrijf

Er ging iets fout dit keer, was geen enkel probleem en samen hebben we naar de beste oplossing gekeken, alles heel snel geregeld

• Gekozen voor Natureko omdat.. Duurzaam
  • Eventuele verbeterpunten.. Heb ik niet

zending te laat geleverd

Op vrijdag vóór 13.30 bestelling gedaan en betaald. Zou dan zaterdag bezorgd kunnen worden. Pas woensdagavond kreeg ik bericht dat het donderdagochtend (5 dagen later) zou worden. Dat is ondertussen wel gelukt, dus uiteindelijk is het in orde.

• Gekozen voor Natureko omdat.. ze de door mij gewenste zakjes hadden
  • Eventuele verbeterpunten.. betere communicatie

'Wat 'n pronkje!'

Wij hebben de Fairybell van 6 meter met twinkellichtjes besteld bij De Vlaggen Unie en deze werd binnen 2 dagen al geleverd. Dit was natuurlijk voor ons het excuus om de 'kerstboom' meteen maar op te zetten. Samen met onze dochters van 7 en 9 hebben we dit binnen 1 uur gedaan. Wel had mijn man vooraf al een gat voor de vlaggenmast gereed gemaakt en hier wat beton in gestort. De instructie is duidelijk en alles zit heel netjes ingepakt. Onze dochters konden niet wachten totdat het donker zou worden ;-). Het is echt een prachtige boom met mooi warm sfeerlicht en sinds hij bij ons in de voortuin staat gaan onze gordijnen 's avonds niet meer dicht haha!

Zowel levering als producten

• Gekozen voor Natureko omdat.. Duurzaamheid voorop

Ontzettend goed !

Goede advies, snelle service! Top kwaliteit!

• Gekozen voor Natureko omdat.. Ze eco verpakkingen hebben
  • Eventuele verbeterpunten.. Niets te klachten

overzichtelijke site met bio disposables

snelle en duidelijke communicatie via email. Met goede keuze bio disposables.

• Gekozen voor Natureko omdat.. goede keuze in bio disposables
  • Eventuele verbeterpunten.. N.v.t.

Ik bestel hier vaker. Fijne producten en vlotte levering. Ook fijn dat je wat kleinere aantallen kunt bestellen.

• Gekozen voor Natureko omdat.. Ruime aanbod
  • Eventuele verbeterpunten.. N.v.t.

Fijne producten van duurzaam materiaal en snelle levering

• Gekozen voor Natureko omdat.. Ze duurzaam zijn
  • Eventuele verbeterpunten.. Maten zijn soms lastig te zien

Heldere website en snel geleverd.

Heldere website en snel geleverd.

• Gekozen voor Natureko omdat.. Belangrijk om te kunnen kiezen voor producten die beter zijn voor het milieu, er goed uit zien en betaalbaar zijn.
  • Eventuele verbeterpunten.. Foto met eten bij de bakjes om een beter beeld te krijgen van de maat.

Prima service en snelle levering

De kwaliteit van de producten bevalt mij erg goed eveneens als de service en levertermijn

Hele goede service en snelle levering

Hele goede service en snelle levering

• Eventuele verbeterpunten.. N.v.t.

Tevreden klant. Ruim aanbod aan biologisch afbreekbare producten met duidelijke omschrijvingen en snelle levering.

• Gekozen voor Natureko omdat.. verantwoorden producten
  • Eventuele verbeterpunten.. N.v.t.

Mooie producten en snelle levering

De website heeft mooie en duurzame producten. De levering is ook snel. Alles top!

• Gekozen voor Natureko omdat.. Goede producten en mooie prijzen
  • Eventuele verbeterpunten.. Nog meer producten er bij

snelle levering, goede producten

Producten met goed uitstraling, en snelle levering, Verbeterpuntje, is het groeperen van bijpassende producten die passende en uitwisselbaar zijn, zoals deksels potjes, dezelfde uitstraling artikelen zodat je beter en sneller je bestelling kan doen

• Gekozen voor Natureko omdat.. uitstraling
  • Eventuele verbeterpunten.. produkten passend bij elkaar zie boven

Snelle en correcte levering

Zeer veel keuze in milieu vriendelijke verpakking , snelle levering ook voor in België , en ideaal voor onze klanten om op te warmen we hebben er veel complimenten over gekregen, jammer alleen dat het niet aan 0 tarief btw gaat wat vaak gebruikelijk

• Gekozen voor Natureko omdat.. Milieuvriendelijk en ideaal om op te warmen
  • Eventuele verbeterpunten.. Btw 0 naar België

Goed assortiment en snelle correcte levering

Goed assortiment en snelle correcte levering

• Gekozen voor Natureko omdat.. Zij bieden wat ik nodig heb op het gebied van koffiebekers.
  • Eventuele verbeterpunten.. N.v.t.

Super snelle levering! Duidelijk in de communicatie

Echt altijd top! Wij zijn vaste klant! Heb je het snel nodig! Bel ze en ze staan voor je klaar om het op te halen. Echt awesome!!

• Gekozen voor Natureko omdat.. Ze super snel leveren
  • Eventuele verbeterpunten.. Geen

Keurig optijd geleverd

Vandaag besteld, morgen in huis, prima.

Coenecoop 665

2741PV Waddinxveen

Over Natureko

Natureko importeert en verkoopt biologisch afbreekbare disposables. De grondstoffen van deze disposables zijn onder andere palmblad, suikerriet, hout en PLA-maïs. Natuurlijke materialen bieden hét alternatief voor milieuonvriendelijke, plastic verpakkingen. Wij vinden het erg belangrijk om verantwoord met de natuur om te gaan. Natureko wil daarom met haar producten bijdragen aan een beter milieu en een verantwoorde maatschappij.