Goede providerCheck

Goede provider-Checker voor een keuze te maken welke provider bij je past. En een mooie actie bij het aanmelden bij het afsluiten via provider-Check. Ben zeer tevreden over deze site.

Het uitzoeken wat voor mijn situatie het beste abonnement was ging heel gemakkelijk op de site. De nieuwe kaart van 50+was na 2 dagen al binnen met goede communicatie over de overstapdatum en tijd. Nadat dat gebeurd was werd heel snel mijn bonus van €40,- op mijn rekening gestort. Tot mijn grote verbazing kreeg ik ook nog een code om bij de Pathé thuisbioscoop een film te bestellen. Wat een geweldige site.

Geen gedoe gewoon netjes geregeld. De overstap en cashback. Ik ben tevreden.

Makkelijk vergelijken,overstappen en besparen

Nadat ik al jaren bij dezelfde provider zat, ben ik via provider check gaan kijken wat ik zou gaan betalen bij andere providers. Ik had alleen internet, maar wilde toch graag tv erbij. Zo kwam ik erachter dat ik beter kon overstappen naar een andere aanbieder. Via provider check werd ik doorgestuurd naar de website van de provider, gegevens ingevuld en paar minuten later de bevestiging. Via providercheck kreeg ik na 2 weken ook nog een klein geldbedrag gestort.

een uitstekend bedrijf

Ik koop al 2 jaar een sim-abonnement bij jullie en ben tevreden. en ik kreeg voor elk abonnement een cashback van 40 euro, dus 80 euro in totaal.

Topservice

De overstap is snel en goed verlopen. De Cashback is snel overgemaakt en zelfs een mooie Pathé voucher ontvangen.

Goede cashbackacties

Prima verlopen, cashback snel ontvangen.

Duidelijk overzicht en uitbetaling

Duidelijk overzicht over diverse aanbieders en snelle uitbetaling zoals beloofd

Zij hadden de beste deal

Best goed mijn huiswerk gedaan en dit was de beste deal en gewoon eerlijk en oprecht.

Dit bedrijf houd zich aan zijn beloftes

Goede en heldere website met eerlijke informatie die klopt en zij komen hun afspraken na.

great website

I found a phone subscription that works for me here, the cost is reasonable, the service is excellent, plus there's cashback, it's great and highly recommended.

Heel tevreden

Snel en correct afgehandeld

Mijn ervaring met providercheck is positief. Telefonisch contact was ook goed. Het enige wat voor mij onduidelijk was , was bij het invullen moet je op het laatst een bestand oploaden. Er staat niet bij welk bestand, maar na telefonisch contact was duidelijk dat het je contract betreft. Misschien kan dat erbij gezet worden, want ik moest gaan uitzoeken wat er bedoeld werd. Voor de rest top, de cashback ging ook probleemloos. Mvg

Gemakkelijk!

Ik heb nog nooit zo gemakkelijk geld kunnen besparen.

Geen gedoe en doen wat is beloofd!

Bij mijn nieuwe ADSL-abonnement vrij snel na aansluiting volledige beloofde bedrag op de rekening. Da's toch weer 1,5 maand gratis internet!

duidelijk, geholpen toen ik een probleempje had en cashback binnen paar weken ontvangen.

smooth and swift experience

Process is simpl. clear distinction betewwn different providers. Easy cash back request process.

Probleemloos

Overstappen is altijd een gedoe zou je denken, maar het meeste wordt je uit handen genomen. Opzeggen en/of nummer meenemen is allemaal inbegrepen en dan nog een cashback op de koop toe. Vergelijken is eenvoudig en een simpele manier om geld uit te sparen, want de prijsverschillen kunnen enorm zijn.

Snel en prima geregeld. Duidelijk

Prima internet vergelijken

Beste aanbod dat goed te vinden is en extra korting ook netjes overgemaakt

Goede onafhankele keuzes.

Vaak zijn vergelijkingssites gekleurd waardoor je niet altijd de voor jou beste keuzes krijgt. Deze ervaring had ik niet bij Providercheck. Daarnaast ook nog de cash bonus volgens afspraak gehad wat het geheel heel positief maakt.

Doen wat ze zeggen

Super geregeld, ze doen wat ze beloven!!!

super gemakkelijk vergelijken

Alle abonnementen en abonnementsvormen keurig weergegeven erg gemakkelijk om te vergelijken

Super service!

Simpelweg de cashback actie gedaan via providercheck, overgestapt naar Ziggo en m'n geld op m'n rekening ontvangen. Top!

zonder meer goed

duidelijk, eerlijk, komen afspraken na,

Koperweg 11 J

2401LH Alphen aan den rijn

0883232032

Over ProviderCheck.nl

ProviderCheck maakt internet en sim only vergelijken makkelijk en snel! Wij zijn dé objectieve vergelijkingswebsite van en voor consumenten. Wij zijn niet verbonden aan een provider en dus 100% objectief. Zo krijg jij altijd de allerbeste deal tegen de allerlaagste prijs, want bij ons krijg je namelijk altijd minimaal €10,00 extra korting!