Makkelijk en overzichtelijk

Goede ervaring

Prima site om providers te vergelijken

Na jaren gebruik van ADSL op zoek naar een provider voor het gebruik van glasvezel. Met ProviderCheck.nl eerst een speedtest gedaan en na een vergelijking onze definitieve keuze gemaakt. De Cashback Actie van de maand september 2020 hebben wij keurig binnen een week ontvangen.

Mijn ervaring van providercheck is goed bevallen.

Mijn ervaring is goed

Uitstekende manier om te vergelijken

Ik was op zoek naar een nieuwe aanbieder ivm de wens om gebruik te kunnen maken van een verbeterde wifi in huis. Ik had al jaren Telfort.nl die heel goed beviel maar eenmaal bij een provider kun je geen gebruik meer maken van een leuke upgrade bijvoorbeeld een beter en nieuwer modem hiervoor moet je van provider wisselen. Er zijn natiurlijk veel aanbieders maar voor mij kwam KPN even met een hele leuke upgrade naar een beter modem en een mesh wifi systeem. Dus na de upgrade moet ik een veel beter wifi bereik en verbinding hebben. Kon de aanbieders nu mooi met elkaar vergelijken.

Snelle en overzichtelijke service

Na het aansluiten van de internetprovider, kon ik al gelijk het cashback formulier invullen en binnen 48 uur reactie dat het bedrag wordt gestort op de rekening.

Snel en overzichtelijk

Handige website. Alles is overzichtelijk en snel/makkelijk te regelen.

Makkelijk vergelijken en korting snel ontvangen

Duidelijke site, en je kan er mooie extra korting scoren!

makkelijk overstappen service. altijd voordelig en goed keuz. ik beveel het aan.

Goed overzicht op de site, cashback duurde even

De site was duidelijk en gaf me de gelegenheid een weloverwogen keuze te maken. De cashback bleef uit en hier moest ik achteraan mailen. Vervolgens werd alles snel netjes in orde gemaakt.

Blij! Uw site te vinden in het Google jungle

U site stond niet op pagina 1 van google? Maar toen ik naar pagina 2 en 3 ging was u wel daar en het is gelijk raak. Overzichtelijk, helder en no nonsense verkoop dat sprak me aan.

duidelijke vergelijking tussen de verschillende aanbieders

De site biedt een duidelijke vergelijking van de verschillende aanbieders. Je kan je keuze weloverwogen maken. Dat er ook een cashback-actie is is mooi meegenomen.

Snel de voor mij meest geschikte aanbieder gevonden.

Het bestellen ging gemakkelijk.

Super geregeld

Ik ben van ziggo naar kpn overgegaan en dat ging goed!

Fijne site, duidelijk, goede service

Excellent service

I checked the best internet with ProviderCheck.nl and decided to go for Ziggo because of average of delivery time. They also offered 50% first 5 months and cashback. Thanks ProviderCheck.nl Regards Diego

Snel en behulpzaam

Deze week overgestapt via provider check. Even contact gehad met medewerkster omdat me iets onduidelijk was. Goed geholpen en cashback was binnen 24 uur geregeld en goedgekeurd. Wat een snelle service en behulpzame medewerkster.

Prima , snelle reactie op cashback aanvraag!

Makkelijk snel en volgens afspraak!

ProviderCheck heeft mijn erg geholpen bij mijn keuze. Elke provider prijst zichzelf aan dus ik twijfelde erg tussen 2 providers. ProviderCheck gaf duidelijk aan bij wie mijn internet het snelst was. Verder kreeg ik nog 50 euro cashback bij ProviderCheck. Ook toen ik mijn cashback indiende kreeg ik snel en vriendelijk mailtje terug. Ik ga hier in de toekomst zeker gebruik van maken

Ik kreeg de cash back erg snel op mijn rekening

Ik kon de providers makkelijk vergelijken

Goede service en snelle regeling van cashback

Snel allemaal geregeld en leuk om wat extra korting te kunnen krijgen. Snel op de rekening terug gestort. Misschien iets duidelijker laten zien waar je dit formulier op de website kan downloaden. Dit staat ergens klein weggewerkt.

Vlotte afhandeling

Ik ben snel geholpen en heb mijn geld binnen een paar dagen op mijn rekening gestort gekregen.

Heel erg fijne website, gemakkelijk en behulpzaam

Prima site met alle alle overzichtelijke info die je nodig hebt om providers te beoordelen.

Aanbevelenswaardig. Teruggave cashback werkt vlot. Ik ga deze site volgend jaar weer gebruiken.

Goede duidelijk advies. Gemakkelijker keuze te maken.

nvt

Koperweg 11 J

2401LH Alphen aan den rijn

0883232032

Over ProviderCheck.nl

ProviderCheck maakt internet en sim only vergelijken makkelijk en snel! Wij zijn dé objectieve vergelijkingswebsite van en voor consumenten. Wij zijn niet verbonden aan een provider en dus 100% objectief. Zo krijg jij altijd de allerbeste deal tegen de allerlaagste prijs, want bij ons krijg je namelijk altijd minimaal €10,00 extra korting!