Altijd snelle bezorging van goede vriendelijke producten

Een maand of 2 geleden hier terecht gekomen na een zoektocht naar wat milieuvriendelijker take away materiaal voor mijn horecazaak en er is zoveel meer te krijgen dan bij andere leveranciers, super fijn!

• Gekozen voor Natureko omdat.. N.v.t.

Snel, simpel en goed

• Gekozen voor Natureko omdat.. Voor de natuur
  • Eventuele verbeterpunten.. N.v.t.

Fijne Lay-out, je kunt alles makkelijk vinden, goeie klantenservice.

Fijne Lay-out, je kunt alles makkelijk vinden, goeie klantenservice.

• Gekozen voor Natureko omdat.. ruim assortiment
  • Eventuele verbeterpunten.. meer bakjes met 3/4 vaks

Goede service, snelle levering. Milieu vriendelijke producten

• Gekozen voor Natureko omdat.. ze milieu vriendelijke producten leveren

Snelle levering goede producten

Snelle levering goede producten

• Gekozen voor Natureko omdat.. Het bedrijf had wat ik zocht
  • Eventuele verbeterpunten.. Geen

Snelle service en goede producten

Tweede keer besteld, kreeg de spullen volgende dag al in huis.

• Gekozen voor Natureko omdat.. Bio afbreekbaar producten

Super producten

Denkt mee over producten voor de toekomst.

Duurzaam product met snelle levering

Erg tevreden! Ga zeker vaker bestellen.

Natureko is een aanrader!

besteld wat ik nodig had. Netjes op de hoogte gehouden en snelle levering. Alles was naar wens.

Supersnelle en goede levering!

Helemaal top! Enige is dat hetgeen wat besteld was in een enorme doos kwam met extra karton. Erg zonde en onnodig lijkt mij!

Snelle levering, heel blij met het product.

Snel en correct

Donderdagochtend besteld, vrijdagochtend in huis. Perfect.

Quick to respond

The shipping is fast and you get a quick response to your inquiries, which is very helpful.

Gewoon zoals het hoort

Alles liep op rolletjes

Correct en snel

Altijd correcte en relatief snelle levering

efficiënte hulp bij vragen

De eerste keer dat ik bij een bedrijf een bestelling doe is het altijd eenbeetje gecompliceerd. Ik kreeg echter snel hulp en kon verder zonder probleem bestellen.

uitstekend

top

Goede producten en service!

Ik vind hier precies wat ik nodig heb en dan duurzaam! Helemaal goed!

Goed product, teveel verpakking

De bestelde producten zijn milieuvriendelijk, kwamen goed op tijd, en zijn goed van kwaliteit. Maar ze zaten in een 3x te grote doos, waardoor het transport niet milieuvriendelijk was.

goede producten voor prima prijs en snelle levering

Prima website, producten en levering. Niks op aan te merken.

Snelle uitstekende service

Goede communicatie, snelle bezorging, mooie producten.

Super service

Super snelle levering en gratis samples bijgeleverd! Ik ga hier vaker bestellen!

Vrij grote doos t.o.v. de inhoud. Wel milieubewust opgevuld met kartonsnippers, maar een kleinere verzenddoos had ruimte en snippers bespaard. Wel erg blij met de mogelijkheid kleinere hoeveelheden te kunnen kopen, wat bij de concurrentie over het algemeen niet mogelijk is (enkel bulk).

Vlotte levering, erg mooie producten

In de ochtend besteld, de volgende dag geleverd zoals aangegeven op de website. De producten zijn zoals afgebeeld op de website, valt in de smaak!

netjes en snel

het bestellen van 10 pakjes met ecozakjes is niet zo'n grote belevenis, dus weinjg "ërvaring".

Coenecoop 665

2741PV Waddinxveen

Over Natureko

Natureko importeert en verkoopt biologisch afbreekbare disposables. De grondstoffen van deze disposables zijn onder andere palmblad, suikerriet, hout en PLA-maïs. Natuurlijke materialen bieden hét alternatief voor milieuonvriendelijke, plastic verpakkingen. Wij vinden het erg belangrijk om verantwoord met de natuur om te gaan. Natureko wil daarom met haar producten bijdragen aan een beter milieu en een verantwoorde maatschappij.