Laden reviews...
62 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het algemeen prijzen klanten duidelijke vergelijkingen en transparante prijzen. De cashback wordt snel en betrouwbaar uitbetaald, wat het proces aangenaam maakt. De overstap verloopt meestal soepel en eenvoudig, met nuttige informatie die beslissingen vergemakkelijkt. De ervaringen zijn positief en wijzen op een goede prijs-kwaliteit verhouding en betrouwbare service.
Overzichtelijk en makkelijk, + een cashback bonus
17 February 2026
ton
Enschede
Duidelijk en doen wat er beloofd wordt.
11 February 2026
Chi Leung
Zwolle
Ik stap ieder jaar over en heb dus aardig wat ervaring met vergelijkingssites, vaak dezelfde basis met zieken, totdat ik nu tegen ProviderCheck.nl aanbotste, een site zonder haken naar wel giede ogen. De overzichtelijk -en duidelijkheid gaven mij de push om via hen over te stappen, lekker snel geregeld .. en natuurlijk de aantrekkelijke cashback ..wat ook al scheelt!!
10 February 2026
Pieter vd S
Rotterdam
Overzichtelijke site waar je alle providers met bijbehorende abonnementen netjes op een rij ziet. En de cashbackactie is een leuke bijkomstigheid!
25 January 2026
Bert
H-G
Zie boven
21 January 2026
Ritro
Rotterdam
In deze duren tijden toch de mogelijkheid bieden om iets te kopen/beztellen. Helemaal TOP dat jullie dit mogelijk maken voor met mensen met laag inkomen.
20 January 2026
Kumar
Alkmaar
Afspraak wordt keurig nagekomen
19 January 2026
Ger
Sneek
Got a nice discount from providercheck while ordering my subscription from kpn.
16 January 2026
Krisna
Leeuwarden
Erg fijne overzichtelijke website met goede deals. I.c.m. een cashback actie heb ik een goede prijs te pakken voor mijn internet!
12 January 2026
Tim Beijer
Utrecht
Zeer prettig en nette ervaring om een nieuwe provider te vinden, met ook nog een leuke korting. Daar wordt een mens blij van.
Eric
's-Gravenhage
They helped me compare vendors and also gave me a cash back after I closed the deal! Did what it promised. I really liked it and would use it again!
Guilherme
Delft
Doen wat ze beloven. Korting snel ontvangen.
C. F.
Wenum Wiesel
Sara
Rijssen
Een prima platform en servies om providers te vergelijken
Igor
Helmond
Een handige website om aanbieders te vergelijken. Je kunt makkelijk een goede prijs kwaliteit aanbieder kiezen. Ik raad iedereen aan om ProviderCheck te gebruiken.
16 December 2025
Mika
Almere
Found Better deal. Website is easy to use and compare deals and prices.
29 November 2025
Waspik
16 November 2025
Hao
Groningen
Zo leuk dat jullie deze extraatjes aanbieden, geweldig!!
25 October 2025
Nothing to add!
13 October 2025
Julien
Veldhoven
In mijn situatie had ik snel iets voordeligers gevonden. Er werd met best veel dingen rekening gehouden zoals kortingen die ik had lopen of welke services je in je pakket nodig hebt. En heel handig is dat je kan zien wat je gemiddeld per maand in 1 of in 2 jaar zou betalen en niet alleen de prijzen voor de actieperiode. Dat is makkelijk vergelijken je merkt zo dat niet iedere provider altijd de goedkoopste is maar dat hangt echt af welke services je wilt afnemen en voor hoe lang. Ik zou elk jaar wel willen overstappen als de overstap (gratis) word geregeld en het internet naadloos over gaat. Maar dat ga ik merken als alles is geregeld deze maand.
13 October 2025
T. K.
's-Hertogenbosch
Ik ben erg tevreden over hoe snel de service is gegeven.
10 October 2025
Mara
Barendrecht
Duidelijke overzichten/vergelijkingen.
8 October 2025
Paul
Emmen
The site provided all the info i needed to make a switch in easy manner. Highly recommended for people who want to check for new contracts.
7 October 2025
Viruj
Eindhoven
ProviderCheck maakt internet en sim only vergelijken makkelijk en snel! Wij zijn dé objectieve vergelijkingswebsite van en voor consumenten.
Wij zijn niet verbonden aan een provider en dus 100% objectief. Zo krijg jij altijd de allerbeste deal tegen de allerlaagste prijs, want bij ons krijg je namelijk altijd minimaal €10,00 extra korting!
Koperweg 11 J
2401LH Alphen aan den rijn