Snelle uitbetaling

Providercheck: een topsite !!!

Voor de eerste keer gebruik van gemaakt om over te stappen naar een nieuw mobiel-abo. Duidelijke en overzichtelijke site om gemakkelijke en voordelige keuze te kunnen maken bij wie je een abo wilt afsluiten. En je wordt nog beloond ook met cashback! Ga mijn zus en anderen hierop ook attenderen. En dit niet alleen voor mobiel, want deze mogelijkheid is onlangs toegevoegd. Team providercheck: Helemaal top, ga zo door als onafhankelije partij.

Goed, handig en redelijk betrouwbaar

In het algemeen was de ervaring goed, makkelijk om prijzen te vergelijken en via de site een abonnement af te sluiten. De prijzen op de site en die van de leverancier kwamen niet overeen, en heb daarover nog steeds geen reactie ontvangen. Verder tevreden en ga er zeker vaker gebruik van maken.

Snelle en correcte uitbetaling van cashback. En dat zelfs bij een late indiening van weken.

Goed geregeld

Overstap is goed gegaan

persoonlijk heel goed geholpen met afsluiten abonnement

persoonlijk heel goed geholpen met afsluiten abonnement.

Zeer tevreden.

Overduidelijk en duidelijk

Met een oerwoud aan aanbieders is het fijn dat je hier in een keer overzicht kan krijgen.

Eenvoudig, overzichtelijk en snel geregeld

Duidelijke en overzichtelijke vergelijking, fijn dat je via de provider zelf uiteindelijk afsluit. De cashback stond verrassend snel al op mijn rekening. Handig dat ook een reminder ingeschakeld kan worden tegen einde looptijd. Binnen 3 dagen alles in huis en aangesloten en binnen een week de cashback terug.

Duidelijke website, snel vergelijken

Goed website

zoals belooft

Goed en duidelijk geholpen door medewerkster

Gebeld, goed, vriendelijk, en duidelijk geholpen door medewerkster, denkt goed mee.

Gewoon doen, pak die korting

Ik ben nu twee keer overstapt naar een andere provider via deze website. Het is daarom tijd om mijn ervaring te delen. Nadat ik ProviderCheck liet weten, dat ik overstapt was, kreeg ik steeds binnen twee weken € 10,00 gestort op mijn rekening. Dit terwijl het contract bij de provider zelf pas over drie maanden zou ingaan. Mooi meegenomen deze korting. Alle andere zaken van het overstappen gaat via de provider.

duurde wat langer door fout

Mijn cashback uitbetaling duurde iets langer door een fout maar na 1 mailtje was het probleem opgelost en werd het meteen overgemaakt en stond het er ook heel snel bij dus ben alsnog zeer tevreden.

Duidelijke en goede service

Ze doen precies wat ze zeggen. Ze bieden een goede vergelijking en duidelijke aanbiedingen. Daarnaast geven ze nog extra korting die snel overgemaakt wordt.

Geweldig!

Alles is zoals beloofd - snel gemakkelijk en waar!

Ziggo afgesloten en niet veel later het geld ontvangen

Duidelijke website, de overstap was snel geregeld. Daarnaast was de cashback ook binnen korte tijd op mijn rekening bijgeschreven.

Gemakkelijk en snel

Het aanvragen van de cashback ging gemakkelijk en het bedrag stond al snel op onze rekening

Eenvoudig wisselen

Wanneer je op zoek bent naar een andere provider kan ik je deze site aanbevelen. Het werkt allemaal erg eenvoudig en je krijgt direct de resultaten in je mailbox. Ook de cashback vergoeding werd erg snel uitbetaald.

Tip top

Zeer kundig en snel!

Quick and easy!

Besides providing me the best value, it was quick and easier than I thought! Everything worked really fast.

I don't speak Dutch, but goed!

Goeie info

Goeie site werkt prima en ben tevreden over de aanbieding die ik kreeg voor internet.

Een goede deal

Het lijkt een goede deal te zijn en ik heb samen met de provider hier de deal Afgesloten want het was gewoon het zelfde pakket maar dan voor minder

Koperweg 11 J

2401LH Alphen aan den rijn

0883232032

Over ProviderCheck.nl

ProviderCheck maakt internet en sim only vergelijken makkelijk en snel! Wij zijn dé objectieve vergelijkingswebsite van en voor consumenten. Wij zijn niet verbonden aan een provider en dus 100% objectief. Zo krijg jij altijd de allerbeste deal tegen de allerlaagste prijs, want bij ons krijg je namelijk altijd minimaal €10,00 extra korting!